Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂

Witajcie jestem nowa, ale zorientowałam się że do Dąbrówki jeździcie co roku i co roku jest inny temat i że prowadzi te warsztaty p. Małgosia 😀 bardzo lubię pokazy z jej udziałem czasami biorę w nich udział. Moje pytanie brzmi czy w przyszłym roku też będzie coś podobnego i czy każdy może wziąć udział, czy raczej to "stała ekipa" ma taki przywilej? pozdrowionka

co do przyszłego roku trudno powiedzieć ...
nie ma czegoś takie jak " stała ekipa" są dziewczyny które mają ochotę raz do roku się spotkać i zrobić coś fajnego pod okiem kogoś doświadczonego ... a że niektórym ta impreza tak się spodobała że starają się spotykać raz do roku 😉 dlatego też niektóre nicki się powtarzają ale i tak nagadać się nigdy nie można :mrgreen: ...

Miałam jechać po raz pierwszy spotkać to doborowe towarzystwo 😀 i nawet na listę się wpisałam ale niestety finanse zmusiły mnie do rezygnacji z wyjazdu 🙁 🙁 . Strasznie się cieszyłam na ten wyjazd i że trochę sobie odpocznę od moich pociech ale siła wyższa 😥 .Może za rok ❓

Dziewczyny dajcie znać
Jaki będzie plan warsztatów i jakie zabrać narzędzia :naughty: :partydance:

Ewka czekam na maila ze szczegółami od Małgosi i jak tylko będę wszystko wiedzieć zainteresowanym porozsyłam wszystkie informacje :mrgreen:

właśnie wpłaciłam kasiore :upup:
razem z mamą nie możemy sie już doczekać!

Super cieszę się że Was poznam w realu :partydance: :partydance: :partydance: :partydance:

ja tez i chyba pojade 2 dni wczesniej :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint:

😯 😯 Daga kochanie 😯 😯

ja chyba o czymś nie wiem :tappingfoot: ja wiem , że tam jest sporo lasów i Ty masz ochotę na grzybobranie :kisscheek: :kisscheek:

Ja też się bardzo cieszę że Was poznam.
Czy ktoś z forum oprócz mnie, Ewki i Dagi jedzie?

facebook