DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂
Cytat z czarna oliwka data 5 sierpnia, 2013, 20:24Hm,mnie niestety nie będzie w Dąbrówce 🙁 ,pozdrawiam wszystkie" Dąbrówki" 😉
Hm,mnie niestety nie będzie w Dąbrówce 🙁 ,pozdrawiam wszystkie" Dąbrówki" 😉
Cytat z decolife data 8 sierpnia, 2013, 06:03Ja będę z pamiatką ślubną, skoro mamy o balonach Wam poopowiadać i przeszkolić, chyba, że to nieaktualne.
Ja będę z pamiatką ślubną, skoro mamy o balonach Wam poopowiadać i przeszkolić, chyba, że to nieaktualne.
Cytat z artflower data 8 sierpnia, 2013, 14:46Dziewczyny..... "wiedźmy" nasze kochane.... no dajcie juz jakis zarys.... lub chociaz kosztorys.... :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Dziewczyny..... "wiedźmy" nasze kochane.... no dajcie juz jakis zarys.... lub chociaz kosztorys.... :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Cytat z skimmia data 10 sierpnia, 2013, 15:29Konkrety dziewczyny :
Koszt warsztatów jest taki jak w zeszłym roku 700 zł - na wpłaty -całość- czekamy do końca sierpnia - numer konta do Justyny podamy zainteresowanym na PW 😀
Przypominam termin - 16,17,18 września
minimum logistyczne obowiązuje takie jak w zeszłym roku czyli 13 osób więc będę na bieżąco Was
informować o ilości wpłat 🙄Florystka prowadząca oczywiście Małgosia Maślanka 😀
temat " Bukiety " różne wariacje na ten temat ...
Oczywiście odpowiem na każde Wasze pytanie ... i na Wasze ewentualne sugestie 😉
Konkrety dziewczyny :
Koszt warsztatów jest taki jak w zeszłym roku 700 zł - na wpłaty -całość- czekamy do końca sierpnia - numer konta do Justyny podamy zainteresowanym na PW 😀
Przypominam termin - 16,17,18 września
minimum logistyczne obowiązuje takie jak w zeszłym roku czyli 13 osób więc będę na bieżąco Was
informować o ilości wpłat 🙄
Florystka prowadząca oczywiście Małgosia Maślanka 😀
temat " Bukiety " różne wariacje na ten temat ...
Oczywiście odpowiem na każde Wasze pytanie ... i na Wasze ewentualne sugestie 😉
Cytat z artflower data 13 sierpnia, 2013, 09:00Sylwia... a jakiś program dokładniejszy tych warsztatów? Bo "Bukiety..." to mówi tyle co nic. Co roku był podany fajny program a teraz tyle czekania i praktycznie oprócz kwoty...nic nowego.
Sorki, ale boje się, że dziewczyny porezygnują... może to tylko moje odczucia..., ale od 10-tego jakoś nikt postu nie skomentował. :smileyflower:
Sylwia... a jakiś program dokładniejszy tych warsztatów? Bo "Bukiety..." to mówi tyle co nic. Co roku był podany fajny program a teraz tyle czekania i praktycznie oprócz kwoty...nic nowego.
Sorki, ale boje się, że dziewczyny porezygnują... może to tylko moje odczucia..., ale od 10-tego jakoś nikt postu nie skomentował. :smileyflower: