Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂

EWA ......... trafiłas w 1o :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint:

@konstancja88 napisał/a:

Ja też się bardzo cieszę że Was poznam.
Czy ktoś z forum oprócz mnie, Ewki i Dagi jedzie?

skimmia :mrgreen:
fiorino :mrgreen:
magdawny :mrgreen:
tekla :mrgreen:
artflower :mrgreen:
amika :mrgreen:

hmmm chyba to wszystkie dziewczyny :mrgreen:

Mała grupa .......................... Małgosia Maślanka tylko dla Nas :naughty: :naughty:

dziewczyny co trzeba ze sobą zabrać ...... mam na mysli sprzęt .... :mrgreen:

No właśnie, to bardzo dobre pyt. :police:

Skimmia, czy warsztaty się odbędą w tym roku w ogóle? Minimum logistyczne to miało być 13 osób.... 😯 😯 😯 Tak mało chętnych....

@artflower napisał/a:

Skimmia, czy warsztaty się odbędą w tym roku w ogóle? Minimum logistyczne to miało być 13 osób.... 😯 😯 😯 Tak mało chętnych....

Kaśka ja byłam w tak wielkim szoku 😯 że chcesz jechać :mrgreen: że po prostu te warsztaty musiały być zorganizowane :smileyflower:

ha ha ha a na poważnie jadą jeszcze dziewczyny z poza forum ale były w poprzednich edycjach Dąbrówki i tak im się spodobało że postanowiły również i w tym roku przyjechać co mnie niezmiernie cieszy 🙂 a po drugie wiem że Małgosi też zależało aby się z nami spotkać bo i ona się dobrze czuła w naszym towarzystwie tak więc zapowiada się znowu fajne florystycznie-babskie spotkanko :drink: 😉

Ewa przekazała mi od Skimiii, że mamy wziąć narzędzia, których na co dzień używamy w kwiaciarni, czyli nożyczki, nóż, sekator, cążki, pistolet, itd....

Sylwia ale gadzinka jesteś :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

śmiałam się w głos jak czytałam Twój tekst :buziak: :buziak:

DO ZOBACZENIA DZIEWCZYNY --- POZYTYWNIE ZAKRĘCONE FLORYSTKI

@daga101 napisał/a:

dziewczyny co trzeba ze sobą zabrać ...... mam na mysli sprzęt .... :mrgreen:

to co zwyczajowo używacie z narzędzi w kwiaciarni czyli przykładowo nożyk, nożyczki, sekator, cążki do drutu, pistolet do kleju na gorąco + klej, itp. rzeczy będziemy robić kryzy z różnych materiałów więc weźcie takie narzędzia abyście mogły swobodnie pracować tak sobie myślę że wiertarka chyba nie będzie nam potrzebna 😉 :mrgreen:
do tego proszę zabrać ciepłe ciuchy , kalosze no i dobry humor :mrgreen:

facebook