Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂

Mnie też 😀 😀 😀 😀 😀

Dagunia i Ewunia te tematy będziemy przerabiać w Dąbrówce w 2016 r.................

teraz mamy inny temacik : sadzenie drzew w lesie usuwanie chwastów z pola , zbieranie ślimaków i larw stonki .....................

:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

stonkę już umim zbierać ...6 lat w szkole ogrodniczej mieliśmy to na praktykach :tease: ..chwasty tez czasem nam kazali wyrywać :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

:smileyflower: Dagunia lata praktyki czynią mistrza :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: ale np może być rozmnażanie dżdżownic w warunkach domowych........... :takaemotka: :takaemotka: ( w sypialni )
mycie stopy ślimaczka .........łapanie komara za ........... w rękawicach bokserskich........ oj ja bym wam ułożyła extra programik :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

WIDZĘ ZE PORANEK NIEDZIELNY SPRZYJA GŁUPAWCE :smileyflower: ;;;kocham cię za nią

ps..... a na oko to taką poważną kobietkę wyglądasz....a w środku czarcik siedzi :devil:

zapomniałas o dmuchaniu żab :frog: :frog: :frog: :frog:

ooooo tak zapomniałam o tych żabach hehehe ale szykanie w nich otworków żeby słomke wsacdzić to dopiero sztuka :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
poważna ...........hmmm ....bom stara............... :takaemotka: :takaemotka: a pod powłoka tej mojej starej skóry siedzi bobasek :takaemotka: :takaemotka:

tzn tylko opakowanie sie zniszczyło?

no............ no tak - przerzuciło mnie to życie po kątach świata mego , raz na wóz , raz pod wóz - to pod stół to za szafę ........ i się opakowanie zniszczyło................ :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

Daga i Oliwia buziaki
Uśmiałam się do łez :adore: :adore: :adore: :adore: :adore:

Ewunia bo wariatów nie sieją ............ :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: sami sie rodzą ...........

facebook