witam 🙂
Cytat z czarna oliwka data 15 stycznia, 2012, 18:47Och nie zauważyłam,zielonej oliwki 😛 ,gapa ze mnie,ale może założymy gaj oliwkowy 😀 .
Oj Ewuniu pozwól mi na razie zostać troszkę tajemniczą czarną oliwką....obiecuje ,że pomogę Tobie i innym pomorzankom zwłaszcza...jeśli tylko będę mogła :loveit:
Och nie zauważyłam,zielonej oliwki 😛 ,gapa ze mnie,ale może założymy gaj oliwkowy 😀 .
Oj Ewuniu pozwól mi na razie zostać troszkę tajemniczą czarną oliwką....obiecuje ,że pomogę Tobie i innym pomorzankom zwłaszcza...jeśli tylko będę mogła :loveit:
Cytat z Ewa.pasja data 15 stycznia, 2012, 18:51@czarna oliwka napisał/a:
Och nie zauważyłam,zielonej oliwki 😛 ,gapa ze mnie,ale może założymy gaj oliwkowy 😀 .
Oj Ewuniu pozwól mi na razie zostać troszkę tajemniczą czarną oliwką....obiecuje ,że pomogę Tobie i innym pomorzankom zwłaszcza...jeśli tylko będę mogła :loveit:nie wiem z czego robisz taką tajemnicę
dzięki forum poznałam bliżej koleżankę z Koszalina i nie widzę problemu :friends: :friends: :friends: :friends: :friends:
Kasia jest supermamy to forum po to , żeby sobie pomóc i wspierać
@czarna oliwka napisał/a:
nie wiem z czego robisz taką tajemnicę
dzięki forum poznałam bliżej koleżankę z Koszalina i nie widzę problemu :friends: :friends: :friends: :friends: :friends:
Kasia jest super
mamy to forum po to , żeby sobie pomóc i wspierać
Cytat z czarna oliwka data 15 stycznia, 2012, 19:00Rozumiem Ewo,nie denerwuj się na mnie 😥 jak trafie do zielonego pokoju to się poznamy,a Ciebie pierwsza odwiedzę choć mam kawałek ... :smileyflower: i myślę ,że mi wybaczysz,pozdrawiam.
Rozumiem Ewo,nie denerwuj się na mnie 😥 jak trafie do zielonego pokoju to się poznamy,a Ciebie pierwsza odwiedzę choć mam kawałek ... :smileyflower: i myślę ,że mi wybaczysz,pozdrawiam.
Cytat z Ewa.pasja data 15 stycznia, 2012, 19:03Zapraszam na kawusię i ciasteczka ( mam obok siebie super cukiernie )
nie musisz zaglądać do zielonego pokoju , bo moje dane są jawne
stronkę internetową też możesz zobaczyć :smileyflower:
Zapraszam na kawusię i ciasteczka ( mam obok siebie super cukiernie )
nie musisz zaglądać do zielonego pokoju , bo moje dane są jawne
stronkę internetową też możesz zobaczyć :smileyflower:
Cytat z czarna oliwka data 15 stycznia, 2012, 19:50Zapewne skorzystam :smileyflower: a stronkę oczywiście widziałam,fajna :smileyflower: chwilowo jestem wyautowana a dodatkowo nie cierpię zimy ,ale na pewno skorzystam.buzka
Zapewne skorzystam :smileyflower: a stronkę oczywiście widziałam,fajna :smileyflower: chwilowo jestem wyautowana a dodatkowo nie cierpię zimy ,ale na pewno skorzystam.buzka
Cytat z czarna oliwka data 15 stycznia, 2012, 22:12:smileyflower: witaj alutko :smileyflower:
:smileyflower: witaj alutko :smileyflower:
Cytat z czarna oliwka data 16 stycznia, 2012, 19:27Miło mi :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Miło mi :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: