DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂
Cytat z daga101 data 5 września, 2013, 18:36EWA ......... trafiłas w 1o :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint:
EWA ......... trafiłas w 1o :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint:
Cytat z skimmia data 6 września, 2013, 06:44@konstancja88 napisał/a:
Ja też się bardzo cieszę że Was poznam.
Czy ktoś z forum oprócz mnie, Ewki i Dagi jedzie?skimmia
fiorino
magdawny
tekla
artflower
amikahmmm chyba to wszystkie dziewczyny
@konstancja88 napisał/a:
Ja też się bardzo cieszę że Was poznam.
Czy ktoś z forum oprócz mnie, Ewki i Dagi jedzie?
skimmia
fiorino
magdawny
tekla
artflower
amika
hmmm chyba to wszystkie dziewczyny
Cytat z Ewa.pasja data 6 września, 2013, 07:30Mała grupa .......................... Małgosia Maślanka tylko dla Nas :naughty: :naughty:
Mała grupa .......................... Małgosia Maślanka tylko dla Nas :naughty: :naughty:
Cytat z konstancja88 data 8 września, 2013, 18:14No właśnie, to bardzo dobre pyt. :police:
No właśnie, to bardzo dobre pyt. :police:
Cytat z artflower data 9 września, 2013, 09:37Skimmia, czy warsztaty się odbędą w tym roku w ogóle? Minimum logistyczne to miało być 13 osób.... 😯 😯 😯 Tak mało chętnych....
Skimmia, czy warsztaty się odbędą w tym roku w ogóle? Minimum logistyczne to miało być 13 osób.... 😯 😯 😯 Tak mało chętnych....
Cytat z skimmia data 9 września, 2013, 13:36@artflower napisał/a:
Skimmia, czy warsztaty się odbędą w tym roku w ogóle? Minimum logistyczne to miało być 13 osób.... 😯 😯 😯 Tak mało chętnych....
Kaśka ja byłam w tak wielkim szoku 😯 że chcesz jechać
że po prostu te warsztaty musiały być zorganizowane :smileyflower:
ha ha ha a na poważnie jadą jeszcze dziewczyny z poza forum ale były w poprzednich edycjach Dąbrówki i tak im się spodobało że postanowiły również i w tym roku przyjechać co mnie niezmiernie cieszy 🙂 a po drugie wiem że Małgosi też zależało aby się z nami spotkać bo i ona się dobrze czuła w naszym towarzystwie tak więc zapowiada się znowu fajne florystycznie-babskie spotkanko :drink: 😉
@artflower napisał/a:
Kaśka ja byłam w tak wielkim szoku 😯 że chcesz jechać że po prostu te warsztaty musiały być zorganizowane :smileyflower:
ha ha ha a na poważnie jadą jeszcze dziewczyny z poza forum ale były w poprzednich edycjach Dąbrówki i tak im się spodobało że postanowiły również i w tym roku przyjechać co mnie niezmiernie cieszy 🙂 a po drugie wiem że Małgosi też zależało aby się z nami spotkać bo i ona się dobrze czuła w naszym towarzystwie tak więc zapowiada się znowu fajne florystycznie-babskie spotkanko :drink: 😉
Cytat z artflower data 9 września, 2013, 14:00Ewa przekazała mi od Skimiii, że mamy wziąć narzędzia, których na co dzień używamy w kwiaciarni, czyli nożyczki, nóż, sekator, cążki, pistolet, itd....
Ewa przekazała mi od Skimiii, że mamy wziąć narzędzia, których na co dzień używamy w kwiaciarni, czyli nożyczki, nóż, sekator, cążki, pistolet, itd....
Cytat z Ewa.pasja data 9 września, 2013, 14:14Sylwia ale gadzinka jesteś :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
śmiałam się w głos jak czytałam Twój tekst :buziak: :buziak:
DO ZOBACZENIA DZIEWCZYNY --- POZYTYWNIE ZAKRĘCONE FLORYSTKI
Sylwia ale gadzinka jesteś :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
śmiałam się w głos jak czytałam Twój tekst :buziak: :buziak:
DO ZOBACZENIA DZIEWCZYNY --- POZYTYWNIE ZAKRĘCONE FLORYSTKI
Cytat z skimmia data 9 września, 2013, 14:18@daga101 napisał/a:
dziewczyny co trzeba ze sobą zabrać ...... mam na mysli sprzęt ....
to co zwyczajowo używacie z narzędzi w kwiaciarni czyli przykładowo nożyk, nożyczki, sekator, cążki do drutu, pistolet do kleju na gorąco + klej, itp. rzeczy będziemy robić kryzy z różnych materiałów więc weźcie takie narzędzia abyście mogły swobodnie pracować tak sobie myślę że wiertarka chyba nie będzie nam potrzebna 😉
do tego proszę zabrać ciepłe ciuchy , kalosze no i dobry humor
@daga101 napisał/a:
dziewczyny co trzeba ze sobą zabrać ...... mam na mysli sprzęt ....
to co zwyczajowo używacie z narzędzi w kwiaciarni czyli przykładowo nożyk, nożyczki, sekator, cążki do drutu, pistolet do kleju na gorąco + klej, itp. rzeczy będziemy robić kryzy z różnych materiałów więc weźcie takie narzędzia abyście mogły swobodnie pracować tak sobie myślę że wiertarka chyba nie będzie nam potrzebna 😉
do tego proszę zabrać ciepłe ciuchy , kalosze no i dobry humor