kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z orchidea.m data 22 września, 2010, 08:59Ja własnie rozerwałam kopertę z wrześniowym Florum a tak zaraz na początku akcja Florysci Dzieciom i cała lista uczestników 🙂 Gratulacje 🙂
I zdjęcia też są, tyle ze nie wiem czy jakieś forumowe duszyczki się na nich znalazły...
Ja własnie rozerwałam kopertę z wrześniowym Florum a tak zaraz na początku akcja Florysci Dzieciom i cała lista uczestników 🙂 Gratulacje 🙂
I zdjęcia też są, tyle ze nie wiem czy jakieś forumowe duszyczki się na nich znalazły...
Cytat z emjulka4 data 21 września, 2010, 18:24No i ja też wypiję
Za Parvi że potrafi wyrazić swoje zdanie :drink:
Za Jessi i jej grypę no i za jej urodziny :drink:
Za Kasiapka którego mi brakowało na II stopniu :drink:
No i za Małgosie ze Szczecina którą dziś poznałam na warsztatach z suszu :drink:
No i za całą resztę Was wspaniałe kobitki i rodzynki tyż :drink:
tu jest the best :upup:
No i ja też wypiję
Za Parvi że potrafi wyrazić swoje zdanie :drink:
Za Jessi i jej grypę no i za jej urodziny :drink:
Za Kasiapka którego mi brakowało na II stopniu :drink:
No i za Małgosie ze Szczecina którą dziś poznałam na warsztatach z suszu :drink:
No i za całą resztę Was wspaniałe kobitki i rodzynki tyż :drink:
tu jest the best :upup:
Cytat z skimmia data 21 września, 2010, 18:48No i za to ja też się napiję :drink: :drink: przy naszym kominku :drink: :drink: :friends:
No i za to ja też się napiję :drink: :drink: przy naszym kominku :drink: :drink: :friends:
Cytat z parviflora data 21 września, 2010, 18:50Jessssssssu dziewczyny! Przestańcie bo się coś posypie, no! Dmuchać na zimne proszę! :protest:
Jessssssssu dziewczyny! Przestańcie bo się coś posypie, no! Dmuchać na zimne proszę! :protest:
Cytat z skimmia data 21 września, 2010, 18:54Oj my się tylko przy kominku grzejemy :drink: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Oj my się tylko przy kominku grzejemy :drink: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z czikola data 21 września, 2010, 18:56Jak bedziemy otwarte na wszyskie opinie i zdania bez tworzenia kółek wzajemnej adoracji to wszystko będzie grało Parvi 😀
Jak bedziemy otwarte na wszyskie opinie i zdania bez tworzenia kółek wzajemnej adoracji to wszystko będzie grało Parvi 😀
Cytat z parviflora data 21 września, 2010, 18:59no, ale wiesz, wolę dmuchać na zimne 😉
no, ale wiesz, wolę dmuchać na zimne 😉
Cytat z delicja data 21 września, 2010, 19:25Do czasu kiedy jakiejs z nas nie odbije "plama" czyli nie wpakuje sie w pyche bedzie ok. Bo tu jak w rodzinie nie musimy sie kochac ale szanowac.....odnosnie mojgo poczucia nizszosci to Jessi masz racje trzeba sie napic.....wiec stawiam wszystkim a co mi tam :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: choc wyglada jak piwo ale naprawde to whisky wiec uwazajcie 😀 Parvi i tak trzymaj.....pamietaj WIELKOSC CZLOWIEKA LICZY SIE ILOSCIA JEGO WROGOW :rockon: .... czyli jak narobilas ich sobie to znaczy ze mialas racje wiec dla Ciebie piwko bo wiem ze ty lubisz :drink:
Do czasu kiedy jakiejs z nas nie odbije "plama" czyli nie wpakuje sie w pyche bedzie ok. Bo tu jak w rodzinie nie musimy sie kochac ale szanowac.....odnosnie mojgo poczucia nizszosci to Jessi masz racje trzeba sie napic.....wiec stawiam wszystkim a co mi tam :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: choc wyglada jak piwo ale naprawde to whisky wiec uwazajcie 😀 Parvi i tak trzymaj.....pamietaj WIELKOSC CZLOWIEKA LICZY SIE ILOSCIA JEGO WROGOW :rockon: .... czyli jak narobilas ich sobie to znaczy ze mialas racje wiec dla Ciebie piwko bo wiem ze ty lubisz :drink: