kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z atomowka data 3 października, 2010, 14:51:drink: Swietka to za Ciebie
:drink: a to za nas wszystkie
a ja wam z Wilna macham :buzki:
:drink: Swietka to za Ciebie
:drink: a to za nas wszystkie
a ja wam z Wilna macham :buzki:
Cytat z swietlana marciniak data 3 października, 2010, 16:05@mamuta napisał/a:
Sama ??????????????????????????????
NIEEEEEEEE,z mężem,jestem właśnie po pracy :zmeczony: ,zrobiliśmy 213szt. 😯 ,za komuny dostałabym premii i dyplom jakiś :partydance: A ponieważ komunii już nie ma muszę sama ciebie wynagradzać :bravo: ,no to wypije sobie jakiś małe piwko i siadam za robienie stroików :zmeczony: :zmeczony: Dziewczyny,jak by padłam to proszę o epitafium na płycie-pazerność ją zgubiła :bangin: :bangin: No i muszę się napić za naszą dzielną Atomowke ta to musi się najeździć biedula,jak już nie będziesz mogła to ja cie zastąpię :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
@mamuta napisał/a:
Sama ??????????????????????????????
NIEEEEEEEE,z mężem,jestem właśnie po pracy :zmeczony: ,zrobiliśmy 213szt. 😯 ,za komuny dostałabym premii i dyplom jakiś :partydance: A ponieważ komunii już nie ma muszę sama ciebie wynagradzać :bravo: ,no to wypije sobie jakiś małe piwko i siadam za robienie stroików :zmeczony: :zmeczony: Dziewczyny,jak by padłam to proszę o epitafium na płycie-pazerność ją zgubiła :bangin: :bangin: No i muszę się napić za naszą dzielną Atomowke ta to musi się najeździć biedula,jak już nie będziesz mogła to ja cie zastąpię :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z glauka data 3 października, 2010, 16:15"swietlana marciniak"
epitafium na płycie-pazerność ją zgubiła :bangin: :bangin:Jaka pazernosć ! To sie nazywa pracowitość !!! Jak jest zapotrzebowanie to trzeba działać - mało mamy takich okazji!!! Walcz :rockon:
"swietlana marciniak"
epitafium na płycie-pazerność ją zgubiła :bangin: :bangin:
Jaka pazernosć ! To sie nazywa pracowitość !!! Jak jest zapotrzebowanie to trzeba działać - mało mamy takich okazji!!! Walcz :rockon:
Cytat z czikola data 3 października, 2010, 17:00@swietlana marciniak napisał/a:
do zrobienia mam jeszcze 400 łódek,140 misek,no i podkładów tak ok.1000,mam co robić :zmeczony: :zmeczony: :zmeczony:
To mnóstwo pracy 😯 podziwiam i piję Twoje zdrowie :drink: :drink: :drink:
@swietlana marciniak napisał/a:
do zrobienia mam jeszcze 400 łódek,140 misek,no i podkładów tak ok.1000,mam co robić :zmeczony: :zmeczony: :zmeczony:
To mnóstwo pracy 😯 podziwiam i piję Twoje zdrowie :drink: :drink: :drink:
Cytat z Jessi data 3 października, 2010, 22:21:heartspink: :heartspink: :heartspink: Swietka moich 245 sztuk w piątek pojechało na giełde sie sprzedawać :heartspink: :heartspink: :heartspink:
wianki z kory, mchu, krzyże, serca, poduszki z faszyny :heartspink: :heartspink: :heartspink:
jutro robimy wieńce duże, serdyszka z rattanu i serca z mchu i kory a we wtorek doniczki zagipsowane..............za ludzi pracy :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
nie zrobiłam nawet pół sztuki na gotowym sztucznym podkładzie
ciekawa jestem czy w tym roku pęknę czy w końcu mi się uda przejść sezon "po mojemu" :smokingjoint:
:heartspink: :heartspink: :heartspink: Swietka moich 245 sztuk w piątek pojechało na giełde sie sprzedawać :heartspink: :heartspink: :heartspink:
wianki z kory, mchu, krzyże, serca, poduszki z faszyny :heartspink: :heartspink: :heartspink:
jutro robimy wieńce duże, serdyszka z rattanu i serca z mchu i kory a we wtorek doniczki zagipsowane..............
za ludzi pracy :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
nie zrobiłam nawet pół sztuki na gotowym sztucznym podkładzie
ciekawa jestem czy w tym roku pęknę czy w końcu mi się uda przejść sezon "po mojemu" :smokingjoint:
Cytat z orchidea.m data 4 października, 2010, 06:24Rany - dziewczyny,ale zasuwacie ! Jessi - masz jakieś foty? Szczególnie z korą, mchem...
Rany - dziewczyny,ale zasuwacie ! Jessi - masz jakieś foty? Szczególnie z korą, mchem...
Cytat z swietlana marciniak data 4 października, 2010, 12:05Zazdrośćcie ci Jessi,bardzo lubię różne nowości,ciekawostki,ale u nas ludki są dziwne,mało kto chce coś innego,dopiero jak zobaczy taka jedna że sąsiadka ma,coś innego,to i ona też 😯 😯 Ale gdzie ta pierwsza ❓ Celowo po kwiaciarniach się przeszłam,nic,wszystko to samo,na jedno kopyto :heartspink:
Zazdrośćcie ci Jessi,bardzo lubię różne nowości,ciekawostki,ale u nas ludki są dziwne,mało kto chce coś innego,dopiero jak zobaczy taka jedna że sąsiadka ma,coś innego,to i ona też 😯 😯 Ale gdzie ta pierwsza ❓ Celowo po kwiaciarniach się przeszłam,nic,wszystko to samo,na jedno kopyto :heartspink:
Cytat z Iguana data 4 października, 2010, 15:18@swietlana marciniak napisał/a:
Dziewczyny,jak by padłam to proszę o epitafium na płycie-pazerność ją zgubiła :bangin: :bangin:
:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: niemozliwa jesteś dziewczyno no niemozliwa... usłyszała ze Parvi ma juz zaprojektowaną (z grubsza bo pewnie jeszcze ze 100 razy jej sie koncepcja zmieni) oprawe kwiatową na te ostatnią droge to postanowiła stawac do wyscigu po te profesjonalne wieńce i wiązanki i nawet sobie epitafium sama wymysliła... ot jaka samowystarczalna
Ale się człowiek musi wspaniale czuc jak naprodukuje tyle ślicznych rzeczy.
Jessi i Swieta stanowczo proszę ... nie uprzejmie proszę... tez nie no pliiizzz fotki pokazcie ku natchnieniu i żeby było czego zazdrościć :smileyflower: Według mnie zazdrośc to bardzo dobre uczucie bo dźwiga człowieka z kanapy i goni do działania...się zagadałam i zapomniałam się napić :drink: człowiek sie starzeje normalnie na jesień w takim tempie że szok 😯
@swietlana marciniak napisał/a:
Dziewczyny,jak by padłam to proszę o epitafium na płycie-pazerność ją zgubiła :bangin: :bangin:
:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: niemozliwa jesteś dziewczyno no niemozliwa... usłyszała ze Parvi ma juz zaprojektowaną (z grubsza bo pewnie jeszcze ze 100 razy jej sie koncepcja zmieni) oprawe kwiatową na te ostatnią droge to postanowiła stawac do wyscigu po te profesjonalne wieńce i wiązanki i nawet sobie epitafium sama wymysliła... ot jaka samowystarczalna
Ale się człowiek musi wspaniale czuc jak naprodukuje tyle ślicznych rzeczy.
Jessi i Swieta stanowczo proszę ... nie uprzejmie proszę... tez nie no pliiizzz fotki pokazcie ku natchnieniu i żeby było czego zazdrościć :smileyflower: Według mnie zazdrośc to bardzo dobre uczucie bo dźwiga człowieka z kanapy i goni do działania
...się zagadałam i zapomniałam się napić :drink: człowiek sie starzeje normalnie na jesień w takim tempie że szok 😯