Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

drogim jubilatkom wszystkiego naj,naj naj,100 lat ale tylko w zdrowiu 😀 :bravo: :bravo: :bravo: :buzki:

i ja życzę wszystkiego dobrego..zdrowia ,kasy i uśmiechu na twarzy 😀 ..Niech Wam gwiazda pomyślności nigdy nie zagaśnie :buzki: :smileyflower: :buzki: :buzki: :buzki:

I ja też i ja też naj naj najlepszego 😀

:drink: :drink: :drink: :drink: :balloons: :balloons: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk:
nooo to balujemy dziewczyny
wszystkiego wymarzonego Wam życzę jotco i lunamoon

Wszystkiego Najlepszego . Wasze zdrowie :drink: :drink:

A ja dzisiaj napiję się :drink: za okres warsztatowy :mrgreen: za warszaty które były zapraszam :naughty: tu : viewtopic.php?f=26&t=5999&p=51519#p51519 , za te które będą już jutro we Warszawie :partydance: .
I za wrześniowe bo jak to się mówi " maszyna już ruszyła " :naughty: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

wszystkiego naj lepszego :cake: :cake: :cake: :cake: :drinkingdrunk: :happy: nie było mnie kilka dni bo wyjechałam na krótki wypoczynek do zakopca słońce mnie spiekło mój mówi do mnie czerwony raczek do tego system mi padł wszystkie dane szlak trafił fotki wszystko od nowa :teeth: :teeth:

No to :drink: zdrowie w ten piękny letni dzień , Swietki nie ma 🙁 to nikt już tu nie zagląda :zmeczony: :drink: :drink: :drink: :drink:

Swietka mrozi MACHITO do Dąbrówki :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

No mam taką nadzieję :mrgreen: :drink: :drink: :drink: :drink:

facebook