DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂
Cytat z oliwia data 19 września, 2013, 19:41Skimio kochana z wielką chęcią pojechała bym tam , ale jak wiadomo Nowa- bidna-na wszystkim oszczędza no i ............ja taki głąb florystyczny jeszcze więc na pewno by mi się taki wyjazd przydał , ale ........... może kiedyś się uda i zmęczę was swoją osobą ........
Skimio kochana z wielką chęcią pojechała bym tam , ale jak wiadomo Nowa- bidna-na wszystkim oszczędza no i ............ja taki głąb florystyczny jeszcze więc na pewno by mi się taki wyjazd przydał , ale ........... może kiedyś się uda i zmęczę was swoją osobą ........
Cytat z daga101 data 19 września, 2013, 19:48teraz ja ich zamęczałam ....... pewnie w przyszłym roku jak będe chciała sie zapisać to mimo braku minimum logistycznego SKIMIA powie ,,,,,brak miejsc,!!!!!!! :smokingjoint: ,,,,
teraz ja ich zamęczałam ....... pewnie w przyszłym roku jak będe chciała sie zapisać to mimo braku minimum logistycznego SKIMIA powie ,,,,,brak miejsc,!!!!!!! :smokingjoint: ,,,,
Cytat z skimmia data 19 września, 2013, 20:29@daga101 napisał/a:
teraz ja ich zamęczałam ....... pewnie w przyszłym roku jak będe chciała sie zapisać to mimo braku minimum logistycznego SKIMIA powie ,,,,,brak miejsc,!!!!!!! :smokingjoint: ,,,,
Tobie .................nigdy :smokingjoint:
@daga101 napisał/a:
Tobie .................nigdy :smokingjoint:
Cytat z daga101 data 20 września, 2013, 06:28:kwiat:............ najbardziej zadziwiła mnie PANI MAŁGOSIA jak powiedziała ze bardzo dużo się ode mnie nauczyła.......... 😯 😯 😯 😯 😯 😯 zupełnie nie pojmuję o co chodziło 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 a jak tłumaczyła że ja robię kompozycje automatycznie......czy to dobrze czy żle ❓ ❓ ❓ ❓ 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 proszę mi to wyjasnić 🙄 :omg:
:kwiat:............ najbardziej zadziwiła mnie PANI MAŁGOSIA jak powiedziała ze bardzo dużo się ode mnie nauczyła.......... 😯 😯 😯 😯 😯 😯 zupełnie nie pojmuję o co chodziło 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 a jak tłumaczyła że ja robię kompozycje automatycznie......czy to dobrze czy żle ❓ ❓ ❓ ❓ 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 proszę mi to wyjasnić 🙄 :omg:
Cytat z Ewa.pasja data 20 września, 2013, 06:35Dziewczyny dzięki za milutko spędzony czas :buziak: :buziak: :buziak:
Małgosia w tym roku powaliła mnie na kolana :omg: :omg: :omg:
Dzięki
Dziewczyny dzięki za milutko spędzony czas :buziak: :buziak: :buziak:
Małgosia w tym roku powaliła mnie na kolana :omg: :omg: :omg:
Dzięki
Cytat z konstancja88 data 20 września, 2013, 19:22Daga, ja też miewam florystyczne sny po tym wyjeździe.
A mianowicie śniło mi się, ze była na jakiś mistrzostwach 😆 mało tego - WYGRAŁAM JE!!!
I uwierzcie, że ten sen był tak realistyczny, ze jak się obudziłam, to moja pierwsza myśl była "Jaaaa, ale mi te warsztaty dużo dały!" :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:Daga, a jeśli chodzi o twoje pytanie, to moim zdaniem jestes baaaardzo kreatywna i potrafisz udowodnic swoje racje. Ja też duzo sie od ciebie nauczyłam. Poważnie.
Też mam 2 fotki
Daga, ja też miewam florystyczne sny po tym wyjeździe.
A mianowicie śniło mi się, ze była na jakiś mistrzostwach 😆 mało tego - WYGRAŁAM JE!!!
I uwierzcie, że ten sen był tak realistyczny, ze jak się obudziłam, to moja pierwsza myśl była "Jaaaa, ale mi te warsztaty dużo dały!" :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Daga, a jeśli chodzi o twoje pytanie, to moim zdaniem jestes baaaardzo kreatywna i potrafisz udowodnic swoje racje. Ja też duzo sie od ciebie nauczyłam. Poważnie.
Też mam 2 fotki
Cytat z daga101 data 21 września, 2013, 05:06na pierwszym zdjęciu moja inteligentna mina wyraża wszystko :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
no i zadziwia mnie ten porządek w koło mnie :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: chyba posprzątałam do zdięcia :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint:teraz jak robię jakaś kompozycje to zajmuje mi to troszkę więcej czasu :smokingjoint: bo przecież po takich warsztatach to nie powinnam zrobić żadnego babola........... i całe szczęście ze moim klijentom wszystko jedno czy w wiązance siedzi matka ...ojciec..i dziecko .............czy matka i dwóch kochanków :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: ( dziewczyny ze szkolenia wiedza o czym piszę) :naughty:
na pierwszym zdjęciu moja inteligentna mina wyraża wszystko :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
no i zadziwia mnie ten porządek w koło mnie :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: chyba posprzątałam do zdięcia :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint:
teraz jak robię jakaś kompozycje to zajmuje mi to troszkę więcej czasu :smokingjoint: bo przecież po takich warsztatach to nie powinnam zrobić żadnego babola........... i całe szczęście ze moim klijentom wszystko jedno czy w wiązance siedzi matka ...ojciec..i dziecko .............czy matka i dwóch kochanków :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: ( dziewczyny ze szkolenia wiedza o czym piszę) :naughty:
Cytat z oliwia data 21 września, 2013, 05:25czy tam jest sklonowana .................Konstancja????????????????????? 😯 😯 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
czy tam jest sklonowana .................Konstancja????????????????????? 😯 😯 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
Cytat z Ewa.pasja data 21 września, 2013, 06:46Też mnie zatkało :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint:
Mama z córką jak siostry :smokingjoint: :smokingjoint:
Też mnie zatkało :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint:
Mama z córką jak siostry :smokingjoint: :smokingjoint: