Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

o ja cie Gaabi , 40 tysi :upup: (brakuje mi w tym miejscu emotki opadającej kopary) , no to pieknie :-), zyczyłabym sobie 1/4 tego (ech marzenia) - ale fajnie ze ludzie kupują kwiaty :mrgreen:
jak znajdziesz chwile czekam na relacje i co z tą ręką zrobiłas?

a te znowu na te krety narzekają i narzekają - a kretokapcie zrobione chociaż?

A no narzekamy,narzekamy,bo skubane tak szkodzą :teeth: :teeth: :teeth: A kretokapciej nie mamy.........bo cwany kret,nie chce dać złapać :smileyflower:

Jak ja Wam zazdroszczę ogrodów.... Ja mam tylko działkę i to w dodatku teściów brrrr

nooo moja droga Jak Ty taaaaakie obroty trzepiesz to ja juz nic nie mówię ............... 😯 😯 😯 😯
cieeeeszę się niezmiernie i gratuluję :heartspink:

ps czy w końcu się pojawisz na kawce?

no i mów coś to panno porobiła z tą ręką????

Gaaabi :upup: :upup: :upup: oby tak dalej!A rączka się zrośnie,tylko uważaj nie podnoś ciężkiego kufla z piwem,lepiej mały kieliszeczek naleweczki :naughty: :naughty: :naughty:

😀 no to za kupujących kwiaty :drink: :drink: :drink:
i za mega utargi dla wszystkich :drink: :drink: :drink:

te papcie to masakra 😕 😯 skąd Ty je wzięła z własnej szafki na buty :tease: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :smokingjoint:

O ja... ale papucie , a te utargi gaaabi 😯 poprostu szok 😯 . Pewnie nigdy się takich nie doczekam 🙂

Gaabi, łoooo matko, tyś Grobelny jakiś czy co?????? A niechby Ci przyszyli te 40 000 na zawsze do ręki !!!! Dziennie oczywista!!!!
Jak dobrze, że ktoś z zadowoloniem pada na pysk 8) :upup: :upup: :clap: :friends: Ale poleż trochę, odpocznij, zasłużyłaś....

facebook