kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z parviflora data 4 października, 2010, 19:01hahhahahhahahhaha :drink:
hahhahahhahahhaha :drink:
Cytat z Jessi data 4 października, 2010, 21:17tak - wy naprawde myślicie że to idzie przy takim tempie jeszcze coś focić????? padam na ryj .....................
jutro trzeci dzień sprzedaży - ciekawe co bedzie 🙂
na jutro na gotowych "sercach" rattan siwy małe delikatne dekoracje :)szare albo oberżynowe anturium, szara pinus maritima, taka dłuuuga "rolka" kory z drzewa i jakieś jagódki 🙂
na środku stoiska bedzie stół na fioletowooberżynoworóżowoszaro 😀
jest ślicznyyy jak dla mnie 😀Swietka - na giełdzie jest milionpiećsetstodziewięćset 😀 sprzedawców tych jednakowych "stroików" po 8zł 😀 kilka takich co mają po 12 (powaga - cała droga po obu stronach) - jedna Pani która ma naprawde fajne rzeczy i MY :smileyflower:
:drink: :drink: :drink: :drink: za tą Panią co ma fajne rzeczy :drink: :drink: :drink: :drink: ona mnie mobilizuje żeby robić zawsze lepiej :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
tak - wy naprawde myślicie że to idzie przy takim tempie jeszcze coś focić????? padam na ryj .....................
jutro trzeci dzień sprzedaży - ciekawe co bedzie 🙂
na jutro na gotowych "sercach" rattan siwy małe delikatne dekoracje :)szare albo oberżynowe anturium, szara pinus maritima, taka dłuuuga "rolka" kory z drzewa i jakieś jagódki 🙂
na środku stoiska bedzie stół na fioletowooberżynoworóżowoszaro 😀
jest ślicznyyy jak dla mnie 😀
Swietka - na giełdzie jest milionpiećsetstodziewięćset 😀 sprzedawców tych jednakowych "stroików" po 8zł 😀 kilka takich co mają po 12 (powaga - cała droga po obu stronach) - jedna Pani która ma naprawde fajne rzeczy i MY :smileyflower:
:drink: :drink: :drink: :drink: za tą Panią co ma fajne rzeczy :drink: :drink: :drink: :drink: ona mnie mobilizuje żeby robić zawsze lepiej :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z fiorino data 4 października, 2010, 21:20Ja tam piję za Ciebie Jessi
:drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Wiem,że dasz radę w oświecaniu ludzi
kwiatowym kagankiem!
Ja tam piję za Ciebie Jessi
:drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Wiem,że dasz radę w oświecaniu ludzi
kwiatowym kagankiem!
Cytat z orchidea.m data 5 października, 2010, 06:21Jessi - ten stół - popiel z różem,fioletem i oberżyną musi być CUDOWNY ! Moje kolorki zdecydowanie !
Jakby sie jednak udało fotę strzelić to ja bardzo proszę o przedstawienie jej na kanapci 🙂
Jessi - ten stół - popiel z różem,fioletem i oberżyną musi być CUDOWNY ! Moje kolorki zdecydowanie !
Jakby sie jednak udało fotę strzelić to ja bardzo proszę o przedstawienie jej na kanapci 🙂
Cytat z Iguana data 5 października, 2010, 12:30@orchidea.m napisał/a:
Jessi - ten stół - popiel z różem,fioletem i oberżyną musi być CUDOWNY ! Moje kolorki zdecydowanie !
Jakby sie jednak udało fotę strzelić to ja bardzo proszę o przedstawienie jej na kanapci 🙂no i już nie musze pisac bo mnie koleżanka wyręczyła :clap: :upup: ... sie normalnie zamieniam w koncentrator energii i wyobrażam sobie te zestawienia profesjonalne i perfekcyjne na morzu "wszystko po 8 zł" :smokingjoint:
@orchidea.m napisał/a:
no i już nie musze pisac bo mnie koleżanka wyręczyła :clap: :upup: ... sie normalnie zamieniam w koncentrator energii i wyobrażam sobie te zestawienia profesjonalne i perfekcyjne na morzu "wszystko po 8 zł" :smokingjoint:
Cytat z skimmia data 5 października, 2010, 14:46@Iguana napisał/a:
normalnie zamieniam w koncentrator energii i wyobrażam sobie te zestawienia profesjonalne i perfekcyjne na morzu "wszystko po 8 zł" :smokingjoint:
dobre Iguś :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: ale taka prawda , moja Madzia M jak ostatnio chodziłyśmy po giełdzie to tylko mnie uciszała :paluszkiem: " Ty już bądź cicho ..... wszystko krytykujesz ......" no ale co ja mam na to poradzić że ja wszędzie widzę 😯 brak grupowania 😕 albo stopniowania 😕 brak jakieś spójności w kompozycji 😕 albo kompozycje tak upieprz... że dawali co pod ręką chyba było a kolory 😯 .............. dobra kończę :boisie: .... ale szkoda że nie miałam aparatu bym Wam pokazała
chyba się napiję :takaemotka: :takaemotka: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
@Iguana napisał/a:
normalnie zamieniam w koncentrator energii i wyobrażam sobie te zestawienia profesjonalne i perfekcyjne na morzu "wszystko po 8 zł" :smokingjoint:
dobre Iguś :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: ale taka prawda , moja Madzia M jak ostatnio chodziłyśmy po giełdzie to tylko mnie uciszała :paluszkiem: " Ty już bądź cicho ..... wszystko krytykujesz ......" no ale co ja mam na to poradzić że ja wszędzie widzę 😯 brak grupowania 😕 albo stopniowania 😕 brak jakieś spójności w kompozycji 😕 albo kompozycje tak upieprz... że dawali co pod ręką chyba było a kolory 😯 .............. dobra kończę :boisie: .... ale szkoda że nie miałam aparatu bym Wam pokazała
chyba się napiję :takaemotka: :takaemotka: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z fiorino data 5 października, 2010, 15:00Skimiuś,Ty kochana już przestań pobierać te nauki ❗
Za nadto jesteś wyszkolona i u Ciebie już brak miejsca
na czystą prostą k o m e r c j ę :takaemotka: :takaemotka:
:buzki: :drink: :buzki: :drink: :buzki: :drink: :buzki: :drink:
Skimiuś,Ty kochana już przestań pobierać te nauki ❗
Cytat z Iguana data 5 października, 2010, 15:03@fiorino napisał/a:
:buzki: :drink: :buzki: :drink: :buzki: :drink: :buzki: :drink:..... o tak tak, komercji brak w umysle i człowiek się denerwuje kryzysem :smileyflower: Chyba trzeba założyć temat "komercja za 8 zł czyli co nasze oczy widziały a nie chciały" :drink:
@fiorino napisał/a:
..... o tak tak, komercji brak w umysle i człowiek się denerwuje kryzysem :smileyflower: Chyba trzeba założyć temat "komercja za 8 zł czyli co nasze oczy widziały a nie chciały" :drink:
Cytat z skimmia data 5 października, 2010, 15:05dobra już nic więcej nie piszę ale se zapalę :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint:
dobra już nic więcej nie piszę ale se zapalę :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint: