Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

Swietka pogody ducha,duzo usmiechu i spełnienia marzeń :drink: :drink: :drink: :drink:
:balloons: :balloons: :balloons: :cake: :cake: :cake: :drinkingdrunk:

Wszystkiego najlepszego :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

I ode mnie uśmiechu na co dzień, radości i całej masy przyjemności :cake: :cake: :cake: :drink:

Swietuś wszystkiego naj naj naj... lepszego :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: Duzo usmiechu, szczęścia, miłosci i mnóstwo kasy.... :drink: :drink: :drink: :cake: :cake: :cake: BUZIOLE!!!

Świetuś wszystko co chcesz niech Ci się spełni :kisscheek: :bravojs: :drink: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :buzki: :buzki: :buzki: :kotek1: :girlactive: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :balloons: :balloons: :balloons: :cake: :cake: :cake: :girlcupcake: :girlcupcake: :girlcupcake: :balloons: :balloons: :balloons: :balloons:wojtem :heartbeating:

swietuchna jeszcze raz wszystkiego naj ,najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :buzki: :buzki: :buzki:

sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam!!!! :gwizdze:
Pomyślności w każdej dziedzinie i więcej czasu na kwiatowe poczynania :cake: :drinkingdrunk:

Dzisiaj przeżyłam szok...przechodzę obok budki z kwiatami, a tam bukiecik z eustomy ....z .......... i kto zgadnie jaka zieleń została użyta,.... podpowiem - używa się do stroików Boże Narodzenie i WŚ na groby...masakra!!! Aż się prosiło o zdjęcie, ale nieśmiałam...

dla wszystkich co opuściłam wszystkiego najlepszego 100lat :cake: :cake: :cake: :drinkingdrunk: :happy: :balloons:

Zyto czyżby ktoś awangardowo użył mahonii? 😯

facebook