Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂

Buuuu, widzę, że nieźle spóźniłam się. Coś mi się zawiesza domowy komp. Chyba moi chłopcy pościągali wirusy. Jak czytałam za pierwszym razem info o chęci Waszego spotkania, to nie wyświetlało mi się, że już spotkanie odbyło się. Dopiero jak wysłałam odpowiedź, to wyskoczyły pozostałe posty 🙁 Dziwne

Było superaśnie....... w niedzielę z rodzinką zaplanowałam wyjazd do "hurtowni naokoło" + grzybobranie hihihi. Gliceryna już zamówiona i jadę na leśny szaber.
Do zobaczenia za rok..... Buziole :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smokingjoint:

Nie wątpię,że było zaj.......... i kogo ja tu widzę......Anka,Ewka,Gosia,Kaśka.....i w tle Ela........
Wy pin.....li,jak ja wam zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ciul z kubeczkiem ....a termos :screaming: :tappingfoot:
MAŁGOSIA MAŚLANKA ŚNI MI SIĘ PO NOCACH.................szczególnie jak pokazuje co jest lepsze od orgazmu :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

Daga..pokaż... :takaemotka: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

😯 😯 😯 😯 😯 😯 o matkoooo................. co wy tam robiły ???????????????????????????????????????????????????????? :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

aaaaa. to tajemnica ........
ale jak przeszła po wiązankach demonstrując jak zachowuje się jej mąż gdy ona robi kompozycje :takaemotka: to nawet facet z telewizji boki zrywał

więcej wam nic nie napisze żeby nie było wam przykro ze nie mogłyście być z nami 🙄

:mrgreen: ty oczadziała ??????????? tym bardziej pisz żeby z tego żalu następnym razem wszystkie pojechały hahahahah aby zobaczyć to cudo :smileyflower: :smileyflower:

:witch: :witch: :witch: do rzżni

Nie wiem jak to jest 😯

zawsze co roku jest ten sam problem 🙄

najpierw tłumy się zapisują na warsztaty 😯

potem nagle wszystko milknie :mrgreen: ...

mam problem aby zebrać minimum logistyczne :mrgreen:

a jak wracamy to wszystkie te które były są mega zadowolone :inlove:

ale tak jak mówię co roku jestem coraz mądrzejsza o nowe doświadczenia :rockon:

podsumowując pewne ustalenia już zostały zrobione 😀 te co były wiedzą o czym mówię :naughty: więc co się będzie działo w przyszłym roku ....

to na razie tajemnica :gwizdze:

a ja ze swej strony powiem tylko że moja relacja za dni parę ... :drinks:

facebook