Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

za wyspy :drink:
za świadomych florystycznie i bogatych (nie tylko :mrgreen: ) emocjonalnie klientów :drink: :drink: :drink:

moje dziecko dziś przyszło ze szkoły oświadczając że cała klasa dzieci się pyta czy zrobię im znów coś pięknego dla Pani :smileyflower:
za mądre dzieciaki :drink: :drink:

Za przygotowania do Wszystkich Świętych 🙂 ZA zalegajace od długiego czasu w mojej domowej pracowni sztuczne kwiaty, które mi się straaasznie opatrzyły i które blokowały mi wenę 🙄 a które udało mi się dziś sprzedać i w to miejsce dokupię sobie trochę nowości :clap: Miało być bez wydawania to będzie - taka tylko mała zamianka 😉 😆

Oooo znowu piejecie 😯 takie porządne kobiety anic tylko pija... nie da się zmienic to trzeba sie przyłączyć :mrgreen:

:drink: dzis wypije za uspajające konsultacje mistrzowskie Gosi
:drink: za długasną listę zakupów, która jest wynikiem powyższego uspokojenia
:drink: za moja maszynę do szycia co to odstała swoje spokojnie w piwnicy iiiii 😯 zadziałała niespodziewanie dobrze... oby jej sie nie odmieniło
:drink: za prototyp pokrowca na krzesło tak uniwersalnego jak odzież w rozmiarze XXXXXL :takaemotka:
:drink: za mojego ślubnego... żeby przestał chrapać bo nie słyszę jak stukam w klawisze 😯

:drink: na koniec wypije za doborowe towarzystwo :upup:

aaa to ja też się napiję za mężów i doborowe towarzystwo :drink:
i za maszynę do szycia :drink: :takaemotka:
i za akwarium :takaemotka:

a ja piję za piłeczkę. :drink:

piłeczkę Parvi? 😯

ta. taki sobie niepozorny przedmiocik, zabawka Gajusi. Piłeczka + Gaja = potłuczony wzon

aaa teraz kumam, no piękna ta dziewczynka 😀 za wazonik :drink:

Po szokujących 😯 😯 doznaniach na osiedlowym bazarze muszę się napic bo na trzeźwo to nie przejdzie :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
teraz wiem Jessi co przeżywasz na swojej giełdzie 😉
Twoje zdrowie :drink: :drink: :drink: bo trzeba miec go sporo jak się patrzy na to wszystko wokoło 😕

Oooo to na twoim targu wyspy nie ma? zatopili a moze jeszcze nie wypłyneła :smokingjoint: Załóz swoją wyspe na morzu "wszystko po 8zł" powstanie sieć ogólnopolska a moze i swiatowa :drink:

facebook