Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

więc za piąteczki :drink: :drink: :drink:

To ja tez wypije .... bo sie boje ze z moimi 77 postami to kariery nie zrobie (parvi ty to masz na mnie wpływ :naughty: ) ... i musze sie wrezcie rozkrecic ... :drink: i za to ze moja nowa "sliczna" konkurencja która mi sie koło domku otworzyła kariery w tym roku nie zrobiła i jeszcze za zdrowie fiorino bo moja mama i siostra 2 godz po naszym cmentarzu chodziły zeby znalesc jakies łądne kompozycje i zrobiły jedno jedyne zdjecie zeby mi pokazac i co .... dostałam zdjecie dekoracji ktora wyszła spod Justynki cudnych rączek :upup:

ano kochana trzeba działać 😉

2 na listopad już masz ;p jeszcze 18

Nie dam sie wyeliminowac ... bede walczyc 😛

:thumbupleft: :thumbupleft: :thumbupleft: :thumbupleft: :thumbupleft:

może niedługo się spotkamy :mrgreen:

No mam nadzieje bo ... jak by tu powiedziec troche sie juz steskniłam ... bedziesz na pokazie tak jakosc zabrzmiało ze sie do nas wybierasz 😆 czy moze poprstu poodwiedasz Poznanianki?

no na dzień dzisiejszy wybieram się 20 listopada 😉 jutro Admin chyba coś napisze, bo warto zareklamować wydarzenie, którego jesteśmy patronem medialnym 🙂

@parviflora napisał/a:

no na dzień dzisiejszy wybieram się 20 listopada 😉 jutro Admin chyba coś napisze, bo warto zareklamować wydarzenie, którego jesteśmy patronem medialnym 🙂

Było by super gdyby ekipa była spora :buzki: :buzki: :buzki:
na dzień dzisiejszy ja z Kasią też myślimy o przyjeżdzie , już nawet rozmawiałam z moim szoferem o wyjeżdzie
czekam tylko na dokładniejsze informacje

Cieszę się , że uda mi się poznać w realu 3 wiedżmę :clap: :clap:

a tak na marginesie tęsknię z Wami kobietki i mam nadzieję , że będzie czas na małą kawkę i pogaduszki :friends: :friends:

@parviflora napisał/a:

:clap: :clap: :clap: :clap: Ja też się wybieram :naughty:

Chciałam wznieść oficjalny toast za radiową"trójkę"w dzisiejszy bloku od 9 do 12 namawiali mężczyzn do kupowania kobietom kwiatów :clap: i tłumaczyli jakie to ważne dla kobiet dostawać kwiaty bez okazji :rockon: Ktoś zacytował nawet stare chińskie przysłowie :"kupując chleb,nie zapomnij o kwiatach" :loveit: :loveit:

facebook