DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂
Cytat z ewa-maria data 31 sierpnia, 2014, 21:13Ja mazowieckie . 25km od stolicy. Ale odległość mi nie straszna - jak by Bóg dał czas i zdrowie, to i na koniec świata bym dojechała 🙄
Ja mazowieckie . 25km od stolicy. Ale odległość mi nie straszna - jak by Bóg dał czas i zdrowie, to i na koniec świata bym dojechała 🙄
Cytat z kasiapek data 1 września, 2014, 11:36ja tradycyjnie nie mogę (urlopu brak), ale gdybym mogła to tez nie moja bajka :smileyflower: , od rękodzieła staram się trzymać z daleka, zostawiam to tym którzy potrafią.. ja nie umiem i nie chce umiec :takaemotka:
ja tradycyjnie nie mogę (urlopu brak), ale gdybym mogła to tez nie moja bajka :smileyflower: , od rękodzieła staram się trzymać z daleka, zostawiam to tym którzy potrafią.. ja nie umiem i nie chce umiec :takaemotka:
Cytat z olusia data 1 września, 2014, 12:34a ja bardzo,bardzo,bardzo bym chciała pojechać,bo wszelkie rękodzieło uwielbiam!!!!!!ale....cóz takie jest to ż ycie okrutne,ze ani wolnego nie moge miec ,ani nie mam kasiory....bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :screaming: :screaming: .....i bardzo mi z tym źle,bo chciałabym poznac resztę dziewczyn i rozerwac sie troszke,bo takie reczne robótki to dla mnie odpoczynek heh. :buzki: dla Was wszystkich i udanego wyjazdu :smileyflower:
a ja bardzo,bardzo,bardzo bym chciała pojechać,bo wszelkie rękodzieło uwielbiam!!!!!!ale....cóz takie jest to ż ycie okrutne,ze ani wolnego nie moge miec ,ani nie mam kasiory....bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :screaming: :screaming: .....i bardzo mi z tym źle,bo chciałabym poznac resztę dziewczyn i rozerwac sie troszke,bo takie reczne robótki to dla mnie odpoczynek heh. :buzki: dla Was wszystkich i udanego wyjazdu :smileyflower:
Cytat z ewa-maria data 2 września, 2014, 06:58a ja nadal mam nadzieję na cud......może jakieś zrządzenie losu i mi się uda :buzki:
Daga jak chcesz to pisz na priv , mogę sę wytłumaczyć 🙂
a ja nadal mam nadzieję na cud......może jakieś zrządzenie losu i mi się uda :buzki:
Daga jak chcesz to pisz na priv , mogę sę wytłumaczyć 🙂
Cytat z artflower data 3 września, 2014, 08:21Dziewczynki - dopiero weszła i to dzięki Dagusi 😀 - tematy zaskakujące - dla mnie do przemyślenia, gdyż nie mam czasu na rękodzieło. Pracuję 5-6 dni w tygodniu od 9 do 19. Jestem w domu o 20. Oprócz tego dom, dziecko, mąż, itp....
Musiałabym noce zarywać albo czas dla rodziny odpuścić - gdzie jest go stosunkowo bardzo mało. Na Waszą korzyść przemawia to, że się spotkamy, odpocznę psychicznie i spędzę miło czas. TEMAT DO PRZEMYŚLENIA..
Szkoda, że jeden dzień chociaż nie jest poświęcony kwiatom...
A kto się wybiera? prócz trzech wiedźm naszych kochanych...?
Dziewczynki - dopiero weszła i to dzięki Dagusi 😀 - tematy zaskakujące - dla mnie do przemyślenia, gdyż nie mam czasu na rękodzieło. Pracuję 5-6 dni w tygodniu od 9 do 19. Jestem w domu o 20. Oprócz tego dom, dziecko, mąż, itp....
Musiałabym noce zarywać albo czas dla rodziny odpuścić - gdzie jest go stosunkowo bardzo mało. Na Waszą korzyść przemawia to, że się spotkamy, odpocznę psychicznie i spędzę miło czas. TEMAT DO PRZEMYŚLENIA..
Szkoda, że jeden dzień chociaż nie jest poświęcony kwiatom...
A kto się wybiera? prócz trzech wiedźm naszych kochanych...?
Cytat z ewa-maria data 3 września, 2014, 11:15Parvi..........................a alueska zrobisz przy nas ?.... 🙄 ...
Coś aczyna promienie przepuszczać mi ta ciemność 🙂
Parvi..........................a alueska zrobisz przy nas ?.... 🙄 ...
Coś aczyna promienie przepuszczać mi ta ciemność 🙂
Cytat z parviflora data 3 września, 2014, 12:19@ewa-maria napisał/a:
Parvi..........................a alueska zrobisz przy nas ?.... ...
pewnie 🙂 możemy przecież jeden dzień przeznaczyć na aluskowanie - kosztem któregoś tematu. Wtedy np kupimy troszkę kwiatów (bo do konstrukcji aluskowych jak wiemy - dużo materiału roślinnego nie idzie) i aluski i możemy aluskować od rana do nocy!
@ewa-maria napisał/a:
Parvi..........................a alueska zrobisz przy nas ?.... ...
pewnie 🙂 możemy przecież jeden dzień przeznaczyć na aluskowanie - kosztem któregoś tematu. Wtedy np kupimy troszkę kwiatów (bo do konstrukcji aluskowych jak wiemy - dużo materiału roślinnego nie idzie) i aluski i możemy aluskować od rana do nocy!