Nawigacja po forum
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.
Historia wpisów: kamila1935

9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
Dla mnie to pasja, a że dzięki niej mogę zarabiać, to dodatkowy plus. W: Oprawa Florystyczna - Praca czy Hobby??
9 miesięcy temu
Dla mnie czad. Nazwa przyciąga, kusi i inspiruje. Nazwa zatem adekwatna do kwiatowej działalności. W: KWIATOWO-WYJĄTKOWO....
9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
Cebulki czosnku ozdobnego stworzyły w moim ogrodzie niezwykły krajobraz. I o dziwo! pięknie pachną, …W: CZOSNEK OZDOBNY
9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
Toż, to artystka jest, czaruje z kwiatów. Te inspirację, to magia.W: Amerykańskie inspiracje - 5 dniowe Warsztaty ślubne 13.06.20
9 miesięcy temu
Mnie się marzą letnie kompozycje ze stokrotkami. Nie potrzebują wiele przestrzeni i mogą stanowić do …W: LATO-kompozycje
9 miesięcy temu
A może taki stolik pokryć ciekawą, designerską ceratą, np. w angielską kratę, i jako dodatki czarne …W: Małe kompozycje na stoliki koktajlowe
9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
Czy posiadacie Państwo pomysły jak udekorować weselny stół w okresie pandemii? Może ktoś podeśle cie …W: Stół weselny w okresie pandemii
9 miesięcy temu
9 miesięcy temu
Margaretki bardzo łatwo zabarwić, a to może przynieść łatwy skutek za sprawą barwnika do jajek. W: Farbowanie margaretek
9 miesięcy temu
Wg mnie chodzi Pani o zamiokulkasa zamiolistnego. A żółkną liście zapewne z racji nadmiaru wody. W: Rozpoznanie kwiatka
9 miesięcy temu
To zapewne świerk srebrny. Ataki alergiczne wywołuje nie tylko świerk, może się zdarzyć, że nieprz …W: Co to za krzak? Alergia
9 miesięcy temu
Konwalia majowa to kwiat-samopas, ale być może ktoś z Państwa zna domowe sposoby na nawożenie konwal …W: Podlewanie i nawożenie konwalii majowych
9 miesięcy temu
Zadbaj o upominki: świece zapachowe, różnorakie figurki, skarbonki, świece różnych kolorów jak równi …W: Maj
10 miesięcy temu
10 miesięcy temu
10 miesięcy temu
10 miesięcy temu
W google books dostępna jest ta książka. W: "Niech żyje zieleń w bukiecie", " Niech żyją kwiaty w bukiec
10 miesięcy temu
Proszę podać e-mail, jestem zainterpelowana efektem końcowym. W: Kwiaty z liści kukurydzy www.cornflowers.pl Polecamy
10 miesięcy temu
10 miesięcy temu
10 miesięcy temu
10 miesięcy temu
Mnie najbardziej podoba się bukiet z konwalii. Konwalie, to kwiaty klimatyczne, i ponadczasowe. W: Bukiety ślubne
10 miesięcy temu
A ja mam coś na temat tulipanów. W XVIII wieku Turcją rządził sułtan Ahmed III. Kochał on tulipany t …W: Kwiaty w obyczajach - historia, literatura, życie.
10 miesięcy temu
Ja polecałabym kompozycję kilku storczyków, w różnych kolorach, biały, niebieski, i zielony. W takie …W: Kwiaty w gabinecie
10 miesięcy temu
10 miesięcy temu