kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z G.o.s.i.a data 12 lipca, 2011, 18:26drogim jubilatkom wszystkiego naj,naj naj,100 lat ale tylko w zdrowiu 😀 :bravo: :bravo: :bravo: :buzki:
drogim jubilatkom wszystkiego naj,naj naj,100 lat ale tylko w zdrowiu 😀 :bravo: :bravo: :bravo: :buzki:
Cytat z amika data 12 lipca, 2011, 18:58i ja życzę wszystkiego dobrego..zdrowia ,kasy i uśmiechu na twarzy 😀 ..Niech Wam gwiazda pomyślności nigdy nie zagaśnie :buzki: :smileyflower: :buzki: :buzki: :buzki:
i ja życzę wszystkiego dobrego..zdrowia ,kasy i uśmiechu na twarzy 😀 ..Niech Wam gwiazda pomyślności nigdy nie zagaśnie :buzki: :smileyflower: :buzki: :buzki: :buzki:
Cytat z atomowka data 12 lipca, 2011, 22:26:drink: :drink: :drink: :drink: :balloons: :balloons: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk:
nooo to balujemy dziewczyny
wszystkiego wymarzonego Wam życzę jotco i lunamoon
:drink: :drink: :drink: :drink: :balloons: :balloons: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk:
nooo to balujemy dziewczyny
wszystkiego wymarzonego Wam życzę jotco i lunamoon
Cytat z skimmia data 14 lipca, 2011, 12:56A ja dzisiaj napiję się :drink: za okres warsztatowy
za warszaty które były zapraszam :naughty: tu : viewtopic.php?f=26&t=5999&p=51519#p51519 , za te które będą już jutro we Warszawie :partydance: .
I za wrześniowe bo jak to się mówi " maszyna już ruszyła " :naughty: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
A ja dzisiaj napiję się :drink: za okres warsztatowy za warszaty które były zapraszam :naughty: tu : viewtopic.php?f=26&t=5999&p=51519#p51519 , za te które będą już jutro we Warszawie :partydance: .
I za wrześniowe bo jak to się mówi " maszyna już ruszyła " :naughty: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z kawa1972 data 14 lipca, 2011, 19:17wszystkiego naj lepszego :cake: :cake: :cake: :cake: :drinkingdrunk: :happy: nie było mnie kilka dni bo wyjechałam na krótki wypoczynek do zakopca słońce mnie spiekło mój mówi do mnie czerwony raczek do tego system mi padł wszystkie dane szlak trafił fotki wszystko od nowa :teeth: :teeth:
wszystkiego naj lepszego :cake: :cake: :cake: :cake: :drinkingdrunk: :happy: nie było mnie kilka dni bo wyjechałam na krótki wypoczynek do zakopca słońce mnie spiekło mój mówi do mnie czerwony raczek do tego system mi padł wszystkie dane szlak trafił fotki wszystko od nowa :teeth: :teeth:
Cytat z skimmia data 19 lipca, 2011, 07:56No to :drink: zdrowie w ten piękny letni dzień , Swietki nie ma 🙁 to nikt już tu nie zagląda :zmeczony: :drink: :drink: :drink: :drink:
No to :drink: zdrowie w ten piękny letni dzień , Swietki nie ma 🙁 to nikt już tu nie zagląda :zmeczony: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z parviflora data 19 lipca, 2011, 07:58Swietka mrozi MACHITO do Dąbrówki :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Swietka mrozi MACHITO do Dąbrówki :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: