DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂
Cytat z dicappo1 data 4 października, 2013, 17:44Już myślałam, że drugi odcinek jest może dzisiaj się pojawi, bo po obejrzeniu w tamtym tygodniu bardzo chcę zobaczyć następną część.
Już myślałam, że drugi odcinek jest może dzisiaj się pojawi, bo po obejrzeniu w tamtym tygodniu bardzo chcę zobaczyć następną część.
Cytat z dicappo1 data 8 października, 2013, 16:33Przepraszam, że znowu piszę, ale czy ktoś wie kiedy pojawi się następny odcinek, bo nie mogę się doczekać. Może ja nie umiem go znaleźć.
Przepraszam, że znowu piszę, ale czy ktoś wie kiedy pojawi się następny odcinek, bo nie mogę się doczekać. Może ja nie umiem go znaleźć.
Cytat z skimmia data 8 października, 2013, 18:17hmm co mam napisać ustalenia były a rzeczywistość wygląda jak wygląda ....... czekamy 😐
hmm co mam napisać ustalenia były a rzeczywistość wygląda jak wygląda ....... czekamy 😐
Cytat z dicappo1 data 8 października, 2013, 18:24Mam pytanie, a nie można byłoby ich poprosić o cały film i po prostu to dodać gdzieś oczywiście z hasłem, które byłoby tylko dla forumowiczów dostępne, bo inaczej chyba się niestety nie doczekamy. A to także pozwoli, że nie obejrzymy okrojonego materiału, bo oni pewnie go przycinają i składają.
Mam pytanie, a nie można byłoby ich poprosić o cały film i po prostu to dodać gdzieś oczywiście z hasłem, które byłoby tylko dla forumowiczów dostępne, bo inaczej chyba się niestety nie doczekamy. A to także pozwoli, że nie obejrzymy okrojonego materiału, bo oni pewnie go przycinają i składają.
Cytat z oliwia data 8 października, 2013, 19:31Mała Di..... spokojnie -powoli kochana tu są ludzie którzy oprócz forum maja prace dom, dzieci, psy ,koty mężów , i wiele wiele innych spraw do ogarnięcia -spokojnie napięcie musi być nie oglądałaś filmu szczęki .............???????????? :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Mała Di..... spokojnie -powoli kochana tu są ludzie którzy oprócz forum maja prace dom, dzieci, psy ,koty mężów , i wiele wiele innych spraw do ogarnięcia -spokojnie napięcie musi być nie oglądałaś filmu szczęki .............???????????? :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z dicappo1 data 8 października, 2013, 19:40Wiem właśnie, ale chciałam obejrzeć, bo tam jest dużo wiedzy, a dla mnie początkującej jest to ważne, bo kiedyś chcę robić takie piękne dekoracje, a z tego filmu można się dużo dowiedzieć w ciekawy sposób i zrozumiały dla każdego, który chcę później testować coś robiąc już próbuję, teraz szukam materiałów w naturze później jakieś rzeczy dokupię i później będę mogła robić. Teraz inwestuję w gazety kilka dostałam z innego forum, ale może ta osoba też tu jest na forum.
Wiem właśnie, ale chciałam obejrzeć, bo tam jest dużo wiedzy, a dla mnie początkującej jest to ważne, bo kiedyś chcę robić takie piękne dekoracje, a z tego filmu można się dużo dowiedzieć w ciekawy sposób i zrozumiały dla każdego, który chcę później testować coś robiąc już próbuję, teraz szukam materiałów w naturze później jakieś rzeczy dokupię i później będę mogła robić. Teraz inwestuję w gazety kilka dostałam z innego forum, ale może ta osoba też tu jest na forum.
Cytat z daga101 data 9 października, 2013, 02:47DI
proponuje skarboneczkę i odkładanie co dzień 3marne zł......a bedziesz wśród nas w następnym roku
DI
proponuje skarboneczkę i odkładanie co dzień 3marne zł......a bedziesz wśród nas w następnym roku
Cytat z malgorzata roszczak data 9 października, 2013, 14:043 zety dziennie brzmi dobrze, :upup: spróbuje i ja
3 zety dziennie brzmi dobrze, :upup: spróbuje i ja