kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z parviflora data 20 września, 2010, 19:47ej, chyba 22 września 😉 chyba że się mylę?
ej, chyba 22 września 😉 chyba że się mylę?
Cytat z temotua data 20 września, 2010, 20:34na wszelki wypadek ja piszę dzisiaj - wszystkiego najlepszego 🙂 :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :heartbeating: :heartbeating:
na wszelki wypadek ja piszę dzisiaj - wszystkiego najlepszego 🙂 :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :heartbeating: :heartbeating:
Cytat z Goldlight data 20 września, 2010, 21:17Jessi nie wiem czy dzisiaj Twoje urodzinki ale i tak zycze Tobie duzo zdrowka, wiele milosci, sukcesow w zyciu zawodowym i osobistym oraz spelnienia wszelkich marzen
Jessi nie wiem czy dzisiaj Twoje urodzinki ale i tak zycze Tobie duzo zdrowka, wiele milosci, sukcesow w zyciu zawodowym i osobistym oraz spelnienia wszelkich marzen
Cytat z parviflora data 20 września, 2010, 21:20A ja się napiję za to że mnie wyrzucili z konkurencyjnego forum, ahahhahahha :takaemotka: :takaemotka: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
A ja się napiję za to że mnie wyrzucili z konkurencyjnego forum, ahahhahahha :takaemotka: :takaemotka: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z Jessi data 20 września, 2010, 22:02dziękuję moje drogie za życzenia 🙂 nie dziś ale te urodzinki postanowiłam świętować od 19 września do 3 października :smileyflower: :smileyflower:
więc stawiam wszystkim :drink: :drink: :drink: od dziś na forum :drink: :drink:
dziękuję moje drogie za życzenia 🙂 nie dziś ale te urodzinki postanowiłam świętować od 19 września do 3 października :smileyflower: :smileyflower:
więc stawiam wszystkim :drink: :drink: :drink: od dziś na forum :drink: :drink:
Cytat z G.o.s.i.a data 21 września, 2010, 07:52wymodelowana dotarłam by świętować 😀
jessi ,zdróweczka,zdróweczka i samych pomyślnych dni :bravo: :bravo: :bravo:
parvi za skok banowy hahahahahahahahahaha :bravo: 😀 😀 😀 😀 😀
czekamy w kolejce kto nastę 😀 pny
wymodelowana dotarłam by świętować 😀
jessi ,zdróweczka,zdróweczka i samych pomyślnych dni :bravo: :bravo: :bravo:
Cytat z skimmia data 21 września, 2010, 08:07@G.o.s.i.a napisał/a:
o kochaniutka :heartspink: pamiętam że na biesiadzie to Ty gwiazdą byłaś :bravo: Parvi plissss ja chcę to zdjęcie z Gosią :smileyflower: :drink: :drink:
@G.o.s.i.a napisał/a:
czekamy w kolejce kto nastę 😀 pnyno jak to kto 😉 ja :smileyflower: :drink: :drink: :drink: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
ZA PIĘKNE SŁOŃCE ZA OKNEM :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :smileyflower:
@G.o.s.i.a napisał/a:
o kochaniutka :heartspink: pamiętam że na biesiadzie to Ty gwiazdą byłaś :bravo: Parvi plissss ja chcę to zdjęcie z Gosią :smileyflower: :drink: :drink:
@G.o.s.i.a napisał/a:
no jak to kto 😉 ja :smileyflower: :drink: :drink: :drink: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
ZA PIĘKNE SŁOŃCE ZA OKNEM :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :smileyflower:
Cytat z artflower data 21 września, 2010, 08:59:drink: :drink: :drink: To ja też się z Wami napiję! A konkurencyjne forum niech się buja! Jak nas nie chcą to fora ze dwora. Po co nam oni skoro mamy siebie dziewczynki! :rockon: :rockon: :rockon: :smileyflower:
:drink: :drink: :drink: To ja też się z Wami napiję! A konkurencyjne forum niech się buja! Jak nas nie chcą to fora ze dwora. Po co nam oni skoro mamy siebie dziewczynki! :rockon: :rockon: :rockon: :smileyflower:
Cytat z skimmia data 21 września, 2010, 09:20aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😯 nie wierzę Kaśka się pojawiała 😯 aaaaaaaaaa i za to się napiję :smileyflower: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😯 nie wierzę Kaśka się pojawiała 😯 aaaaaaaaaa i za to się napiję :smileyflower: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z kasiapek data 21 września, 2010, 10:02a co trzeba zmalowac zeby zabanowali? 😉 ja na tym forum tez jestem zarejestrowana, ale rzadko zagladam, wole tu...
Parvi przyznaj sie co żeś narozrabiala
a co trzeba zmalowac zeby zabanowali? 😉 ja na tym forum tez jestem zarejestrowana, ale rzadko zagladam, wole tu...
Parvi przyznaj sie co żeś narozrabiala