Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂

@mamuta napisał/a:

No.... a co z balonami ??

Chyba dziewczyny wolą jednak kwiaty.
Mogę przygotować spis zagadnień, jeśli ktoś jednak jest zainteresowany.

Chętnie sama poznam szczegóły owych "bukietów".

dziewczyny postaram się bardziej szczegółowo odpowiedziec na Wasze pytania dzisiaj wieczorem i obiecuję że na PW które do mnie dotarły też dziś odpowiem ....
pozdrawiam

@artflower napisał/a:

Sylwia... a jakiś program dokładniejszy tych warsztatów? Bo "Bukiety..." to mówi tyle co nic. Co roku był podany fajny program a teraz tyle czekania i praktycznie oprócz kwoty...nic nowego.
Sorki, ale boje się, że dziewczyny porezygnują... może to tylko moje odczucia..., ale od 10-tego jakoś nikt postu nie skomentował. :smileyflower:

hmm Kaska wiem z doświadczenia że z programem to różnie bywa więc wychodząc Wam na przeciw ustaliłam z Małgosią temat który większości stwarza problem ponieważ skomponować i wykonać dobrze bukiet same wiecie że nie jest łatwo ...
Małgosia jest na tyle elastyczna że może pokazać jak poprawnie wykonać bukiet na konstrukcji, kondolencyjny albo okolicznościowy , a może chciałabyś zrobić jakiś bukiet ślubny którego nie miałaś okazji nigdy wcześniej zrobić to masz okazję go wykonać pod okiem mistrzyni ... dlatego nie narzucam sztywnych ram ogólny zarys pozostaje taki jak dotychczas czyli zaczynamy w poniedziałek obiadem po obiedzie ustalamy co i jak i oczywiście już działamy, we wtorek cały dzień zajęcia w środę kończymy obiadem , jeżeli macie ochotę jeszcze porozmawiać i podyskutować na temat balonów nie mam nic przeciwko temu ...

jeżeli macie jeszcze jakieś pytania - -piszcie ...

Normalne,z zazdrości dostanę drgawek..................... :chytry:
Ale i tak was kofam :friends:

Swietka wiesz już na pewno że nie dasz rady ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓

Wiem.............bo nie mam zastępstwa (w dobrym sensie tego słowa) jedna wytrzymała rok,właśnie zastępowała mnie w zeszłym roku........druga tylko 2 miesiąca..............i nie ma........zastępcy...............i dupa.............
Żal dupę mi ściska,ale nic na to nie poradzę,a wam życzę udanej zabawy!

Nawet nie wiesz jak mi przykro 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

@swietlana marciniak napisał/a:

Wiem.............bo nie mam zastępstwa (w dobrym sensie tego słowa) jedna wytrzymała rok,właśnie zastępowała mnie w zeszłym roku........druga tylko 2 miesiąca..............i nie ma........zastępcy...............i dupa.............
Żal dupę mi ściska,ale nic na to nie poradzę,a wam życzę udanej zabawy!

powiedz jej ( szefowej :mrgreen: ) niech zamknie budę na trzy dni bo Tobie też się należy chwila wytchnienia :orangeangel: :drink: albo niech sama zakasa :gwizdze: rękawy na te trzy dni i weźmie się do roboty :tappingfoot:

ech tak mi szkoda że Ciebie nie będzie ...

🙁
Echhhhhhhh,samo życie.............
Będę z wami duchem i czekam na kolorowy i zabawny reportaż z warsztatów! :buzki:

Odświeżam temat :naughty: :naughty:

Drogie Panie do kiedy trzeba zrobić przelew :naughty: :buziak:

facebook