Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

No ja jeszcze starm sie produkowac w godzinach pracy i mam nadzieje ze do 10 jeszcze nie bede bardzo szlec..... no co ja gadam powinnam miec nadzieje ze bede po 20 godzin zasowac 😕

U mnie styropian lezy juz 2 dni i nic...ciagle na niego patrze i brakuje mi ochoty i weny twórczej 😕 a powinnam wycinac juz krzyze i serca i inne formy a ja mam zupełny brak checi do czegokolwiek 😯

Czikolka - jesień ..... 🙁 i ta paskudna pogoda ble.... ale już niedługo :takaemotka: wiosna
:drink: to za wiosnę :takaemotka:

Jejku jak Wam zazdroszczę. Ja też chcę trochę stroików potworzyć.... :zmeczony:
Pewnie do świąt nie dam rady z niczym ruszyć 🙁 🙁

Black - a kiedy masz zamiar otworzyc?

:drink: :drink: a ja dziś piję za wybielane szyszunie wszystkich możliwych odmian :smokingjoint:
kremowe, białe, szare i naturalne brązowe..........za przecudniej urody protejki i banksje i inne egzoty....................

Matko jaki wypas sobie kupiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i już spokojniejsza jestem - więc do dna !! :drink: :drink: :drink:

Dziewczyny zapraszam Was do baru ,uczcijmy to szampanem :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :balloons:
Dzisiaj jest moja 1 rocznica działalności ,jak długo ją pociągnę nie wiem,pragnę by trwała przez kolejne lata,ale obawy mam coraz większe,idzie bardzo słabo cały czas pod górkę,czuję się jak Syzyf uchhhhhh,no ,ale rok jest więc uczcijmy to 😀 😀 😀 :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

O matko! Gosiu! To już rok????????? Jak ten czas szybko zleciał! Jeszcze pamiętam jak nie tak dawno rozmawiałyśmy przez telefon i śmiałyśmy się z pań z UP, że nie rozumiały po co laptop w kwiaciarni, ahahhahaha

Życzę Ci kolejnych lat, żeby było coraz lżej i piękneij i jeszcze bardziej kwiatowo!

Ściskam Gosiulku kochany wykropkowany!

:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :smileyflower:

(a 15 października moje 2 latka stukną :dokuczacz: )

Gosia życze aby ten drugi rok był z górki :drink: :drink: :drink: :drink: i wypijmy za wszystkich którzy maja pod górke 😀
Faktycznie ten rok jakis do dupy ,ale rozmawiam ze znajomymi działajacymi w róznych branżach i u nich to samo 👿

Za kolejne lata aby było coraz lepiej i lepiej :drink: :drink: :drink:

facebook