kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z zyta data 23 lipca, 2011, 16:30Qrcze, chyba za dużo podpowiedziałąm... @lis :bravo: :zpuchar: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Tak właśnie wyglądałam jak ikonka przy Twoim wpisie 😯 a jednak to prawda, chyba długo nic mnie tak nie zaskoczy..rozczaruje znaczy się 😐
Qrcze, chyba za dużo podpowiedziałąm... @lis :bravo: :zpuchar: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Tak właśnie wyglądałam jak ikonka przy Twoim wpisie 😯 a jednak to prawda, chyba długo nic mnie tak nie zaskoczy..rozczaruje znaczy się 😐
Cytat z @lis data 23 lipca, 2011, 20:48Eustoma do mahonii :bangin: Cudny zestaw... A ludziska i tak to kupią, i jeszcze powiedzą, że to jest ładne! Smutne 🙁
Eustoma do mahonii :bangin: Cudny zestaw... A ludziska i tak to kupią, i jeszcze powiedzą, że to jest ładne! Smutne 🙁
Cytat z jaKasia data 24 lipca, 2011, 05:22Oj dziewczyny, bo wy sie nie znacie :tease: To na pewno był bukiet slubny, który oznacza zarówno piękny związek (eustoma) jak i droge cierniową przez meke (kolczasta mahonia) :takaemotka: :takaemotka:
Oj dziewczyny, bo wy sie nie znacie :tease: To na pewno był bukiet slubny, który oznacza zarówno piękny związek (eustoma) jak i droge cierniową przez meke (kolczasta mahonia) :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z parviflora data 24 lipca, 2011, 12:01a mnie wczoraj stuknęło 3 lata na e-flor... 😉 :smileyflower:
Stawiam wszystkim! :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
a mnie wczoraj stuknęło 3 lata na e-flor... 😉 :smileyflower:
Stawiam wszystkim! :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z zyta data 24 lipca, 2011, 19:57Fu, fiu :gwizdze: 3 lata 😯 To zdecydowanie jest uzależnienie, i widzę, że od piwka też, a antidotum nie ma :smileyflower:
Chyba muszę ograniczyć pisanie, bo czuję jakbym była nadaktywna ❓ wszędzie muszę swoje 5 groszy dorzucić.. 😳 idę na odwyk, ale zanim to się z Parvi napiję za następne lata :drink: Wszystkiego dobrego!
Fu, fiu :gwizdze: 3 lata 😯 To zdecydowanie jest uzależnienie, i widzę, że od piwka też, a antidotum nie ma :smileyflower:
Chyba muszę ograniczyć pisanie, bo czuję jakbym była nadaktywna ❓ wszędzie muszę swoje 5 groszy dorzucić.. 😳 idę na odwyk, ale zanim to się z Parvi napiję za następne lata :drink: Wszystkiego dobrego!
Cytat z Jessi data 24 lipca, 2011, 20:12zyta nie przesadzaj 😀 popatrz na moje wyniki
a tak naprawde zaczęłam pisać po 19 lutego 2010rokuParvi :drink: :drink:
i da całej reszty :drink: :drink:
zyta nie przesadzaj 😀 popatrz na moje wyniki
a tak naprawde zaczęłam pisać po 19 lutego 2010roku
Parvi :drink: :drink:
i da całej reszty :drink: :drink:
Cytat z Madzik88 data 24 lipca, 2011, 20:20No Parvi ...Trzy lata 😕 Ładna rocznica , gratuluję :clap:
Swietka , spóźnione ale serdeczne 100 lat :cake: Za twoje zdrowie :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
A co do uzależnienia ...To czasami nadmiar zajęć ogranicza ten przyjemny nałóg :zmeczony:
No Parvi ...Trzy lata 😕 Ładna rocznica , gratuluję :clap:
Swietka , spóźnione ale serdeczne 100 lat :cake: Za twoje zdrowie :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
A co do uzależnienia ...To czasami nadmiar zajęć ogranicza ten przyjemny nałóg :zmeczony:
Cytat z parviflora data 24 lipca, 2011, 22:07dzięki!
magdawny - najlepszego!
dzięki!
magdawny - najlepszego!