Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

- kochanie, gdzie jest masło?
- W LODÓWCE!

:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

Jak w lodówce jak nie ma!!! :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

hej hej G.O.S.I.A.C.Z.K.U. trzymam za Ciebie kciuki :buziak: pamiętaj 😉 co Ci mówiłam :paluszkiem: :friends: :buzki: :buzki: hihi :drink:

A ja się napiję za skończony remoncik :drink: :drink: :drink: 😀 Właśnie siedzę przy moim nowym biureczku i popijam winko :drink: A przede wszystkim cieszę oczy nowym widokiem :smileyflower: Dużo pracy , dużo wyrzeczeń ale warto było ...Za wasze zdrowie kochane :drink: :drink: :drink:

no to teraz będziesz miała czas żeby wpaść na tą kawę???????????????????????????

:zmeczony: Boże jak mi strasznie smutno...*(
musieliśmy dzisiaj uśpić naszego psa, był z nami 19 lat...

@magica napisał/a:

musieliśmy dzisiaj uśpić naszego psa, był z nami 15 lat...

:friends: :friends: :friends: też mam w domu czworonoga i nawet sobie nie potrafię wyobrazić co by to było.
Czas leczy rany :friends:

Magica ja uśpiłam swoją sunię w zeszłym roku :friends:

@magica napisał/a:

musieliśmy dzisiaj uśpić naszego psa, był z nami 15 lat...

Szczerze współczuję.....Magico.....i wiem że żadne słowa pocieszenia nic tu nie pomogą....przeżywałam to 4 lata temu i wiem trzeba czasu. Pamiętam jak zarzekałam się że już nigdy....przenigdy nie będę miała psa...( nie chcę już tak cierpieć)....wytrzymałam 8 miesięcy.....i kiedy patrzę w oczy mojego beagla.......jestem szczęśliwa....bo sunia też jest szczęśliwa....a dziś mogę powiedzieć, że mi przykro że Ty musisz tak cierpieć.....

😥

facebook