DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂
Cytat z parviflora data 3 września, 2014, 17:38powaga? no to jak tylko chcecie - będziemy kręcić aluwijasy!
powaga? no to jak tylko chcecie - będziemy kręcić aluwijasy!
Cytat z ewa-maria data 3 września, 2014, 20:04A ktoś z okolic stolicy jedzie? Jeździł?.....ile to km od Wawy ?
Cały czas kombinuję jakby tu.........i jeszcze te alueski Parvi.......ech.
A ktoś z okolic stolicy jedzie? Jeździł?.....ile to km od Wawy ?
Cały czas kombinuję jakby tu.........i jeszcze te alueski Parvi.......ech.
Cytat z parviflora data 21 września, 2014, 22:52niestety... zainteresowania praktycznie brak... szkoda, ale nie przeskoczymy tego... widocznie mało ciekawe tematy zaproponowałyśmy, albo wszystko już większość wie i umie - i bardzo dobrze, bo warto tą wiedzę i umiejętności wykorzystywać na co dzień u siebie w kwiaciarni
może za rok? na 10-lecie portalu?
jak ktoś chce się nauczyć kręcenia alusków - wie, gdzie mnie szukać, zapraszam!
niestety... zainteresowania praktycznie brak... szkoda, ale nie przeskoczymy tego... widocznie mało ciekawe tematy zaproponowałyśmy, albo wszystko już większość wie i umie - i bardzo dobrze, bo warto tą wiedzę i umiejętności wykorzystywać na co dzień u siebie w kwiaciarni
może za rok? na 10-lecie portalu?
jak ktoś chce się nauczyć kręcenia alusków - wie, gdzie mnie szukać, zapraszam!
Cytat z ewa-maria data 22 września, 2014, 17:21Ok Parvi..........................to ja Cię znajdę............pokręcimy alueski a potem......................do Uniejowa wyskoczymy na rilax..... 😳 8)
:buzki:
Ok Parvi..........................to ja Cię znajdę............pokręcimy alueski a potem......................do Uniejowa wyskoczymy na rilax..... 😳 8)
:buzki: