Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

Super Gosiu :drink: , no to szybciej ich właściciel wywalił niż ustawa przewiduje :clap:

jessi znowu się poryczałam czytając ten wierszyk ,dziękuję z całego serca :heartbeating: stał się moim mottem przewodnim 😀 :kisscheek:
skimmmmmmm superrrrrrrrrrrrrrr ,a moje prace niebawem zobaczysz 😀 :heartbeating: :kisscheek:
Gosiu wystraszyli się i to bardzo,od ustawy jednak liczą się znajomości ,tryb natychmiastowy no i oczywiście pokrycie wszystkich kosztów 😀 :kisscheek: ,żałował 800zł to ma wielokrotność teraz ,echhhh

Co się dzieje 😯 Dla czego nasza kanapa na dołku :teeth: Przez przygotowanie do W.Ś. :naughty: zaniedbali pogaduszki :chytry: na kanapcie?No to :drink: :drink: po małym i do roboty :dogrun: Mam dziś do zrobienia 165szt.doniczek :zmeczony: ,ale później :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak:

No właśnie sama się zdziwiłam 😯 ja też ostatnio zagoniona z lekka :smokingjoint: no ale na kanapcię to w pierwszej kolejności moje kroki kieruję :dogrun:
No to dziewczynki za udaną niedzielę :drink: :drink: :drink: :drink: w Poznaniu piękne słońce . :smileyflower: .....

ile 165 matko jedyna :dogrun: to musisz ,no ten tego za....... to pije swietka co by Ci dobrze szło :takaemotka: :bravo: :bravo: :bravo:

Kochani,pozdrawiam Was z cudownego,słonecznego Niechorza.
:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Dorwałam się do komputera kuzynki,bo jak wrócę do domu to będę jak w czarnej dziurze.
Padł mi laptop i nie wiem kiedy znów będę na łaczach :devilshow: :devilshow: :devilshow:
Pracujcie ,bawcie się ,a jak ktoś będzie mial do mnie jakąś sprawę to proszę dzwońcie,lub SMS-ujcie.
Buziaki :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: Justyna

Takiej to dobrze :smileyflower: hmmmm w Poznaniu słoneczko :mrgreen: ale miejskie spaliny to i tak wąchac muszę bleeeee a co tam to się chociaż napiję :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

No na reszcie się odezwała,a co ty robisz o tej porze nad morzem :naughty: Tu wszyscy w kółko pracują :zmeczony: ,a ty nam co,bawisz się :drink: :drink: :drink: No to fajnej zabawy cię życzę :partydance: :partydance:

Swieta to pokażesz jakie futro kupiłaś coo???
hahha... a tak poważnie kurna 165!!! o losieeee.... Ty to kobietko masz zdrowie!!!
:clap: :clap:

Eeeee,co to jest,już ponad 100 zrobionych,zjem obiad i resztę zrobię,a futra nie będzie,zamierzam kształcić się,bo mam nadzieje że jednak otworze kwiaciarnie,wszystko na to wskazuje :upup: A teraz muszę zarobić dużo kasy :cwaniak: ,a do zrobienia mam jeszcze 400 łódek,140 misek,no i podkładów tak ok.1000,mam co robić :zmeczony: :zmeczony: :zmeczony:

facebook