witam 🙂
Cytat z Jessi data 11 stycznia, 2012, 00:48
![]()
witamy kolejną Lubliniankę !! :smileyflower: :smileyflower:
teraz to się już na 100% pogubię która jest która :smileyflower: :smileyflower:
witamy kolejną Lubliniankę !! :smileyflower: :smileyflower:
teraz to się już na 100% pogubię która jest która :smileyflower: :smileyflower:
Cytat z ka-melia data 11 stycznia, 2012, 08:36witam i ja koleżankę zza miedzy 😆
napisz coś więcej o sobie, gdzie działasz?prowadzisz swoją kwiaciarnię?
witam i ja koleżankę zza miedzy 😆
napisz coś więcej o sobie, gdzie działasz?prowadzisz swoją kwiaciarnię?
Cytat z swietlana marciniak data 11 stycznia, 2012, 11:52I ja witam!
I ja witam!
Cytat z czarna oliwka data 15 stycznia, 2012, 17:15Witam wszystkie kwiatowe Czarodziejki i Czarodziejów.Czytam i czytam i oderwać się nie mogę...dużo ciekawych wiadomości,ciekawych ludzi od których można się dużo nauczyć mimo paru lat w tym zawodzie.Cóż człowiek uczy się całe życie 😀 .Pozdrawiam z Pomorza.
Witam wszystkie kwiatowe Czarodziejki i Czarodziejów.Czytam i czytam i oderwać się nie mogę...dużo ciekawych wiadomości,ciekawych ludzi od których można się dużo nauczyć mimo paru lat w tym zawodzie.Cóż człowiek uczy się całe życie 😀 .Pozdrawiam z Pomorza.
Cytat z Ewa.pasja data 15 stycznia, 2012, 18:06@czarna oliwka napisał/a:
Witam wszystkie kwiatowe Czarodziejki i Czarodziejów.Czytam i czytam i oderwać się nie mogę...dużo ciekawych wiadomości,ciekawych ludzi od których można się dużo nauczyć mimo paru lat w tym zawodzie.Cóż człowiek uczy się całe życie 😀 .Pozdrawiam z Pomorza.
Och jesteś z Pomorza super
z jakiego miasta pochodzisz :smileyflower:
@czarna oliwka napisał/a:
Och jesteś z Pomorza super
z jakiego miasta pochodzisz :smileyflower:
Cytat z jaKasia data 15 stycznia, 2012, 18:21Witaj Oliwko! mamy juz tu jedna zielona oliwke a teraz bedzie i czarna :smileyflower:
Witaj Oliwko! mamy juz tu jedna zielona oliwke a teraz bedzie i czarna :smileyflower: