Nawigacja po forum
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.
Historia wpisów: Adi240
zdjecia podeślę 😀 na tel......nie moge zmniejszyć formatu z kom. ......informatyk to ze mnie nie b …W: Urna
10 lat temu
11 lat temu
11 lat temu
myslałam o podwyższeniu ze styropianu na tym urna dookoła kwiaty tylko tak....czym przykleic gąbke m …W: Urna
11 lat temu
10 lat temu
a spróbuje dziś na sam styropian polożyć gips szpachlowy jak odpadnie to sama sie przekonam......tru …W: Konstrukcje ze styropianu?
10 lat temu
10 lat temu
11 lat temu
Brawo.....
dziewczyny chce zrobic stelaz z gipsu styropianu i Bóg wie czego ......cos mi głowa nie p …W: Konstrukcje ze styropianu?
11 lat temu
11 lat temu
mnie chodzi o dużą bryłe .....kwadrat z oknem w środku i na tym mocowene wewnatrz kwiaty....co to za …W: Konstrukcje ze styropianu?
11 lat temu
11 lat temu
To mój pierwszy komunijny...klientka była bardzo zadowolona a jej koleżanki zazdrosne 😆W: Wianek na głowę:)
12 lat temu

13 lat temu
13 lat temu
to raczej spięte kwiaty nie bukiet, ale tak sobie Panna Młoda zażyczyła proponowałam chociaż 11 ale …W: Mój pierwszy raz;-)
13 lat temu
Boje sie tych wazonów martynówek, w tym tygodniu mają przyjść zamówiłam je tydzień temu. Będę robiła …W: Mój pierwszy raz;-)
13 lat temu
Ślub w Pałacu Brunów (Hotel roku 2012) ....martynówka 60 cm, czerwony goździk , trachelium, i mała r …W: Mój pierwszy raz;-)
13 lat temu
bardzo serdecznie dziekuję....wszystkie sugestie przyjęłam i myślę, że będę doskonały znakiem drogow …W: MÓJ PIERWSZY RAZ .......teraz juz musi byc tylko lepiej
13 lat temu
13 lat temu
sugerowałam kwiaty na aucie inne ale PM uparli sie na białe róże,,sama nie wiem dlaczego......i te w …W: MÓJ PIERWSZY RAZ .......teraz juz musi byc tylko lepiej
13 lat temu
poproszę o cene jeśli jest to aktualne, ale na wczoraj;-)W: Kielichy Martini wysokie 10szt nowe sprzedam
13 lat temu
wiem że katalog to nic złego,, chodzi o to że jednak duzo osób przynosi zdjecia wydrukowane z intern …W: 300zł dekoracja koscioła
13 lat temu
po przeczytaniu kilku postów .......moje pytanie jest takie.....jestem uczciwym człowiekiem, ciązką …W: 300zł dekoracja koscioła
13 lat temu
13 lat temu
ślub w sierpniu....pamietajcie ze nie mam własnych zdjęc wiec błagam o pomoc w formie wyceny i fotek …W: 300zł dekoracja koscioła
13 lat temu
Właśnie miałam PM uzgodniłyśmy bukiecik za 160, coś dla rodziców i kościół za 500...myślałam ze użyj …W: 300zł dekoracja koscioła
13 lat temu
13 lat temu
13 lat temu
byłam w kwiaciarni obok u konkurencji rozmawiałyśmy na temat zdobienia kościoła ona mówi że małe ko …W: 300zł dekoracja koscioła
13 lat temu
bukiet tez robiony ma być u mnie 120-150 zł proste róże 9 sztuk, auto 200zl i ten kościół pisałam z …W: 300zł dekoracja koscioła
13 lat temu
sądze ze nie wie, za 500 się zgodziłam ale za 300? to lekka przesada, mimo ze nie robiłam dekoracji …W: 300zł dekoracja koscioła
13 lat temu
termin to 16 czerwiec , ustaliłyśmy w kwiaciarni 500 zł za kompozycję przy ołtarzu i dwa małe bukiet …W: 300zł dekoracja koscioła
13 lat temu
właśnie klientka wysłała mi te trzy kompozycje i prosi o wycene...prosi o propozycje bukietu slubneg …W: 300zł dekoracja koscioła
13 lat temu
Ilonko .......................MOGĘ MÓWIĆ MAMO? 😆 ...........GENIUSZU NASZ FOROWY ....prowadź nas …W: piwonie,lilie,1300 róż jak to leciało...
13 lat temu
13 lat temu
Te kompozycje. Pani wysłała mi na meila z zapytaniem ile kosztowałoby zrobienie slubu z taka dekorac …W: Wycena
13 lat temu
A co myślicie o BIAFLOWONIODACH ? Flavon kto chciałby spróbowac ? To naturalny suplement diety...moj …W: Marzenia......
13 lat temu
jakos tak mnie wzieło..... jesetm szczęściwa. Mam dwie ręce nogi, musze sobie poradzic... 😀W: Marzenia......
13 lat temu