Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

joa - Ty spluń 3 razy przez lewe ramie, czy tam odpukaj w niemalowane, bo sama pewnie ściągasz złymi myślami takie zdarzenia, a jeśli nie to może i czasem dobrze, że to akurat Tobie ten tłumik odpadł, bo Twój Man jakby jechał 120km/h nie wiadomo co by się stało, a opony i tak pewnie felerne były zresztą na zimowe trzeba zmienić 😀
A tak apropos opon, mojemu ocjcu ktoś perfidnie przekłuł 3 koła w aucie gwożdziem po 3 dziury w jednym w biały dzień, niestety trzebabyło wymienić całe opony... Zawiść ludzka nie zna granic, ale złość złością wraca.....więc..... :orangeangel:

A jeszcze apropos tankowania, to myśałąm, że zleję z moim ostatnio na stacji jak babka nie mogła zainstalować z powrotem tego kabla na dystrybutor.....dobrze, że mój się nad panią zlitował, tego na kursie w sumie nie uczą :takaemotka:

Wiem że mi nikt nie uwierzy,oprócz citroenka którym na giełdy jeździmy ,do jeżdżenia na miejscu ja mam unko stare,to na nim się uczyłam jeździć ,no i na gaz więc oszczędne jest,i dzisiaj unkiem mieliśmy po berlingo jechac do mechanika który spawał tę rurę wczorajszą....tym razem mąż za kierownicą i ....to samo co wczoraj z ty m że parę metrów od domu,no i jutro spawanie rury uno :takaemotka: no chyba czas by był zadbac o te autka ,albo wymienić

:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: ale się uśmiałam, to jesteś usprawiedliwiona u męża.
To się nazywa (choć nie lubię tego powiedzenia) "ZŁOŚLIWOŚĆ RZECZY MARTWYCH" Rzeczywiście może przydałby się może jakiś gruntowny przegląd, dwa tłumiki i opony w ciągu jednego tygodnia...mistrzostwo :takaemotka:

to nie jest śmieszne :takaemotka:

swego czasu miałam reno 19 🙂 swoje kochane :heartspink: jeżdziłam nim do pracy. Ja 50 km -mój Janek np 3. Ja 100km mój Janek 10............

co trzeci wyjazd Janek musiał wulkanizatora odwiedzać.......... łapał gumy co rusz
a jak nie złapał w renówce to w partnerze załapał
:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

no to polewam :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk:
za wszystko co mnie ominęło :mrgreen:
:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
rany :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: babka z filmiku :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

Rozwaliła mnie :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Siup za zawzietę kobitki :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

a tę widziałyście ? 😯 😯

[youtube:3b7bjqcx]http://www.youtube.com/watch?v=CEHK14tINqU&NR=1&feature=fvwp[/youtube:3b7bjqcx]

aż trza polać :drink: :drink: :drink:

dzisiaj stawiam :drink: za moje i mojego męża 22 lata :heartbeating: ,co nas porypało żeby przed samym WŚ się żenić,teraz nawet porządnie rocznicy nie ma czasu świętować :takaemotka:

Pozdrawiam Was serdecznie.................. :smileyflower: :smileyflower:

joa-wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Męża :adore:

facebook