Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

ej, chyba 22 września 😉 chyba że się mylę?

na wszelki wypadek ja piszę dzisiaj - wszystkiego najlepszego 🙂 :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :heartbeating: :heartbeating:

Jessi nie wiem czy dzisiaj Twoje urodzinki ale i tak zycze Tobie duzo zdrowka, wiele milosci, sukcesow w zyciu zawodowym i osobistym oraz spelnienia wszelkich marzen

A ja się napiję za to że mnie wyrzucili z konkurencyjnego forum, ahahhahahha :takaemotka: :takaemotka: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

dziękuję moje drogie za życzenia 🙂 nie dziś ale te urodzinki postanowiłam świętować od 19 września do 3 października :smileyflower: :smileyflower:
więc stawiam wszystkim :drink: :drink: :drink: od dziś na forum :drink: :drink:

wymodelowana dotarłam by świętować 😀
jessi ,zdróweczka,zdróweczka i samych pomyślnych dni :bravo: :bravo: :bravo:
parvi za skok banowy hahahahahahahahahaha :bravo: 😀 😀 😀 😀 😀
czekamy w kolejce kto nastę 😀 pny

@G.o.s.i.a napisał/a:

wymodelowana dotarłam by świętować 😀

o kochaniutka :heartspink: pamiętam że na biesiadzie to Ty gwiazdą byłaś :bravo: Parvi plissss ja chcę to zdjęcie z Gosią :smileyflower: :drink: :drink:

@G.o.s.i.a napisał/a:

parvi za skok banowy hahahahahahahahahaha :bravo: 😀 😀 😀 😀 😀
czekamy w kolejce kto nastę 😀 pny

no jak to kto 😉 ja :smileyflower: :drink: :drink: :drink: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

ZA PIĘKNE SŁOŃCE ZA OKNEM :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :smileyflower:

:drink: :drink: :drink: To ja też się z Wami napiję! A konkurencyjne forum niech się buja! Jak nas nie chcą to fora ze dwora. Po co nam oni skoro mamy siebie dziewczynki! :rockon: :rockon: :rockon: :smileyflower:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😯 nie wierzę Kaśka się pojawiała 😯 aaaaaaaaaa i za to się napiję :smileyflower: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

a co trzeba zmalowac zeby zabanowali? 😉 ja na tym forum tez jestem zarejestrowana, ale rzadko zagladam, wole tu...
Parvi przyznaj sie co żeś narozrabiala :mrgreen:

facebook