DĄBRÓWKA KOŚCIELNA......2013 🙂
Cytat z skimmia data 18 czerwca, 2013, 05:54@daga101 napisał/a:
dziewczyny a jest tam jakiś skrawek ziemi na szałasik dla mojej ślubnej pamiątki 🙄
czyli 😯 😯 😯
masz na myśli męża, dziecko czy ... samochód 😉
@daga101 napisał/a:
dziewczyny a jest tam jakiś skrawek ziemi na szałasik dla mojej ślubnej pamiątki 🙄
czyli 😯 😯 😯
masz na myśli męża, dziecko czy ... samochód 😉
Cytat z konstancja88 data 18 czerwca, 2013, 06:07Przesledziłam fotki z poprzednich zgrupowań i jestem zachwycona!
Bardzo chętnie wezmę udział jeśli znajdzie się miejsce.
Mam niedaleko dlatego dam rade dojechać.
Przesledziłam fotki z poprzednich zgrupowań i jestem zachwycona!
Bardzo chętnie wezmę udział jeśli znajdzie się miejsce.
Mam niedaleko dlatego dam rade dojechać.
Cytat z Ewa.pasja data 18 czerwca, 2013, 07:19@skimmia napisał/a:
termin warsztatów 16,17,18 września 2013 r. - proszę sobie wpisać w kalendarzyk 😉
Bardzo proszę zapisać mnie na listę :buziak: :buziak: :buziak:
@skimmia napisał/a:
termin warsztatów 16,17,18 września 2013 r. - proszę sobie wpisać w kalendarzyk 😉
Bardzo proszę zapisać mnie na listę :buziak: :buziak: :buziak:
Cytat z artflower data 18 czerwca, 2013, 08:51I mnie też... dwa lata mnie nie było, ale w tym roku nie popuszczę.... :smileyflower: Ewunia - jedziemy razem? :partydance: :partydance: :partydance:
I mnie też... dwa lata mnie nie było, ale w tym roku nie popuszczę.... :smileyflower: Ewunia - jedziemy razem? :partydance: :partydance: :partydance:
Cytat z parviflora data 18 czerwca, 2013, 08:54piękny termin - mam wesele 14tego to sobie wytrzeźwieję akurat :d hahahahhahah
a tak poważnie - to może szybciutko lista, co? kopiować i się dopisywać w swoim poście:
1. fiorino
2. skimmia
3. parvi
4. ewa.pasja
5. daga101
6. Julita Mroczek
7. konstancja88
8. decolife
9. czarna oliwka
10. artflower
piękny termin - mam wesele 14tego to sobie wytrzeźwieję akurat :d hahahahhahah
a tak poważnie - to może szybciutko lista, co? kopiować i się dopisywać w swoim poście:
1. fiorino
2. skimmia
3. parvi
4. ewa.pasja
5. daga101
6. Julita Mroczek
7. konstancja88
8. decolife
9. czarna oliwka
10. artflower
Cytat z daga101 data 18 czerwca, 2013, 09:54dla mężusia i samochód ...piesek tez by sie znalazł ...a dzieko ...no cóż za stare.
z mamusia juz nie chce jezdzic 😥 męzus moze waletować w samochodzie
dla mężusia i samochód ...piesek tez by sie znalazł ...a dzieko ...no cóż za stare. z mamusia juz nie chce jezdzic 😥 męzus moze waletować w samochodzie
Cytat z Ewa.pasja data 18 czerwca, 2013, 10:01@artflower napisał/a:
I mnie też... dwa lata mnie nie było, ale w tym roku nie popuszczę.... :smileyflower: Ewunia - jedziemy razem? :partydance: :partydance: :partydance:
Pewnie , :drink: :drink: :drink:
Kaśka nareszcie :paluszkiem: :paluszkiem: :paluszkiem: :paluszkiem: :paluszkiem:
TĘSKNIĘ ZA NOCNYMI ROZMOWAMI :buzki: :buzki: :friends: :friends: :friends:
@artflower napisał/a:
Pewnie , :drink: :drink: :drink:
Kaśka nareszcie :paluszkiem: :paluszkiem: :paluszkiem: :paluszkiem: :paluszkiem:
TĘSKNIĘ ZA NOCNYMI ROZMOWAMI :buzki: :buzki: :friends: :friends: :friends:
Cytat z daga101 data 18 czerwca, 2013, 10:18TO BRAC SIE DO ROBOTY I ZALICZKI WYSYŁAĆ :tappingfoot:
POPROSIMY O NAMIARY :smileyflower:
TO BRAC SIE DO ROBOTY I ZALICZKI WYSYŁAĆ :tappingfoot:
POPROSIMY O NAMIARY :smileyflower:
Cytat z artflower data 18 czerwca, 2013, 15:13Tak tak jestem za namiarami na zaliczki... póki terminarz pełny i w szufladce z ksiorką jest czym pomieszać 😉 :smileyflower:
Tak tak jestem za namiarami na zaliczki... póki terminarz pełny i w szufladce z ksiorką jest czym pomieszać 😉 :smileyflower: