kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z czikola data 20 lipca, 2011, 09:29Swietka pogody ducha,duzo usmiechu i spełnienia marzeń :drink: :drink: :drink: :drink:
:balloons: :balloons: :balloons: :cake: :cake: :cake: :drinkingdrunk:
Swietka pogody ducha,duzo usmiechu i spełnienia marzeń :drink: :drink: :drink: :drink:
:balloons: :balloons: :balloons: :cake: :cake: :cake: :drinkingdrunk:
Cytat z Malmak data 20 lipca, 2011, 09:38I ode mnie uśmiechu na co dzień, radości i całej masy przyjemności :cake: :cake: :cake: :drink:
I ode mnie uśmiechu na co dzień, radości i całej masy przyjemności :cake: :cake: :cake: :drink:
Cytat z artflower data 20 lipca, 2011, 10:57Swietuś wszystkiego naj naj naj... lepszego :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: Duzo usmiechu, szczęścia, miłosci i mnóstwo kasy.... :drink: :drink: :drink: :cake: :cake: :cake: BUZIOLE!!!
Swietuś wszystkiego naj naj naj... lepszego :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: Duzo usmiechu, szczęścia, miłosci i mnóstwo kasy.... :drink: :drink: :drink: :cake: :cake: :cake: BUZIOLE!!!
Cytat z wojciechmielech data 20 lipca, 2011, 15:00Świetuś wszystko co chcesz niech Ci się spełni :kisscheek: :bravojs: :drink: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :buzki: :buzki: :buzki: :kotek1: :girlactive: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :balloons: :balloons: :balloons: :cake: :cake: :cake: :girlcupcake: :girlcupcake: :girlcupcake: :balloons: :balloons: :balloons: :balloons:wojtem :heartbeating:
Świetuś wszystko co chcesz niech Ci się spełni :kisscheek: :bravojs: :drink: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :buzki: :buzki: :buzki: :kotek1: :girlactive: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :balloons: :balloons: :balloons: :cake: :cake: :cake: :girlcupcake: :girlcupcake: :girlcupcake: :balloons: :balloons: :balloons: :balloons:wojtem :heartbeating:
Cytat z G.o.s.i.a data 20 lipca, 2011, 18:46swietuchna jeszcze raz wszystkiego naj ,najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :buzki: :buzki: :buzki:
swietuchna jeszcze raz wszystkiego naj ,najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :buzki: :buzki: :buzki:
Cytat z zyta data 20 lipca, 2011, 19:15sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam!!!! :gwizdze:
Pomyślności w każdej dziedzinie i więcej czasu na kwiatowe poczynania :cake: :drinkingdrunk:
sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam!!!! :gwizdze:
Pomyślności w każdej dziedzinie i więcej czasu na kwiatowe poczynania :cake: :drinkingdrunk:
Cytat z zyta data 22 lipca, 2011, 15:56Dzisiaj przeżyłam szok...przechodzę obok budki z kwiatami, a tam bukiecik z eustomy ....z .......... i kto zgadnie jaka zieleń została użyta,.... podpowiem - używa się do stroików Boże Narodzenie i WŚ na groby...masakra!!! Aż się prosiło o zdjęcie, ale nieśmiałam...
Dzisiaj przeżyłam szok...przechodzę obok budki z kwiatami, a tam bukiecik z eustomy ....z .......... i kto zgadnie jaka zieleń została użyta,.... podpowiem - używa się do stroików Boże Narodzenie i WŚ na groby...masakra!!! Aż się prosiło o zdjęcie, ale nieśmiałam...
Cytat z kawa1972 data 22 lipca, 2011, 20:55dla wszystkich co opuściłam wszystkiego najlepszego 100lat :cake: :cake: :cake: :drinkingdrunk: :happy: :balloons:
dla wszystkich co opuściłam wszystkiego najlepszego 100lat :cake: :cake: :cake: :drinkingdrunk: :happy: :balloons: