Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂

Mogę zabrać wiertarkę 😯 😯 😯 hihiiihihiiii

Ok a teraz na poważnie 😉 Czy zabrać klej do żywych :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint:

Ewa mieć możesz my postaramy się pamiętać o wszystkim ale wiesz jak to czasami bywa 😉 z ludzką pamięcią jak zabierzesz a nie użyjesz to zabierzesz z powrotem 😀

ach jeszcze nie wiem czy pisałam w poniedziałek proszę dotrzeć do Dąbrówki tak do 13.00 bo potem czeka na nas pyszny obiad te co były w latach ubiegłych to wiedzą o czym mówię :mniam:
a dziewczyny które jadą pierwszy raz proszę numery komórek do siebie na PW abyśmy miały ze sobą w razie problemów z trafieniem do rancza kontakt ( niektóre wiedzą o czym mówię 😉 )
no to chyba tyle na dziś :smileyflower:

Kasiu my wyjedziemy wcześniej hihihihihihihihihiiiiii , bo ostatnio miałam problem ze znalezieniem wjazdu na ranczo :screaming: mój szprendałek miał ze mnie niezły ubaw :angry: :angry: :angry: :angry:

Kochane wiedźmy chyba mi to wybaczą :dogrun: :dogrun: :dogrun:

Dziewczyny przepraszam , że post pod postem 😳 😳

Czy w tym roku też zabieramy prezenty ............................ :dance:

Ewuś nie dałam rady zorganizować tej zabawy a wydaje mi się 🙁 że jest już troszkę mało czasu na przygotowania 🙁

@skimmia napisał/a:

@artflower napisał/a:

Skimmia, czy warsztaty się odbędą w tym roku w ogóle? Minimum logistyczne to miało być 13 osób.... 😯 😯 😯 Tak mało chętnych....

Kaśka ja byłam w tak wielkim szoku 😯 że chcesz jechać :mrgreen: że po prostu te warsztaty musiały być zorganizowane :smileyflower:

ha ha ha a na poważnie jadą jeszcze dziewczyny z poza forum ale były w poprzednich edycjach Dąbrówki i tak im się spodobało że postanowiły również i w tym roku przyjechać co mnie niezmiernie cieszy 🙂 a po drugie wiem że Małgosi też zależało aby się z nami spotkać bo i ona się dobrze czuła w naszym towarzystwie tak więc zapowiada się znowu fajne florystycznie-babskie spotkanko :drink: 😉

Skimm... ja co roku chciałabym jeździć, tylko podczas ostatnich dwóch lat życie mi nie pozwoliło... :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:

mój tel 502-355-093........dziewczyny dajcie jakies wskazówki jak nie zabłądzić :omg:

Hahhaahhaaahaaaaa :thumbupleft:

Tam jest tylko 1 sklep i zawsze tubylcy stoją

Dziewczyny powiedzą Ci lepsze wskazówki :naughty:

@artflower napisał/a:

@skimmia napisał/a:

@artflower napisał/a:

Skimmia, czy warsztaty się odbędą w tym roku w ogóle? Minimum logistyczne to miało być 13 osób.... 😯 😯 😯 Tak mało chętnych....

Kaśka ja byłam w tak wielkim szoku 😯 że chcesz jechać :mrgreen: że po prostu te warsztaty musiały być zorganizowane :smileyflower:

ha ha ha a na poważnie jadą jeszcze dziewczyny z poza forum ale były w poprzednich edycjach Dąbrówki i tak im się spodobało że postanowiły również i w tym roku przyjechać co mnie niezmiernie cieszy 🙂 a po drugie wiem że Małgosi też zależało aby się z nami spotkać bo i ona się dobrze czuła w naszym towarzystwie tak więc zapowiada się znowu fajne florystycznie-babskie spotkanko :drink: 😉

Skimm... ja co roku chciałabym jeździć, tylko podczas ostatnich dwóch lat życie mi nie pozwoliło... :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:

oj Kaśka przecież wiem :friends:

Dziewczyny, a tak organizacyjnie, to śniadania i kolacje we własnym zakresie, czy tam będą?
A tak w ogóle śpiwory zabrać ? :mrgreen:

facebook