kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z wojciechmielech data 10 lipca, 2011, 20:00Dziewczyny chciałbym lekko zbić z tematy. Mnie to nie wypada, ale nasza koleżanka ,Jola ta Wieliczki/,Niezapominajki / co napełnia nasze solniczki z dwa dni kończy .......... .Tu zamilknę ......nie wypada kobiecie zaglądać w kalendarz ,ale babka jest na fest jak mówią ci z Poznania a ze Ślaska też.Ja jako po wiedźmach życzę jej wszystkiego naj. a zdrowia najwięcej. Może znów zabierze się z nami do Holandii i Paryża jak keisik, gdzie ja w autokarze obchodziłem swoje urodziny na trasie Szczecin-Berlin-Amsterdam-Bruksela -Paryż i wróciłem do dom cały.Jeszcze raz jej wszystkiego dobrego :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
.wojciech
Dziewczyny chciałbym lekko zbić z tematy. Mnie to nie wypada, ale nasza koleżanka ,Jola ta Wieliczki/,Niezapominajki / co napełnia nasze solniczki z dwa dni kończy .......... .Tu zamilknę ......nie wypada kobiecie zaglądać w kalendarz ,ale babka jest na fest jak mówią ci z Poznania a ze Ślaska też.Ja jako po wiedźmach życzę jej wszystkiego naj. a zdrowia najwięcej. Może znów zabierze się z nami do Holandii i Paryża jak keisik, gdzie ja w autokarze obchodziłem swoje urodziny na trasie Szczecin-Berlin-Amsterdam-Bruksela -Paryż i wróciłem do dom cały.Jeszcze raz jej wszystkiego dobrego :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
.wojciech
Cytat z parviflora data 10 lipca, 2011, 20:30no to za 2 dni będziemy składać życzenia 😉
no to za 2 dni będziemy składać życzenia 😉
Cytat z parviflora data 11 lipca, 2011, 22:40jotka, lunamoon - kobity - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :partydance: :partydance: :partydance: :partydance: :partydance: :partydance: :partydance: :partydance:
jotka, lunamoon - kobity - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :partydance: :partydance: :partydance: :partydance: :partydance: :partydance: :partydance: :partydance:
Cytat z aniolek- data 12 lipca, 2011, 07:57Hej 😀
Jam też dziewczyny wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :balloons: :drinkingdrunk: :balloons: :drinkingdrunk: :balloons: :drinkingdrunk: :buziak: :buziak: :buziak:
Hej 😀
Jam też dziewczyny wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :balloons: :drinkingdrunk: :balloons: :drinkingdrunk: :balloons: :drinkingdrunk: :buziak: :buziak: :buziak:
Cytat z zyta data 12 lipca, 2011, 14:18Szanownym solenizantkom jotce i lunamoon (chyba nie miałam okazji "rozmawiać" 😳 ) wiele radości i pomyślności w życiu :cake: :balloons:
Szanownym solenizantkom jotce i lunamoon (chyba nie miałam okazji "rozmawiać" 😳 ) wiele radości i pomyślności w życiu :cake: :balloons:
Cytat z wojciechmielech data 12 lipca, 2011, 14:27jotka :adore: od " 4-tego wiedzmina" :paluszkiem: z okazji nastolecia dużo szczęścia w lotto i zdrowia :adore: :adore: :adore: :inlove: :drink: :friends: :cake: :ztele: :romance: :romance: :drinkingdrunk: wojciech florysta- turysta
jotka :adore: od " 4-tego wiedzmina" :paluszkiem: z okazji nastolecia dużo szczęścia w lotto i zdrowia :adore: :adore: :adore: :inlove: :drink: :friends: :cake: :ztele: :romance: :romance: :drinkingdrunk: wojciech florysta- turysta
Cytat z swietlana marciniak data 12 lipca, 2011, 15:40Jotka!Lunamoon!100LAT!!!!!!!Wszystkiego naj,naj,naj! :drink: :drink: :drink:
Jotka!Lunamoon!100LAT!!!!!!!Wszystkiego naj,naj,naj! :drink: :drink: :drink: