kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z elzbietowka data 30 września, 2010, 17:13No ja jeszcze starm sie produkowac w godzinach pracy i mam nadzieje ze do 10 jeszcze nie bede bardzo szlec..... no co ja gadam powinnam miec nadzieje ze bede po 20 godzin zasowac 😕
No ja jeszcze starm sie produkowac w godzinach pracy i mam nadzieje ze do 10 jeszcze nie bede bardzo szlec..... no co ja gadam powinnam miec nadzieje ze bede po 20 godzin zasowac 😕
Cytat z czikola data 30 września, 2010, 18:00U mnie styropian lezy juz 2 dni i nic...ciagle na niego patrze i brakuje mi ochoty i weny twórczej 😕 a powinnam wycinac juz krzyze i serca i inne formy a ja mam zupełny brak checi do czegokolwiek 😯
U mnie styropian lezy juz 2 dni i nic...ciagle na niego patrze i brakuje mi ochoty i weny twórczej 😕 a powinnam wycinac juz krzyze i serca i inne formy a ja mam zupełny brak checi do czegokolwiek 😯
Cytat z atomowka data 30 września, 2010, 19:34Czikolka - jesień ..... 🙁 i ta paskudna pogoda ble.... ale już niedługo :takaemotka: wiosna
:drink: to za wiosnę :takaemotka:
Czikolka - jesień ..... 🙁 i ta paskudna pogoda ble.... ale już niedługo :takaemotka: wiosna
:drink: to za wiosnę :takaemotka:
Cytat z BlackRose data 30 września, 2010, 21:37Jejku jak Wam zazdroszczę. Ja też chcę trochę stroików potworzyć.... :zmeczony:
Pewnie do świąt nie dam rady z niczym ruszyć 🙁 🙁
Jejku jak Wam zazdroszczę. Ja też chcę trochę stroików potworzyć.... :zmeczony:
Pewnie do świąt nie dam rady z niczym ruszyć 🙁 🙁
Cytat z orchidea.m data 30 września, 2010, 21:43Black - a kiedy masz zamiar otworzyc?
Black - a kiedy masz zamiar otworzyc?
Cytat z Jessi data 30 września, 2010, 23:26:drink: :drink: a ja dziś piję za wybielane szyszunie wszystkich możliwych odmian :smokingjoint:
kremowe, białe, szare i naturalne brązowe..........za przecudniej urody protejki i banksje i inne egzoty....................Matko jaki wypas sobie kupiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i już spokojniejsza jestem - więc do dna !! :drink: :drink: :drink:
:drink: :drink: a ja dziś piję za wybielane szyszunie wszystkich możliwych odmian :smokingjoint:
kremowe, białe, szare i naturalne brązowe..........za przecudniej urody protejki i banksje i inne egzoty....................
Matko jaki wypas sobie kupiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i już spokojniejsza jestem - więc do dna !! :drink: :drink: :drink:
Cytat z G.o.s.i.a data 1 października, 2010, 06:01Dziewczyny zapraszam Was do baru ,uczcijmy to szampanem :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :balloons:
Dzisiaj jest moja 1 rocznica działalności ,jak długo ją pociągnę nie wiem,pragnę by trwała przez kolejne lata,ale obawy mam coraz większe,idzie bardzo słabo cały czas pod górkę,czuję się jak Syzyf uchhhhhh,no ,ale rok jest więc uczcijmy to 😀 😀 😀 :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Dziewczyny zapraszam Was do baru ,uczcijmy to szampanem :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :balloons:
Dzisiaj jest moja 1 rocznica działalności ,jak długo ją pociągnę nie wiem,pragnę by trwała przez kolejne lata,ale obawy mam coraz większe,idzie bardzo słabo cały czas pod górkę,czuję się jak Syzyf uchhhhhh,no ,ale rok jest więc uczcijmy to 😀 😀 😀 :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Cytat z parviflora data 1 października, 2010, 07:42O matko! Gosiu! To już rok????????? Jak ten czas szybko zleciał! Jeszcze pamiętam jak nie tak dawno rozmawiałyśmy przez telefon i śmiałyśmy się z pań z UP, że nie rozumiały po co laptop w kwiaciarni, ahahhahaha
Życzę Ci kolejnych lat, żeby było coraz lżej i piękneij i jeszcze bardziej kwiatowo!
Ściskam Gosiulku kochany wykropkowany!
:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :smileyflower:
(a 15 października moje 2 latka stukną :dokuczacz: )
O matko! Gosiu! To już rok????????? Jak ten czas szybko zleciał! Jeszcze pamiętam jak nie tak dawno rozmawiałyśmy przez telefon i śmiałyśmy się z pań z UP, że nie rozumiały po co laptop w kwiaciarni, ahahhahaha
Życzę Ci kolejnych lat, żeby było coraz lżej i piękneij i jeszcze bardziej kwiatowo!
Ściskam Gosiulku kochany wykropkowany!
:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :smileyflower:
(a 15 października moje 2 latka stukną :dokuczacz: )
Cytat z elzbietowka data 1 października, 2010, 07:49Gosia życze aby ten drugi rok był z górki :drink: :drink: :drink: :drink: i wypijmy za wszystkich którzy maja pod górke 😀
Faktycznie ten rok jakis do dupy ,ale rozmawiam ze znajomymi działajacymi w róznych branżach i u nich to samo 👿
Gosia życze aby ten drugi rok był z górki :drink: :drink: :drink: :drink: i wypijmy za wszystkich którzy maja pod górke 😀
Faktycznie ten rok jakis do dupy ,ale rozmawiam ze znajomymi działajacymi w róznych branżach i u nich to samo 👿