Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

Ja w zasadzie nie pijąca jestem ale jeżeli chodzi o towarzystwo to nie odmówię :drink: za Was i wszystkie mądrości tego świata.Żałuję że mnie nie będzie w Poznaniu chociaż próbuję.

ja dziś piję za to że jest to forum :drink: :drink: :drink: i za Justynę :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

Ty już wiesz :buziak: :friends: :loveit: :kotek1:

wypiję razem z Tobą :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

wczoraj załamałam mojego Karolka , bo zapomniałam o jego imieninach :bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin: :bangin:

ma strasznego focha muszę dzisiaj udobruchać mężusia :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

to ja napiję sie z Wami winka które mój mąż zrobił,nawet dobre mu wyszło :drink: :drink: :drink: :drink:
i za to ze mogę codziennie tu wchodzic i przy kawce przeczytać co na forum piszczy :smileyflower: :drink: :drink: :drink:
i za Ewę.pasja aby udało sie udobruchać męza :naughty: :drink: :drink: :drink: :drink:
ja mam focha na swojego ale juz mi przechodzi :takaemotka: :takaemotka: i tez sie za to napiję :drink: :drink: :drink:

za FORUM...................... Wy wiecie :loveit: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating:

:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

ja tam nie wiem, ale napić się można :drink: :drink: :drink:

a co?! mam się uzewnętrzniać????????????????????? kocham Was i ciężko byłoby bez tego forum!!! ot co.................... :heartbeating: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends:

to stawiam :drink:

chętnie wypije za forum , nasze zdrówko Jessi :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

Mówiłam Ci, zebyś sie do mnie nie przytulała! Katar jeszcze mam 🙂 :drink:

ja juz wypiłam... dżin z tonikiem i biore sie za dolewke :smileyflower: .. Wasze zdrowie dziewczyny :drink:

facebook