kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z fiorino data 5 października, 2010, 15:25Skimiuś chyba źle mnie zrozumiałaś.
Mam takie samo zdanie o tej komercji za 8 zł jak Ty.
Znając Ciebie i siebie to obie na tej giełdzie krzyczałybyśmy w głos ❗
A papieroska to chętnie :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint:
Skimiuś chyba źle mnie zrozumiałaś.
Znając Ciebie i siebie to obie na tej giełdzie krzyczałybyśmy w głos ❗
A papieroska to chętnie :smokingjoint: :smokingjoint: :smokingjoint:
Cytat z skimmia data 5 października, 2010, 19:35@fiorino napisał/a:
Mam takie samo zdanie o tej komercji za 8 zł jak Ty.chyba sobie dzisiaj mogę zaśpiewac - zakręcona, :partydance: zakrecona :partydance:
Fiorinko ja o tym wiem :inlove: że my na tych samych falach :naughty: ................. ale coś mnie dzisiaj zamuliło :smokingjoint: :smokingjoint:
@fiorino napisał/a:
chyba sobie dzisiaj mogę zaśpiewac - zakręcona, :partydance: zakrecona :partydance:
Fiorinko ja o tym wiem :inlove: że my na tych samych falach :naughty: ................. ale coś mnie dzisiaj zamuliło :smokingjoint: :smokingjoint:
Cytat z atomowka data 5 października, 2010, 20:51Skimia :takaemotka: :smileygiantred: a co ja mam powiedzieć
Igus gniotów przecudnej wręcz urody to jest niestety duuuuużo, ja bym tego nawet komercją nie nazwała
:drink: na dobranoc
Skimia :takaemotka: :smileygiantred: a co ja mam powiedzieć
Igus gniotów przecudnej wręcz urody to jest niestety duuuuużo, ja bym tego nawet komercją nie nazwała
:drink: na dobranoc
Cytat z Jessi data 5 października, 2010, 20:53melduję posłusznie - na juro produkcja "wrzosowa" w sercach z faszyny z gałęziami, wybielanymi szyszkami i aniołkami...............
a propos komercji:
jak do tej pory tylko jedna klientka zapytała czy bedziemy robić na "miskach" sztucznych 🙂
wszyscy się zatrzymują, zachwycają i............................ co tam nie bede sie chwalić 😉kocham te robote i moje klientki................. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
nie wiem czy tu bywacie ale jeśli tak - stawiam wszystkim :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
i baaardzo dziękuję za słowa uznania :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
melduję posłusznie - na juro produkcja "wrzosowa" w sercach z faszyny z gałęziami, wybielanymi szyszkami i aniołkami...............
a propos komercji:
jak do tej pory tylko jedna klientka zapytała czy bedziemy robić na "miskach" sztucznych 🙂
wszyscy się zatrzymują, zachwycają i............................ co tam nie bede sie chwalić 😉
kocham te robote i moje klientki................. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
nie wiem czy tu bywacie ale jeśli tak - stawiam wszystkim :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
i baaardzo dziękuję za słowa uznania :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Cytat z artflower data 6 października, 2010, 12:12Dziewczyny znów Was zaniedbałam, ale Wikusia moja mała miała grypkę żołądkową i nie miałam czasu dla siebie i dla Was.
Tak Was sobie poczytałam i jestem w szoku. Ja mam dopiero 10 stroików zrobionych, niepocięty styropian na krzyze. Masakra jakaś. Kurczę trzeba się sprężać i to już!
Dziewczyny znów Was zaniedbałam, ale Wikusia moja mała miała grypkę żołądkową i nie miałam czasu dla siebie i dla Was.
Tak Was sobie poczytałam i jestem w szoku. Ja mam dopiero 10 stroików zrobionych, niepocięty styropian na krzyze. Masakra jakaś. Kurczę trzeba się sprężać i to już!
Cytat z swietlana marciniak data 6 października, 2010, 12:26No na reszcie mogę z Wami się napić i posiedzieć,albo odwrotnie :takaemotka: :takaemotka: Stroiki po 8zł.-to musi być cud,mód :heartspink: Takich nawet u nas ja nie widziałam,a u nas różne cuda można spotkać :tease: :tease: Dziewczyny :drink: :drink: :drink: za Was,musi być dobrze,czuję to,całym kręgosłupem :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
No na reszcie mogę z Wami się napić i posiedzieć,albo odwrotnie :takaemotka: :takaemotka: Stroiki po 8zł.-to musi być cud,mód :heartspink: Takich nawet u nas ja nie widziałam,a u nas różne cuda można spotkać :tease: :tease: Dziewczyny :drink: :drink: :drink: za Was,musi być dobrze,czuję to,całym kręgosłupem :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z czikola data 6 października, 2010, 15:48😯 podziwiam wasz zapał do produkcji tych stroików :upup: tez powinnam tak tworzyć ale brak mi weny i ochoty a moze bardziej ochoty 🙄 sama nie wiem :bangin: dopiero 4 sztuki wymodziłam a styropian pociety lezy i czeka.
Za Was :drink: :drink: :drink:
😯 podziwiam wasz zapał do produkcji tych stroików :upup: tez powinnam tak tworzyć ale brak mi weny i ochoty a moze bardziej ochoty 🙄 sama nie wiem :bangin: dopiero 4 sztuki wymodziłam a styropian pociety lezy i czeka.
Za Was :drink: :drink: :drink:
Cytat z Oranzeria data 6 października, 2010, 17:00a u mnie lipa taka, że niewiem czy nie będę myśleć o zamknięciu kwiaciarni po Wszystkich Świętych 😥 Albo w miejsce nie trafiłam albo po prostu jestem do dupy. Albo jedno i drugie....
a u mnie lipa taka, że niewiem czy nie będę myśleć o zamknięciu kwiaciarni po Wszystkich Świętych 😥 Albo w miejsce nie trafiłam albo po prostu jestem do dupy. Albo jedno i drugie....
Cytat z Oranzeria data 6 października, 2010, 17:27przepraszam dziewczyny tak mnie wszsytko trzyma od soboty... Ludzie plastikowe chłamy za grosze u konkurencji kupują, a u mnie kompozycje wrzosów ogladają, mówią ze piękne.... a nie kupują 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥
przepraszam dziewczyny tak mnie wszsytko trzyma od soboty... Ludzie plastikowe chłamy za grosze u konkurencji kupują, a u mnie kompozycje wrzosów ogladają, mówią ze piękne.... a nie kupują 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥
Cytat z Iguana data 6 października, 2010, 18:57A pro po wrzosów... weszłam dzis przy okazji do hurtowni z doniczkowymi. Pytam "gdzie wrzosy?" Pan na to "nieeee mam, polskie strasznie tanie a z Holandiii eeee" 😯 nic z tego nie rozumiem ale widac sie nie zanm bo chetnie był troche tych wrzosów "strasznie tanich" zakupiła
Margaretki dziś zdrożały o 100% :bangin: no ja jakaś durna jestem bo myślałam ze to sezon na chryzantemy :drink:
A pro po wrzosów... weszłam dzis przy okazji do hurtowni z doniczkowymi. Pytam "gdzie wrzosy?" Pan na to "nieeee mam, polskie strasznie tanie a z Holandiii eeee" 😯 nic z tego nie rozumiem ale widac sie nie zanm bo chetnie był troche tych wrzosów "strasznie tanich" zakupiła
Margaretki dziś zdrożały o 100% :bangin: no ja jakaś durna jestem bo myślałam ze to sezon na chryzantemy :drink: