Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

Ja własnie rozerwałam kopertę z wrześniowym Florum a tak zaraz na początku akcja Florysci Dzieciom i cała lista uczestników 🙂 Gratulacje 🙂
I zdjęcia też są, tyle ze nie wiem czy jakieś forumowe duszyczki się na nich znalazły...

No i ja też wypiję
Za Parvi że potrafi wyrazić swoje zdanie :drink:
Za Jessi i jej grypę no i za jej urodziny :drink:
Za Kasiapka którego mi brakowało na II stopniu :drink:
No i za Małgosie ze Szczecina którą dziś poznałam na warsztatach z suszu :drink:
No i za całą resztę Was wspaniałe kobitki i rodzynki tyż :drink:
tu jest the best :upup:

za forumowy ciepły kominek i za wszystkich którzy się przy nim ogrzewają :drink:

No i za to ja też się napiję :drink: :drink: przy naszym kominku :drink: :drink: :friends:

Jessssssssu dziewczyny! Przestańcie bo się coś posypie, no! Dmuchać na zimne proszę! :protest:

Oj my się tylko przy kominku grzejemy :drink: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

Jak bedziemy otwarte na wszyskie opinie i zdania bez tworzenia kółek wzajemnej adoracji to wszystko będzie grało Parvi 😀

no, ale wiesz, wolę dmuchać na zimne 😉

no wiem Parvi 😉 mam nadzieje że będzie Ok :upup:

Do czasu kiedy jakiejs z nas nie odbije "plama" czyli nie wpakuje sie w pyche bedzie ok. Bo tu jak w rodzinie nie musimy sie kochac ale szanowac.....odnosnie mojgo poczucia nizszosci to Jessi masz racje trzeba sie napic.....wiec stawiam wszystkim a co mi tam :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: choc wyglada jak piwo ale naprawde to whisky wiec uwazajcie 😀 Parvi i tak trzymaj.....pamietaj WIELKOSC CZLOWIEKA LICZY SIE ILOSCIA JEGO WROGOW :rockon: .... czyli jak narobilas ich sobie to znaczy ze mialas racje wiec dla Ciebie piwko bo wiem ze ty lubisz :drink:

facebook