Nawigacja po forum
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.
Historia wpisów: kawa1972

no ja odzyskałam nawet mnie nie poinformowali już w poniedziałek były na koncie ani przepraszam …W: KWIATOLINIA
12 lat temu
no niestety na maila tez nie mogę odpisać bo wraca do mnie z powrotem telefon tez blokada dziś …W: KWIATOLINIA
12 lat temu
no niestety kasy niema na koncie nie wysłali gnoje jedne :devilshow: :hot: :screaming:W: KWIATOLINIA
12 lat temu
no i tak zrobiłam Kasiapek zadzwoniłam z telefonu córki powiedziałam co miałam powiedzieć pani po …W: KWIATOLINIA
12 lat temu
no i problem moje maile nie dochodzą wracają do mnie z powrotem a telefon też sie rozłącza 👿W: KWIATOLINIA
12 lat temu
12 lat temu
12 lat temu
12 lat temu
@munky napisał/a:Ten ktoś to na 100% byłem ja 😀
jakie konto ❓
haha to miły głosik by …W: Współpraca ze stronami ślubnymi

12 lat temu
no ja mam tylko jakoś sie zablokowałam 🙂 zapominam 😀 sobie że tam sie zarejestrowałam już nawe …W: Współpraca ze stronami ślubnymi
12 lat temu
13 lat temu
@oliwia napisał/a:@kawa1972 napisał/a:chciałam sie czegoś więcej dowiedzieć chociaż by o ofertę z c …W: Artykuły florystyczne
13 lat temu
chciałam sie czegoś więcej dowiedzieć chociaż by o ofertę z cena to zostałam olana do tej pory n …W: Artykuły florystyczne
13 lat temu
13 lat temu
@elżbietówka napisał/a:kilka mam 😉
a Kasia w blondzie jest całkiem ok 😉 :rockon:
dzięki dzięki mo …W: Pokaz Florystyki Żałobnej w Turzy Śląskiej 16.09.2012
13 lat temu
@magica napisał/a:Kasia, nie moge się przyzwyczaic do tego twojego blondu...fajny był ten rudziutki …W: Pokaz Florystyki Żałobnej w Turzy Śląskiej 16.09.2012
13 lat temu
@elżbietówka napisał/a:@kawa1972 napisał/a:ja sie nigdzie nie ukrywam wklejam te fotki na fb i szla …W: Pokaz Florystyki Żałobnej w Turzy Śląskiej 16.09.2012
13 lat temu
jak ktoś ma ochotę to 67 zdjęć dodanych https://www.facebook.com/media/set/?set=a.282733388506108. …W: Pokaz Florystyki Żałobnej w Turzy Śląskiej 16.09.2012
13 lat temu
ja sie nigdzie nie ukrywam wklejam te fotki na fb i szlak mnie trafia :teeth: o boże jaka ja jest …W: Pokaz Florystyki Żałobnej w Turzy Śląskiej 16.09.2012
13 lat temu
normalnie nie wytrzyma bo jak nawet ma człowiek doła i tu wejdzie to aż miło na duszy :takaemotk …W: pomoc przy kompozycji
13 lat temu
BlacRose, Kasiapku ja tez się powtórzę ślicznie macie super :inlove: :inlove: :inlove: :inlove …W: wystawa wiosenno-komunijna
13 lat temu
13 lat temu
umnie pierwszy DM nawt jestem zadowolona dobrze że pomoc miałam bo od 6 rano już otworzyłam żeby p …W: Dzień Matki
13 lat temu
13 lat temu
13 lat temu
13 lat temu
proszę cie bardzo ceny od 19,90 do 30 kilo wysyłka z dnia na dzień tylko trzeba sie zarejestrować n …W: KURIER
13 lat temu
13 lat temu
@iwonaa7 napisał/a:@parviflora napisał/a:@viki napisał/a:ale jak to jest Twoje pierwsze zlecenie, to …W: 300zł dekoracja koscioła
13 lat temu
@Iguana napisał/a:Ikea ma takie tanie karnisze i węższe relingi w dziale kuchennym tez za grosze :n …W: jak ujarzmić papier ?
13 lat temu
@liwaczka napisał/a:Wiedziałam że gdzieś to mam- wersja trochę ładniejsza od naszych desek i kijków …W: jak ujarzmić papier ?
13 lat temu
13 lat temu
@czikola napisał/a:no mi osobiście podobaja sie te z materiału :inlove: a filc juz jest inny i nie …W: Broszki,broszki 🙂
13 lat temu
@Jadwiga napisał/a:Kawa!!!
Napisałam kiedyś w innym wątku, że podziwiam Ciebie za niesamowite pomys …W: Broszki,broszki 🙂
13 lat temu
wiesz co u mnie to jest tak jak mnie coś złapie to siedzę do późna i dłubie w dodatku jak nie ma zam …W: Broszki,broszki 🙂
13 lat temu
13 lat temu
13 lat temu
Magika -Gosiu kochana natchnęłaś mnie na broszkę :inlove: no to pokazuje moje pierwsze dzieło : …W: Broszki,broszki 🙂
13 lat temu
mówiłam ci już kilka razy ale sie powtórzę po prostu super 🙂 :inlove: :kisscheek:W: Decoupage - pisanki
13 lat temu
13 lat temu
13 lat temu
@czarna oliwka napisał/a:Kawa cudnie!!!!!!kiedy ty masz na to czas?????? 😯 :upup: chyba międz …W: obrazy strukturalne
13 lat temu
13 lat temu
@juszu napisał/a:nie ma takiego sklepu, ale czy jest wystarczająca ilość klientów aby się utrzymać? …W: POTRZEBUJĘ WASZEJ OPINII!!!
13 lat temu
13 lat temu