DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂
Cytat z konstancja88 data 21 września, 2013, 16:49Rzeczywiscie podobieństwo duuuuze, tylko skoro jak siostry to czy mama tak młodo czy ja tak staro? 👿 👿 👿
Rzeczywiscie podobieństwo duuuuze, tylko skoro jak siostry to czy mama tak młodo czy ja tak staro? 👿 👿 👿
Cytat z konstancja88 data 21 września, 2013, 16:53Ewka, Kaśka gdańsk aktualny?
Ja już mam bilety 😀 😀 😀
Ewka, Kaśka gdańsk aktualny?
Ja już mam bilety 😀 😀 😀
Cytat z oliwia data 21 września, 2013, 17:25A co to ma znaczyć ?!! dopiero wróciłyście z Dąbrówki , to siedzieć na dupach i stroiki trzaskać :paluszkiem: :paluszkiem: :paluszkiem: :paluszkiem: :smileyflower: :smileyflower: a nie juz was niesie w świat :smileyflower:
A co to ma znaczyć ?!! dopiero wróciłyście z Dąbrówki , to siedzieć na dupach i stroiki trzaskać :paluszkiem: :paluszkiem: :paluszkiem: :paluszkiem: :smileyflower: :smileyflower: a nie juz was niesie w świat :smileyflower:
Cytat z Ewa.pasja data 21 września, 2013, 17:38Betko ja mam kompozycje tylko pod zamówienia rok temu miałam 200 zamówień o tym nie chcę myśleć
Dla tego każdy relaks mi się należy
Beako buziaki
Betko ja mam kompozycje tylko pod zamówienia rok temu miałam 200 zamówień o tym nie chcę myśleć
Dla tego każdy relaks mi się należy
Beako buziaki
Cytat z oliwia data 21 września, 2013, 18:01Ewuniu ja żartuje kochana - jedźcie , jedźcie jak macie czas i chęć i możliwości :kisscheek: , ja niestety muszę siedzieć na dupi i tylko wam zazdraszczam - ale tak pozytywnie bez jadu kochana
:kisscheek: :adore:
Ewuniu ja żartuje kochana - jedźcie , jedźcie jak macie czas i chęć i możliwości :kisscheek: , ja niestety muszę siedzieć na dupi i tylko wam zazdraszczam - ale tak pozytywnie bez jadu kochana :kisscheek: :adore:
Cytat z skimmia data 22 września, 2013, 07:35Ja w Gdańsku również się nie pojawię więc poczekam cierpliwie na relację 😀
a pozdrówcie chłopaków ode mnie :naughty: :gwizdze:
Ja w Gdańsku również się nie pojawię więc poczekam cierpliwie na relację 😀
a pozdrówcie chłopaków ode mnie :naughty: :gwizdze:
Cytat z malgorzata roszczak data 22 września, 2013, 09:51No widzę że było super :upup: aż żal serce ściska że się tam nie było. Zresztą nie ma się co dziwić humoru to wam nie brakuje :takaemotka: tu na forum, a co dopiero jak się spotkałyście, tak trzymać :upup:
No widzę że było super :upup: aż żal serce ściska że się tam nie było. Zresztą nie ma się co dziwić humoru to wam nie brakuje :takaemotka: tu na forum, a co dopiero jak się spotkałyście, tak trzymać :upup:
Cytat z Ewa.pasja data 25 września, 2013, 20:17Droga Skimmia prześlij mi fotki na mój adres kwiaciarnia.pasja@wp.pl
Inne drogie koleżanki plis o fotki :buziak:Dzięki
Droga Skimmia prześlij mi fotki na mój adres kwiaciarnia.pasja@wp.pl
Inne drogie koleżanki plis o fotki :buziak:
Dzięki
Cytat z skimmia data 26 września, 2013, 10:28Ewka ale ja mam zrobionych ponad setkę :drink: zdjęć chyba że wybiorę tylko te na których jesteś :smileyflower:
Ewka ale ja mam zrobionych ponad setkę :drink: zdjęć chyba że wybiorę tylko te na których jesteś :smileyflower: