Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

@marcy12345 napisał/a:

trochę napstrzone...

możesz rozwinąć?

@parviflora napisał/a:

@marcy12345 napisał/a:

trochę napstrzone...

możesz rozwinąć?

jak tak bardzo napstrzone to nidyrydy tak szybko rozwinąć..toż ja pytłałam 5 godzin!!!! :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

kam no już się tak nie wybraniaj, nie wybraniaj!

ale ja sie nie wybraniam, mi się podobuje bardzo, i Jelonce się podobuje bardzo i innym sie podobuje i ja wcale sie nie wybraniam bo niby czemu i jakiejs tam 1234 sie tłumaczyc nie bede bo niby po co ja sie nie wybraniam bo zadowolona jestem i ja sie tłumaczyc nie bede ....aaaaaaaaaaaaaaaaaahhaahahahahahahahahah :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

to niech marcy już się nie rozwija.....hehe..... :bangin:

ejjj laski kochane! :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: a bukiet no cóż... robię lepsze... buahahahhahahahhahahhahah ŻART OFKORS Brejdziu kochana! IIII czekam na fotkę tego Twego świagra najukochańszego!

@parviflora napisał/a:

Brejdziu kochana! IIII czekam na fotkę tego Twego świagra najukochańszego!

zapodam jak dostane..bo mój aparat zdet i muszę czekać na drapane..a moim świagrem najukochańszym, najpinkniejszym się tez pochwale a jakże..

tentomasz ma wgląd w forum? :smileyflower:

a co?
bo nie czaje...hmmm jak mi loooka przez ramie to ma wgląd.... :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

matko no czego nie czaisz... ech :mrgreen:

facebook