Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

No Kaśka z Tobą :friends: to i ja się napiję :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

A mnie dzisiaj znowu ktoś wkurzył :teeth: na maxa i niestety po raz kolejny się przekonałam że jak ma się miękkie serce :zmeczony: to trzeba miec twardą d....pę :stupid: :krzeslo: :tancz: ,
za ludzi bez wyobraźni i taktu :drink: :drink: :drink: na pohybel im :angry: :teeth:

@skimmia napisał/a:

A mnie dzisiaj znowu ktoś wkurzył :teeth: na maxa i niestety po raz kolejny się przekonałam że jak ma się miękkie serce :zmeczony: to trzeba miec twardą d....pę :stupid: :krzeslo: :tancz: ,
za ludzi bez wyobraźni i taktu :drink: :drink: :drink: na pohybel im :angry: :teeth:

Sylwio miałam to samo własnie i powiedziałam sobie i przyrzekłam dosyć wrażliwości,dosyć dobrego serca
Wypiję za nasze zdróweczko,interesy i twardą d...........ę :takaemotka: 😀 😀 😀 😀 :bravo: :bravo: :bravo:

To i ja się dołączę,wypije za twardą D..ę :drink: za ruch w interesie :drink: za Was dziewczyny :drink:

a ja po sobocie też jakoś mam zły humor. Wszyscy powiedzieli że po stroiki przyjdą po 20-stym, miałam nadzieje na zaliczki jakieś zeby je już w towar wpakować a tu zonk. i jeszcze ukochany rodziciel nic mi nie mówiąć cztery tony węgla przywiózł. A miały być po 1 listopada. i znowu w plecy jestem i na towar niemam 🙁 i sie napiję, a co.... mi innego pozostało:) A poza tym mi się dzisiaj gówienka w nocy śniły 😀 niby to na kasę jest, że wpadnie coś do kieszeni. A jak narazie to ciągle wydaję, wiec za cierpliwość też :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: no to już wiem czemu w porfelu mam pusto - bo mi sie nie sni nic podobnego, same horrory :bangin:
Ja dzis sie cieszę :drink: Rozmawiałam z para sympatycznych ludzi którym robie kwiaty za 2 tygodnie. Ludzie super, normalni bez niedomówień wiec sie dobrze romawia, dobrze interesy robi i wszystko jest jasne.

Ciekawe na jak długo dobrego nastroju mi starczy... wracam do mojej dziupli kombinowac oferte na 1 listopada 🙄

:drink: napije sie na droge...

ja mam nadzieję że dzisiaj w nocy to cale szambo mi się wyśni :heartspink: :heartspink: :heartspink: :heartspink: :heartspink: :heartspink: a w poniedziałek sprzedam wszystko co mam w kwiaciarni.

a kto patrzy na meczyk na tefałenie? 😉

:drink:

mieszkam na zadupiu, anteny do telewizora się nie dorobiłam, wiec tefałen mam jak pada, a dzisiaj u mnie piękna pogoda wiec z oglądania nici 😯 zostaje necik hehe i Wy 😀

No to za necik :drink: :drink:
i za drucik zamiast antenki :drink: :drink: co by tefałen był :smileyflower:
i za prorocze sny oranżerii :drink: :drink: :drink: :drink:

@parviflora napisał/a:

a kto patrzy na meczyk na tefałenie? 😉

:drink:

Ja niestety,rzadko oglądam tv :heartspink:Nawet program nie kupuje :heartspink:

facebook