Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

Jeszcze się nie znamy, ale wszystkiego najlepszego dla małej królewny, niech życie ściele się jej kwiatami pod maleńkimi stópkami :buzki: :balloons: :buzki: Mam też taką różową królewnę w rodzinie i jak rozpościera rączki na mój widok i krzyczy ciociaaaaaa!- to wymiękam :heartbeating: :heartbeating:

Kam ucałuj również Amelkę :buziak: od cioci Skimmi 😀 tak mocno, :friends: gorąco :inlove: choć to już dwa dni po urodzinach 😳 a skrzydełka :orangeangel: na honorowym miejscu , pięknie w rustykalnej klatce się prezentują i mają tam swoje miejsce co by mi nie odleciały ... :loveit:

:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

Ja równiez dołaczam sie do życzen dla Małej Królewny-zdrówka i spełnienia marzeń :balloons: :buzki:

Święta i po świętach...................powiem tak - jestem BARDZO,BARDZO zadowolona :partydance: i klientki moje zadowolone :smileyflower: od rana mam talefony z podziękowaniami.Musiałam się pochwalić :partydance: :partydance:
Stawiam wszystkim :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

................z podziękowoniami..................hmmmmmm,chyba już mam :drink: :drink: :drink: za dużo :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

super :upup: :upup: :upup:

jest za co wypić :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
gratuluję :drink: :drink: :drink: teraz odpoczynek i święta Bożego Narodzenia

ja tez gratuluje 😀 i napije sie z Tobą :drink: :drink: :clap:
ja sie tylko dzis załamałam jak spojrzałam na moje ręce...łomatko jedyno mam dosłownie zmasakrowane palce a paznokcie takie ze musze chowac bo mi normalnie wstyd przed ludźmi 😯 :smileyflower:
ciesze sie ze wchodzimy pomału w stroiczki bozonarodzeniowe, wiec bedzie koronkowa rabota w białych rękawiczkach :smokingjoint: nie jakies tam leśne chaszcze i mieszanie betonu :smileyflower:

Gratuluję zadowolonym 🙂 😀 😀 . Ja mniej zadowolona,wprawdzie dużo sprzedałam ale za mała kasę.Zyski mierne. Ale rozumiem, że początki zawsze trudne.Na klientów i markę muszę zapracować. Rączki też zmasakrowane 🙁

Rączki tragedia , ale ogólne zadowolenie jest 😀 Zaległe buziaki ,spóźnione życzenia dla wszystkich w szczególności dla Różowej Królewny :buzki:

a ja tylko chciałam napisać, że piszę właśnie pięć tysięcy pierwszy post w tym temacie :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

facebook