Nawigacja po forum
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.
Historia wpisów: zakatek2005
wstęp wolny , pokaz się odbędzie bo wczoraj cały czas na franowie przez megafon zaprasza …W: Gala Bozonarodzeniowa na WGRO
11 lat temu
Nie oprócz męża nikt mi nie może odebrać kwiaciarni, mamy współwłasność , mój kochany tat …W: Lada i wystawa kwiatów ciętych
12 lat temu
Ja też o tym marzyłam a tu dochodzi do realizacji i panika . żeby wszystko wypaliło . …W: Lada i wystawa kwiatów ciętych
12 lat temu
Ewa właśnie takie wyspy jak masz do doniczkowych - do zami chciałabym do ciętych . Moż …W: Lada i wystawa kwiatów ciętych
12 lat temu
12 lat temu
hejka ja też mam deko 28 kwietnia i PM chciała mieczyki a przy tym cienko piszczy więc ją …W: Dekoracja kościoł maj
13 lat temu
Jessii ponawiam apel o filię twojej hurtowni w Wielkopolsce!!!!!!
Dziewczyny pomożecie ?W: piwonie,lilie,1300 róż jak to leciało...
13 lat temu
martahp napisała
Jesteś wielka!!!
Ja Jessi za to bym walnęła focha :takaemotka: :takaemotka: …W: piwonie,lilie,1300 róż jak to leciało...
13 lat temu
a jak podoba wam się taka forma? przed chwilką to znalazłam http://www.galeriakwiatowa.wroc …W: rodzaj czcionki na wieńcach
13 lat temu
Pamiętam jak w PSF tłumaczyli aby tulipan nie wyginał się w bukiecie ślubnym warto go pod …W: JAKI JEST LOS TULIPANA, POMÓŻCIE PROSZĘ!
13 lat temu
Bardzo fajna kwiaciarenka . Fajnie że taka jasna ,generalnie to moje klimaty .Życzę dużo kas …W: Moja kwiaciarnia De Florist
13 lat temu
13 lat temu
I wszystkie narzędzia powinny być oczojebne , ostatnio koleżanka , która pracuje w hurtowni …W: ARTYSTYCZNY NIEŁAD...jak uniknac bałaganu
13 lat temu
Super i pełen szacun , ale mam jedno niedyskretne pytanie ile ty masz lat? bo mnie chyba …W: ARTYSTYCZNY NIEŁAD...jak uniknac bałaganu
13 lat temu
Mignęły mi kiedyś na Franowie 1 zł sztuka , ale to były na klamerki . jak będą to dam cyn …W: małe kredowe tabliczki do prezentacji cen
13 lat temu
@Agnes79 napisał/a:Ja też głupia na początku kilku osobom dałam i teraz mam czarną listę dłużników,r …W: Kredyt umarł,zabili go klienci...
13 lat temu
Z etykiety wyczytałam że suszone pędy bambusa. Paczka ( a przypuszczam że tam prawie cała po …W: pokaz 19 luty - Canea Poznań
13 lat temu
mi najbardziej podobały się prace Jarusia, ale jak mówił to myślałam że pęknę 😆W: pokaz 19 luty - Canea Poznań
13 lat temu
13 lat temu
@swietlana marciniak napisał/a:A taka laska eleganska,ładnie ubrana,ładnie uczesana :takaemotka: :t …W: pokaz 19 luty - Canea Poznań
13 lat temu
@swietlana marciniak napisał/a:siediałaś koło nas i nie podeszłaś
MEA CULPA , mea culpaW: pokaz 19 luty - Canea Poznań
13 lat temu
Na pierwszej przerwie to ja dopadłam knedlika taka byłam głodna
, gdyb …W: pokaz 19 luty - Canea Poznań

13 lat temu
Ok jak będę na giełdzie i będzie się do was taka czarna w kitce przy kości kielczyć t …W: pokaz 19 luty - Canea Poznań
13 lat temu
no właśnie która to była Fiorino??? Tekle rozpoznałam Skimie też ,Dominikę z mamą i chyba Mam …W: pokaz 19 luty - Canea Poznań
13 lat temu
POKAZ REWELACJA !! , przynajmniej ja tak go odebrałam , ciekawa jestem co na to pozostałe f …W: pokaz 19 luty - Canea Poznań
13 lat temu
13 lat temu
*
:
Jaromír Kokes - mistrz Republiki Czeskiej we florystyce 2010 i 2011
... Zygmunt Sieradzan - wice …W: pokaz 19 luty - Canea Poznań
13 lat temu
Wszystkiego naj naj naj , a może tak jak już twoje dziecko jest już pełnoletnie to czas …W: już za momencik 18 tka 🙂
13 lat temu
@Jadwiga napisał/a:To ja też o historii z mroków dziejów.
Przyjęcie imieninowe w gabinecie BARDZO W …W: RĘCE I MAJTKI OPADAJĄ
13 lat temu
Ja też wolę na giełdzie , Frycowe niestety trzeba zapłacić , ja jeszcze dziś nieraz się …W: Giełda kwiatowa czy hurtownia wysyłkowa
13 lat temu
Jadwiga napisał/a:
Nie praca przy wiązankach pogrzebowych jest dla mnie czymś trudnym, ale najgo …W: umowa z zakładem pogrzebowym???
13 lat temu
Powodzenia , wszystko zależy od miejscowości , liczby zaludnienia , od lokalizacji .Ale trzeba …W: Dzień Dobry Wszystkim
13 lat temu
Teoretycznie idę a praktycznie to się okaże. Jak będę to porobię i powstawiam .W: targi ślubne poznań 08.01.12
13 lat temu
13 lat temu
Łatwo się pisze ale co dalej. Zobaczymy która z nas pierwsza zmniejszy się o te 10 kg ❓W: Noworoczne postanowienia
13 lat temu
Moje postanowienia noworoczne , chyba tak jak Parvi wrzucę je do słoika i zobaczymy , przy …W: Noworoczne postanowienia
13 lat temu
Ja na gorąco wciskam dwa druty do świeczki , które potem bez problemu wbijam w wianek, m …W: wianek adwentowy
13 lat temu
STYCZEŃ
12 Arkadiusza
LUTY
6 Doroty
26 Aleksandra i Mirosława
Kwiecień
26 Marzeny
MAJ
16 Andrzeja
Cz …W: Kalendarz ważne daty
13 lat temu
Ja podałam chyba 190 zł czyli typowo po kosztach , też mi napisali że daleko odbiegam . A …W: Podyskutuj o konkursie
13 lat temu
ja też wysłałam , przyda się rabacik na katalog , a czy ktoś wie ile on kosztuje ?W: Podyskutuj o konkursie
13 lat temu
Ewidentnie wełnowce . Polecam Mospilan w miarę skuteczne, i radzę jak najszybciej się tym g. …W: Storczyk się klei!!!!!!!!!
13 lat temu
Moim zdaniem próbuj. część kosztów masz tak czy siak typu ubezp. itp. A powiększając asor …W: Jak oceniacie moje szanse?
13 lat temu
13 lat temu