kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z parviflora data 25 października, 2011, 19:25@marcy12345 napisał/a:
trochę napstrzone...
możesz rozwinąć?
@marcy12345 napisał/a:
trochę napstrzone...
możesz rozwinąć?
Cytat z ka-melia data 25 października, 2011, 19:35@parviflora napisał/a:
@marcy12345 napisał/a:
trochę napstrzone...
możesz rozwinąć?
jak tak bardzo napstrzone to nidyrydy tak szybko rozwinąć..toż ja pytłałam 5 godzin!!!! :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
@parviflora napisał/a:
@marcy12345 napisał/a:
trochę napstrzone...
możesz rozwinąć?
jak tak bardzo napstrzone to nidyrydy tak szybko rozwinąć..toż ja pytłałam 5 godzin!!!! :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z parviflora data 25 października, 2011, 20:14kam no już się tak nie wybraniaj, nie wybraniaj!
kam no już się tak nie wybraniaj, nie wybraniaj!
Cytat z ka-melia data 25 października, 2011, 20:18ale ja sie nie wybraniam, mi się podobuje bardzo, i Jelonce się podobuje bardzo i innym sie podobuje i ja wcale sie nie wybraniam bo niby czemu i jakiejs tam 1234 sie tłumaczyc nie bede bo niby po co ja sie nie wybraniam bo zadowolona jestem i ja sie tłumaczyc nie bede ....aaaaaaaaaaaaaaaaaahhaahahahahahahahahah :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
ale ja sie nie wybraniam, mi się podobuje bardzo, i Jelonce się podobuje bardzo i innym sie podobuje i ja wcale sie nie wybraniam bo niby czemu i jakiejs tam 1234 sie tłumaczyc nie bede bo niby po co ja sie nie wybraniam bo zadowolona jestem i ja sie tłumaczyc nie bede ....aaaaaaaaaaaaaaaaaahhaahahahahahahahahah :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z parviflora data 25 października, 2011, 20:44ejjj laski kochane! :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: a bukiet no cóż... robię lepsze... buahahahhahahahhahahhahah ŻART OFKORS Brejdziu kochana! IIII czekam na fotkę tego Twego świagra najukochańszego!
ejjj laski kochane! :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: a bukiet no cóż... robię lepsze... buahahahhahahahhahahhahah ŻART OFKORS Brejdziu kochana! IIII czekam na fotkę tego Twego świagra najukochańszego!
Cytat z ka-melia data 25 października, 2011, 20:56@parviflora napisał/a:
Brejdziu kochana! IIII czekam na fotkę tego Twego świagra najukochańszego!
zapodam jak dostane..bo mój aparat zdet i muszę czekać na drapane..a moim świagrem najukochańszym, najpinkniejszym się tez pochwale a jakże..
@parviflora napisał/a:
Brejdziu kochana! IIII czekam na fotkę tego Twego świagra najukochańszego!
zapodam jak dostane..bo mój aparat zdet i muszę czekać na drapane..a moim świagrem najukochańszym, najpinkniejszym się tez pochwale a jakże..
Cytat z parviflora data 25 października, 2011, 20:57tentomasz ma wgląd w forum? :smileyflower:
tentomasz ma wgląd w forum? :smileyflower:
Cytat z ka-melia data 25 października, 2011, 21:00a co?
bo nie czaje...hmmm jak mi loooka przez ramie to ma wgląd.... :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
a co?
bo nie czaje...hmmm jak mi loooka przez ramie to ma wgląd.... :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z parviflora data 25 października, 2011, 21:21matko no czego nie czaisz... ech
matko no czego nie czaisz... ech