kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z parviflora data 22 września, 2010, 07:22A ode mnie - jak najwięcej marzeń, na myśl o których rumieniec wypływa na policzki!
A ode mnie - jak najwięcej marzeń, na myśl o których rumieniec wypływa na policzki!
Cytat z jakMotyle data 22 września, 2010, 12:32Jessi , dużo zdrówka, mocno wybujałej wyobraźni, samych sukcesów i uśmiechu na codzień :bravo: :smileyflower:
no i zeby te wszystkie życzenia powyżej spełniły się 🙂
Jessi , dużo zdrówka, mocno wybujałej wyobraźni, samych sukcesów i uśmiechu na codzień :bravo: :smileyflower:
no i zeby te wszystkie życzenia powyżej spełniły się 🙂
Cytat z Jessi data 22 września, 2010, 15:48dziękuję Wam wszystkim a zwłaszcza Małgosi ze Szczecina i Emjulce
przyjechały mi życzenia złożyć osobiście :heartspink: :heartspink: :heartspink:
i nawet kawą się nie poczęstowały - znów za mało czasu................za Nas WSZYSTKICH :drink:
za Przyszłość :drink:
niech będzie kolorowa :smileyflower: :drink: :drink:
dziękuję Wam wszystkim a zwłaszcza Małgosi ze Szczecina i Emjulce
przyjechały mi życzenia złożyć osobiście :heartspink: :heartspink: :heartspink:
i nawet kawą się nie poczęstowały - znów za mało czasu................
za Nas WSZYSTKICH :drink:
za Przyszłość :drink:
niech będzie kolorowa :smileyflower: :drink: :drink:
Cytat z atomowka data 22 września, 2010, 17:37i jeszcze jeden i jeszcze raz 100 lat 100lat niech żyje nam JESSI :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :balloons: :cake: :cake: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk:
a ja myślałam że to było przedwczoraj:buziak:
jak cieplutko na kanapci przy kominku w dobrym towarzystwie
i jeszcze jeden i jeszcze raz 100 lat 100lat niech żyje nam JESSI :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :balloons: :cake: :cake: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk:
a ja myślałam że to było przedwczoraj :buziak:
jak cieplutko na kanapci przy kominku w dobrym towarzystwie
Cytat z skimmia data 22 września, 2010, 18:58to może się jeszcze ktoś przysiądzie
miejsca jeszcze dużo na kanapci przy kominku ......... :drink: :drink: :drink: :drink:
to może się jeszcze ktoś przysiądzie miejsca jeszcze dużo na kanapci przy kominku ......... :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z fiorino data 22 września, 2010, 20:11Jessi jeszcze raz wszystkiego,wszystkiego.........
Ty wiesz 😉 :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
Jessi jeszcze raz wszystkiego,wszystkiego.........
Ty wiesz 😉 :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
Cytat z glauka data 22 września, 2010, 21:28Co prawda tuż przed końcem imprezy, ale zdążyłam!
Wszystkiego co dla Ciebie najlepsze ! Niech się spełnią wszystkie marzenia i te zawodowe i te prywatne!
Sto lat! :kisscheek: :kisscheek: :kisscheek: :kisscheek:
Co prawda tuż przed końcem imprezy, ale zdążyłam!
Wszystkiego co dla Ciebie najlepsze ! Niech się spełnią wszystkie marzenia i te zawodowe i te prywatne!
Sto lat! :kisscheek: :kisscheek: :kisscheek: :kisscheek: