Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

:drink: :drink: Parvi za 2 lataka!!! oby tak dalej!!! i więcej zleceń!!!
a wiecie że ja 1 listopada mam roczek hihi..
ale tylko otwarcia działalności hihi....
jak ten czas szybko leci!!!!
:drink: :drink:

No to ty Jolka jeszcze masz rok ZUS ulgowy :naughty: ,a Parvi już nie ma :teeth: Chyba będę pomiatałam,1 wypije dużego drinka za ciebie :drink:

haha.. Swieta Ty to zawsze trzeźwo na to patrzysz haha.. :takaemotka: :drink: :drink:

Swieta nawet jak pije to myśli trzeźwo :mrgreen:

Ja też wpadłam się napić po tym co przed chwilą przeczytałam :devilshow: na Wizazu

Zdecydowałam że dla mnie i dla świadkowej , kupię na giełdzie w Tychach kwiaty bo ceny są naprawdę powalające w porównaniu do Kwiaciarni. Z pewnością ktoś mógłby zapytać , że czemu nie chce zrobić sam też na kościelny skoro ceny powalające itp. Ale odpowiedz jest bardzo prosta do kościelnego chcę słoneczniki których już niestety nie można zakupić na giełdzie bo to nie sezon , więc zamówiłam w kwiaciarni ze słoneczników holenderski ozdobnych. A do cywilnego najprawdopodobniej będą to róże lub goździki. Jakiś czas temu może 2 tygodnie temu byłam na giełdzie i za 8 zł kupiłam paczkę 25 róż. które w wazonie stały ponad tydzień. A z kolei goździki były w cenie 5-8 zł za paczkę . Nawet jeśli za całość mi wyniesie około. 40 zł za dwa bukiety to i tak uważam że opłaca mi się jechać na giełdę i samemu zrobić, i mieć satysfakcję z własnego wykonania.

Nie dosyć ze "hurtownicy" w Tychach sprzedaja jak leci wszystkim to jeszcze prosze bardzo jakie ceny dla detalu :drink: nic tylko sobie wypić. Potem bidule myślą ze człowiek zdziera jakies setki procent marzy na ich szczesciu małżeńskim... ale się wsciekłam nooooo Czy na tych dziwacznych hurtowników to nie ma zadnego bata? jak to załatwili w innych krajach żeby nie było takich parodii biznesu?

8 zł za paczkę róz czy gozdzika 😯 :devilshow: to jakiś koszmarny zart 😯 ja nigdy takiej ceny nie widziałam a na hurtowników powinien byc jakis bat bo takie zagrywki sa ponizej pasa i niestety ale odbieraja nam klientów i nasze zarobki :teeth: u mnie jest podobnie niestety 🙁

powiem tak: hurtownicy powoli ale kręcą sobie bat na własną dupę. Jeśli będą sprzedawać coraz więcej kwiató detalistom, coraz więcej kwiaciarni się pozamyka i wtedy hurtownicy zostaną z morzem kwiatów, bo przecież detaliści tak często kwiatów nie kupują jak kwiaciarnie... Szkoda, że o tym nie myślą już teraz...

ALe się wczoraj napiłam! Żubrówka wchodzi zadziwiająco lekko... ale było co opijać - podobno odwaliłam kawał dobrej roboty 😀

No przecież!
ahahahhahahaha

buzialki :drink:

To naprawdę wkurza,wiele razy,jak jestem na giełdzie i widzę taki hurt-detal,ręce opadają :teeth: Ja kupuję box kwiatów i babka paczkę-12szt.liczą w tej samej cenie ❓ ❗ Zero szacunku dla nas :paluszkiem: przecież to my dajemy ten większy zarobek,no nie :naughty: Ale niech im będzie...Ja swoje i tak zarobie :cwaniak: Dziewczyny wypijmy za NAS i .....jeszcze raz za NAS :drink: :drink: :drink: :drink:

swego czasu kupiłam w czwartek 10 paczek tulipana. brakło mi 1 paczki. poprosiłam pracownicę żeby mi w piątek dokupiła u tego samego pana. i wiecie co??? ja płaciłam po 35 ona po 25 identyczne 😯 😯 😯 tyle, że dla detalu w piątek ponoć były stare (ja tam różnicy nie widziałąm)
:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: za mojego dzielnego kierowce:)(2,5tys km w dwa dni) i moją świeżusieńką maleńką (2,5 kilo) chrześnicę :drink: :drink: :drink: :drink:

No to ja też się dołączę :drink: :drink: :drink: za bobasa :drink: :drink:

:drink: za bobasa niech zdrowo rosnie
:drink: za kierowce ze stali :mrgreen:
:drink: za moje stresy niech je jasny gwint!... melisa ten toast wypije

facebook