DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂
Cytat z ewaflorystka data 19 września, 2013, 13:35Buuuu, widzę, że nieźle spóźniłam się. Coś mi się zawiesza domowy komp. Chyba moi chłopcy pościągali wirusy. Jak czytałam za pierwszym razem info o chęci Waszego spotkania, to nie wyświetlało mi się, że już spotkanie odbyło się. Dopiero jak wysłałam odpowiedź, to wyskoczyły pozostałe posty 🙁 Dziwne
Buuuu, widzę, że nieźle spóźniłam się. Coś mi się zawiesza domowy komp. Chyba moi chłopcy pościągali wirusy. Jak czytałam za pierwszym razem info o chęci Waszego spotkania, to nie wyświetlało mi się, że już spotkanie odbyło się. Dopiero jak wysłałam odpowiedź, to wyskoczyły pozostałe posty 🙁 Dziwne
Cytat z artflower data 19 września, 2013, 14:45Było superaśnie....... w niedzielę z rodzinką zaplanowałam wyjazd do "hurtowni naokoło" + grzybobranie hihihi. Gliceryna już zamówiona i jadę na leśny szaber.
Do zobaczenia za rok..... Buziole :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smokingjoint:
Było superaśnie....... w niedzielę z rodzinką zaplanowałam wyjazd do "hurtowni naokoło" + grzybobranie hihihi. Gliceryna już zamówiona i jadę na leśny szaber.
Do zobaczenia za rok..... Buziole :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smokingjoint:
Cytat z swietlana marciniak data 19 września, 2013, 16:19Nie wątpię,że było zaj.......... i kogo ja tu widzę......Anka,Ewka,Gosia,Kaśka.....i w tle Ela........
Wy pin.....li,jak ja wam zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wątpię,że było zaj.......... i kogo ja tu widzę......Anka,Ewka,Gosia,Kaśka.....i w tle Ela........
Wy pin.....li,jak ja wam zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat z daga101 data 19 września, 2013, 18:50ciul z kubeczkiem ....a termos :screaming: :tappingfoot:
MAŁGOSIA MAŚLANKA ŚNI MI SIĘ PO NOCACH.................szczególnie jak pokazuje co jest lepsze od orgazmu :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
ciul z kubeczkiem ....a termos :screaming: :tappingfoot:
MAŁGOSIA MAŚLANKA ŚNI MI SIĘ PO NOCACH.................szczególnie jak pokazuje co jest lepsze od orgazmu :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z Julita Mroczek data 19 września, 2013, 19:09Daga..pokaż... :takaemotka:
![]()
![]()
Daga..pokaż... :takaemotka:
Cytat z oliwia data 19 września, 2013, 19:12😯 😯 😯 😯 😯 😯 o matkoooo................. co wy tam robiły ???????????????????????????????????????????????????????? :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
😯 😯 😯 😯 😯 😯 o matkoooo................. co wy tam robiły ???????????????????????????????????????????????????????? :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z daga101 data 19 września, 2013, 19:19aaaaa. to tajemnica ........
ale jak przeszła po wiązankach demonstrując jak zachowuje się jej mąż gdy ona robi kompozycje :takaemotka: to nawet facet z telewizji boki zrywałwięcej wam nic nie napisze żeby nie było wam przykro ze nie mogłyście być z nami 🙄
aaaaa. to tajemnica ........
ale jak przeszła po wiązankach demonstrując jak zachowuje się jej mąż gdy ona robi kompozycje :takaemotka: to nawet facet z telewizji boki zrywał
więcej wam nic nie napisze żeby nie było wam przykro ze nie mogłyście być z nami 🙄
Cytat z oliwia data 19 września, 2013, 19:21
ty oczadziała ??????????? tym bardziej pisz żeby z tego żalu następnym razem wszystkie pojechały hahahahah aby zobaczyć to cudo :smileyflower: :smileyflower:
ty oczadziała ??????????? tym bardziej pisz żeby z tego żalu następnym razem wszystkie pojechały hahahahah aby zobaczyć to cudo :smileyflower: :smileyflower:
Cytat z skimmia data 19 września, 2013, 19:35Nie wiem jak to jest 😯
zawsze co roku jest ten sam problem 🙄
najpierw tłumy się zapisują na warsztaty 😯
potem nagle wszystko milknie
...
mam problem aby zebrać minimum logistyczne
a jak wracamy to wszystkie te które były są mega zadowolone :inlove:
ale tak jak mówię co roku jestem coraz mądrzejsza o nowe doświadczenia :rockon:
podsumowując pewne ustalenia już zostały zrobione 😀 te co były wiedzą o czym mówię :naughty: więc co się będzie działo w przyszłym roku ....
to na razie tajemnica :gwizdze:
a ja ze swej strony powiem tylko że moja relacja za dni parę ... :drinks:
Nie wiem jak to jest 😯
zawsze co roku jest ten sam problem 🙄
najpierw tłumy się zapisują na warsztaty 😯
potem nagle wszystko milknie ...
mam problem aby zebrać minimum logistyczne
a jak wracamy to wszystkie te które były są mega zadowolone :inlove:
ale tak jak mówię co roku jestem coraz mądrzejsza o nowe doświadczenia :rockon:
podsumowując pewne ustalenia już zostały zrobione 😀 te co były wiedzą o czym mówię :naughty: więc co się będzie działo w przyszłym roku ....
to na razie tajemnica :gwizdze:
a ja ze swej strony powiem tylko że moja relacja za dni parę ... :drinks: