kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z BlackRose data 18 września, 2010, 13:35No a ja mam gyros 2. Sałatka warstwowa.
1. Duszona cebula
2. Pierś kurczaka krojona w kostkę usmażona na oleju z dodatkiem przyprawy gyros
3. Sos
4. Puszka kukurydzy
5. Ogórek korniszony-plasterki
6. Kapusta pekińska posolona i lekko "pognieciona" dla zmięknięcia
7. Sos
Sos - majonez najlepiej winiary, po dwie łyżki śmietany i ketchapu, świeży czosnek z praski( im więcej tym lepiej), przyprawa gyroslub coś lżejszego
1.sałata- mogą być różne rodzaje
2. pomidory
3. ogórki świeże
4. rzodkiewka
5. koper
6. kukurydza z puszki
7.ser feta
8 sos- oliwa wymieszana z sokiem z cytryny
można posypać pieprzem do smaku ale niekoniecznieSmacznego!
No a ja mam gyros 2. Sałatka warstwowa.
1. Duszona cebula
2. Pierś kurczaka krojona w kostkę usmażona na oleju z dodatkiem przyprawy gyros
3. Sos
4. Puszka kukurydzy
5. Ogórek korniszony-plasterki
6. Kapusta pekińska posolona i lekko "pognieciona" dla zmięknięcia
7. Sos
Sos - majonez najlepiej winiary, po dwie łyżki śmietany i ketchapu, świeży czosnek z praski( im więcej tym lepiej), przyprawa gyros
lub coś lżejszego
1.sałata- mogą być różne rodzaje
2. pomidory
3. ogórki świeże
4. rzodkiewka
5. koper
6. kukurydza z puszki
7.ser feta
8 sos- oliwa wymieszana z sokiem z cytryny
można posypać pieprzem do smaku ale niekoniecznie
Smacznego!
Cytat z skimmia data 18 września, 2010, 14:25No to teraz Jessi przepisów masz od wyboru do koloru :smileyflower: :mniam: :mniam: :mniam: to za udaną imprezkę :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
No to teraz Jessi przepisów masz od wyboru do koloru :smileyflower: :mniam: :mniam: :mniam: to za udaną imprezkę :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z parviflora data 18 września, 2010, 17:56To ja tak nieśmiało wtrącę, że zaczął się Oktoberfest i właśnie wybywam. Ech... cięzkie jest życie Siostry Piwnej!
Piwu Cześć!
:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
To ja tak nieśmiało wtrącę, że zaczął się Oktoberfest i właśnie wybywam. Ech... cięzkie jest życie Siostry Piwnej!
Piwu Cześć!
:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z Goldlight data 18 września, 2010, 18:49Parvi udanej imprezy.
Jessi - zapomnialam dopisac, ze do tej ostatniej salatki dodaje skladnik kluczowy salate lodowa i ew. pomidory (pyszne sa te koktajlowe)
Parvi udanej imprezy.
Jessi - zapomnialam dopisac, ze do tej ostatniej salatki dodaje skladnik kluczowy salate lodowa i ew. pomidory (pyszne sa te koktajlowe)
Cytat z swietlana marciniak data 19 września, 2010, 09:06parviflora napisał/a:To ja tak nieśmiało wtrącę, że zaczął się Oktoberfest i właśnie wybywam. Ech... cięzkie jest życie Siostry Piwnej!Piwu Cześć!
Nuuuuuuuuuuuu taaaak,bardzo ciężkie :takaemotka: :takaemotka: Milej zabawy,Parvi!!!!
Piwu Cześć!
Nuuuuuuuuuuuu taaaak,bardzo ciężkie :takaemotka: :takaemotka: Milej zabawy,Parvi!!!!
Cytat z parviflora data 19 września, 2010, 16:59Noooo, było trochę tego. Zasmakował mi Lowenbrau.
Noooo, było trochę tego. Zasmakował mi Lowenbrau.
Cytat z parviflora data 19 września, 2010, 19:39nIe no pewnie ze można, ale nie wiem gdzie 😉 aczkolwiek mój brat gdzieś kupił kiedyś, bo widziałąm u niego etykietkę z tej butelki. Zapytam.
nIe no pewnie ze można, ale nie wiem gdzie 😉 aczkolwiek mój brat gdzieś kupił kiedyś, bo widziałąm u niego etykietkę z tej butelki. Zapytam.