Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

i za prorocze sny oranżerii :drink: :drink: :drink: :drink:[/quote]

Dzisiaj specjalnie będę szykować się wcześniej spać zeby mi się te gówna śniły 😀 w ilościach hurtowych. A jak się wyśnia to i się z Wami nimi podzielę. Mam tylko cichą nadzieje że nie będą mi się śnily na gówniany utarg :teeth:

Dziewczyny śnijmy wszystkie dzisiaj o tym samym :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: tak na wszelki wypadek . Zdrowie za tych co na morzu :drink: :drink: :drink: :drink: i za tych co za ladą :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

nowy ranek :smileyflower: słońce świeci :smileyflower: i za to warto pic :drink: :drink: :drink:
a jak Twoje sny oranżerio prorocze :naughty: :naughty: :drink: :drink: :drink: :drink:

z tymi snami to lipa dzisiaj. 😳 ale cały czas mam nadzieje :bravojs: :bravojs: :bravojs: :bravojs: :bravojs: to najważniejsze. Niektórzy tej nadziei mają coraz mniej. Dzisiaj jechałam przez moją miejscowość i zwinął się kolejny sklep z dodatkami i prezentami. :thumbdown:

noooo w końcu mogę sobie klapnać na kanapci :mrgreen: z zimnym piwkiem w ręku :drink: zdrówko dziewczyny

A ja wczoraj jechalam przez moja ulubiona miejscowosc i znow 2 galerie zamkniete.....normalnie masakra...co do snow to u mnie te gowienka to na chorobe sie snia wiec nie chce ich....ale nie wiem jeszcze co na kase sie sni...jakies propozycje???? :smileyflower: :smileyflower:

Wystarczę podobno rano w kupę wdepnąć,ale teraz jest problem,bo po psach sprzątają :heartspink: podobno :heartspink: Ja nie mam z tym problemu,mam 3 psy,rano jak idę do garażu do czasem wdepnę w g.....,bluźnie jak cholera,a czy powinnam :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

Przyszłam tutaj bo muszę sobie siupnąć :smileyflower: i się zrelaksować :kotek1: bo mnie dzisiaj wkurzyli :teeth: w robocie ehh to po jednym :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

Sylwio,spokojnie,szkoda zdrowia,wypije :drink: za ciebie,może cię polepszę samopoczucie :bravojs: Poproś swojego męża o masaż stóp,na pewno będziesz zadowolona pacząc na faceta przed tobą na kolanach :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

@swietlana marciniak napisał/a:

Poproś swojego męża o masaż stóp,na pewno będziesz zadowolona pacząc na faceta przed tobą na kolanach :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

haha... Swieta!!! :drink: :drink: :drink:
:heartbeating:

@swietlana marciniak napisał/a:

Sylwio,spokojnie,szkoda zdrowia,wypije :drink: za ciebie,może cię polepszę samopoczucie :bravojs: Poproś swojego męża o masaż stóp,na pewno będziesz zadowolona pacząc na faceta przed tobą na kolanach :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

Dzięki dziewczyny :friends: jesteście niezastąpione :buziak: :buziak:

:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

facebook