DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂
Cytat z oliwia data 26 lipca, 2013, 20:27😯 😯 😯 😯 Ewunia ..............jak to TY??? bez Ciebie Dąbrówka to jak las bez drzew kochana ........... 🙄 🙄 🙄
😯 😯 😯 😯 Ewunia ..............jak to TY??? bez Ciebie Dąbrówka to jak las bez drzew kochana ........... 🙄 🙄 🙄
Cytat z Ewa.pasja data 27 lipca, 2013, 19:54Kasiu już mogę powiedzieć , że jedziemy chyba moim autem (y) Beata z Kołobrzegu zastanów się kobieto
Kasiu już mogę powiedzieć , że jedziemy chyba moim autem (y) Beata z Kołobrzegu zastanów się kobieto
Cytat z oliwia data 27 lipca, 2013, 20:10Ewuniu ........ 🙄 🙄 🙄 🙄 coś nie tak napisałam??????????? 😯 😯 😯
Nad czym mam się zastanowić ?? jak coś źle napisałam to serdecznie przepraszam - nie chciałam Cie Ewuniu urazić niczym 😳 😳 😳
Ewuniu ........ 🙄 🙄 🙄 🙄 coś nie tak napisałam??????????? 😯 😯 😯
Nad czym mam się zastanowić ?? jak coś źle napisałam to serdecznie przepraszam - nie chciałam Cie Ewuniu urazić niczym 😳 😳 😳
Cytat z Ewa.pasja data 28 lipca, 2013, 05:36Beatko może zabierzesz się z Nami do Dąbrówki :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak:
Pomyśl o tym :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Beatko może zabierzesz się z Nami do Dąbrówki :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak:
Pomyśl o tym :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Cytat z oliwia data 28 lipca, 2013, 05:39Ewuniu nawet nie wiesz jak by mi się to przydało i dla ciała i dla ducha ......... ale jeszcze nie ogarnę się w tym roku ..... 😥
Ewuniu nawet nie wiesz jak by mi się to przydało i dla ciała i dla ducha ......... ale jeszcze nie ogarnę się w tym roku ..... 😥
Cytat z margo496 data 28 lipca, 2013, 12:56Witam. Chciałabym dołączyć do Waszego grona w Dąbrówce. Mam pytanie w związku z tym . Czy może ktoś się wybiera z okolic Szczecina bo chętnie bym się zabrała z jakąś koleżanką . Nie mogę zabrać samochodu mężowi i gdybym załatwiła sobie transport z kimś to chetnie dołączę .Oczywiście dorzucam się do kosztów . Proszę o kontakt .
Witam. Chciałabym dołączyć do Waszego grona w Dąbrówce. Mam pytanie w związku z tym . Czy może ktoś się wybiera z okolic Szczecina bo chętnie bym się zabrała z jakąś koleżanką . Nie mogę zabrać samochodu mężowi i gdybym załatwiła sobie transport z kimś to chetnie dołączę .Oczywiście dorzucam się do kosztów . Proszę o kontakt .
Cytat z parviflora data 28 lipca, 2013, 13:011. fiorino
2. skimmia
3. parvi
4. ewa.pasja
5. daga101
6. Julita Mroczek
7. konstancja88
8. decolife
9. czarna oliwka
10. artflower
11. olusia
12. magdawny