kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z orchidea.m data 21 września, 2010, 10:19No to i ja napiję się z Wami ! :drink:
I jeszcze za właściciela mojego lokalu który ma jeszcze tydzień z hakiem na oddanie nam kluczy a za wiele w nim jak do tej pory nie zrobił ! A miałm tylko wynieśc stare graty i zerwać panele i stare tapety ze scian ! A on biedny ma problem bo na jednej ze scian jest takie wielkie różnokolorowe lustro wklejone (total kicz) i on dzwoni ze sie boi tego zerwać bo jak sie zbije to 7 lat nieszczęścia będzie miał 😯 :bangin: No a co mnie to powiedzcie??? Czy to ja mam pojechać tam zrywać to lustro i swoje szczęscie narazac?? :takaemotka:
No to i ja napiję się z Wami ! :drink:
I jeszcze za właściciela mojego lokalu który ma jeszcze tydzień z hakiem na oddanie nam kluczy a za wiele w nim jak do tej pory nie zrobił ! A miałm tylko wynieśc stare graty i zerwać panele i stare tapety ze scian ! A on biedny ma problem bo na jednej ze scian jest takie wielkie różnokolorowe lustro wklejone (total kicz) i on dzwoni ze sie boi tego zerwać bo jak sie zbije to 7 lat nieszczęścia będzie miał 😯 :bangin: No a co mnie to powiedzcie??? Czy to ja mam pojechać tam zrywać to lustro i swoje szczęscie narazac?? :takaemotka:
Cytat z parviflora data 21 września, 2010, 10:47Skoro tam zaglądasz to pewnie czytałaś temat o akcji Floryści Dzieciom - wszyscy chwalą, słodzą itd aż mdli, a ja napisałąm jak naprawdę było z jej organizacją i za to zostałam skrytykowana, pousuwano moje posty, a w głównym trochę pozmieniano. Oryginalny tekst jest tu
http://prezentowisko.blogspot.com/2010/09/florysci-dzieciom.html
Jak chcesz poczytać - zapraszam..
Skoro tam zaglądasz to pewnie czytałaś temat o akcji Floryści Dzieciom - wszyscy chwalą, słodzą itd aż mdli, a ja napisałąm jak naprawdę było z jej organizacją i za to zostałam skrytykowana, pousuwano moje posty, a w głównym trochę pozmieniano. Oryginalny tekst jest tu
http://prezentowisko.blogspot.com/2010/09/florysci-dzieciom.html
Jak chcesz poczytać - zapraszam..
Cytat z Goldlight data 21 września, 2010, 14:08Co trzeba zrobic? Wydaje mi sie, ze wystarczy miec odmienne zdanie
Na szczescie na naszym forum Parvi jestes lubiana i doceniana (vide 1sze miejsce)
Co trzeba zrobic? Wydaje mi sie, ze wystarczy miec odmienne zdanie
Na szczescie na naszym forum Parvi jestes lubiana i doceniana (vide 1sze miejsce)
Cytat z magica data 21 września, 2010, 14:24Jakby za odmienne zdanie wywalali, to chyba większość z nas by odpadła :takaemotka: nikt nie lubi krytyki, a już zasłużonej to w ogóle :plask: zmykam, bo za godzinę spotkanie z klientem, a na głowie mam wronie gniazdko
i Zuzę na kolanach
Ja też raz dostałam kopa z forum, do tej pory nie wiem za co, ale byłam taka wściekłą, że nawet nie dociekłam :devilshow:
Jakby za odmienne zdanie wywalali, to chyba większość z nas by odpadła :takaemotka: nikt nie lubi krytyki, a już zasłużonej to w ogóle :plask: zmykam, bo za godzinę spotkanie z klientem, a na głowie mam wronie gniazdko i Zuzę na kolanach
Ja też raz dostałam kopa z forum, do tej pory nie wiem za co, ale byłam taka wściekłą, że nawet nie dociekłam :devilshow:
Cytat z czikola data 21 września, 2010, 14:29Na tamtym forum odmienne zdanie czy opinia nie są mile widziane :teeth: ale Parvi była szczera i to się chwali bo ile mozna słodzić i wszystkim się zachwycać-nie o to chyba chodzi :tease:
Na tamtym forum odmienne zdanie czy opinia nie są mile widziane :teeth: ale Parvi była szczera i to się chwali bo ile mozna słodzić i wszystkim się zachwycać-nie o to chyba chodzi :tease:
Cytat z parviflora data 21 września, 2010, 14:55matko, dzięki dziewczyny za wsparcie - normalnie 2 różne światy... Dzięki! :drink:
matko, dzięki dziewczyny za wsparcie - normalnie 2 różne światy... Dzięki! :drink:
Cytat z swietlana marciniak data 21 września, 2010, 15:09Za bardzo Parvi bierzesz to sobie do serca,rozumiem, bo to na prawdę przykro.Ale,nie warto....... I wiesz,co?Uśmiechnie się,jesteś tak wspaniałą dziewczyną,że smutki tobie nie do twarzy :bravo: :bravo: :bravo:
Za bardzo Parvi bierzesz to sobie do serca,rozumiem, bo to na prawdę przykro.Ale,nie warto....... I wiesz,co?Uśmiechnie się,jesteś tak wspaniałą dziewczyną,że smutki tobie nie do twarzy :bravo: :bravo: :bravo:
Cytat z M.B.B data 21 września, 2010, 15:27Nie warto się przejmować. Jeżeli myślę o tym samym forum, o którym mówicie to szczerze przyznam, że mi się tam nie podobało. Nawet bałam się tu zarejestrować w obawie, że będzie tak samo niemiło, na szczęście mile się rozczarowałam. :bravo:
Nie warto się przejmować. Jeżeli myślę o tym samym forum, o którym mówicie to szczerze przyznam, że mi się tam nie podobało. Nawet bałam się tu zarejestrować w obawie, że będzie tak samo niemiło, na szczęście mile się rozczarowałam. :bravo:
Cytat z delicja data 21 września, 2010, 15:49OOOO no to nas wiecej....tez tak kiedys bylam ale no coz maialam odmienne zdanie /zreszta jak zawsze 😀 / mnie sie wydaje ze tam jest jak na salonach zimno i sztywno ....a tutaj jak w domku przy kominku...moze to tylko moje odczucia ale tutaj mam mniejszy kompleks nizszosci :rockon:
OOOO no to nas wiecej....tez tak kiedys bylam ale no coz maialam odmienne zdanie /zreszta jak zawsze 😀 / mnie sie wydaje ze tam jest jak na salonach zimno i sztywno ....a tutaj jak w domku przy kominku...moze to tylko moje odczucia ale tutaj mam mniejszy kompleks nizszosci :rockon:
Cytat z Jessi data 21 września, 2010, 18:05@delicja napisał/a:
tutaj mam mniejszy kompleks nizszosci :rockon:
za kominek przy kanapci :drink: :drink: :drink:
:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: za kompleks niższości Delicji :drink: :drink: :drink:
i oby się wszystko dobrze poukładało :drink: :drink: :drink:
i za moją grypę , która mnie znów uziemiła !! :drink: :drink: :drink:
cóż... przykro mi, że tak się porobiło. Pamiętam, że nie tak dawno Parvi pisała, że cieszy się z istnienia dwóch forów, które ze sobą nie rywalizują, że tam i tu jest inaczej i każdy może znależć swoje miejsce...................
coż... zawsze przy odrobinie dobrej woli obu stron oraz rozmowom, które służą rozwiązywaniu problemów można baaardzo wiele dobrego zdziałać .
Pamiętajmy o tym na co dzień, i gdziekolwiek będziemy...................[youtube:3hqa4zzb]http://www.youtube.com/watch?v=16KoUgNjJTw[/youtube:3hqa4zzb]................... !!!!!!!!!!!http://teksty.org/Wojciech_M%C5%82ynarski,R%C3%B3bmy_swoje
za mądre teksty :drink: :drink: :drink:
@delicja napisał/a:
tutaj mam mniejszy kompleks nizszosci :rockon:
za kominek przy kanapci :drink: :drink: :drink:
:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: za kompleks niższości Delicji :drink: :drink: :drink:
i oby się wszystko dobrze poukładało :drink: :drink: :drink:
i za moją grypę , która mnie znów uziemiła !! :drink: :drink: :drink:
cóż... przykro mi, że tak się porobiło. Pamiętam, że nie tak dawno Parvi pisała, że cieszy się z istnienia dwóch forów, które ze sobą nie rywalizują, że tam i tu jest inaczej i każdy może znależć swoje miejsce...................
coż... zawsze przy odrobinie dobrej woli obu stron oraz rozmowom, które służą rozwiązywaniu problemów można baaardzo wiele dobrego zdziałać .
Pamiętajmy o tym na co dzień, i gdziekolwiek będziemy...................[youtube:3hqa4zzb]http://www.youtube.com/watch?v=16KoUgNjJTw[/youtube:3hqa4zzb]................... !!!!!!!!!!!
http://teksty.org/Wojciech_M%C5%82ynarski,R%C3%B3bmy_swoje
za mądre teksty :drink: :drink: :drink: