kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z kasiapek data 14 marca, 2011, 12:24o ja cie Gaabi , 40 tysi :upup: (brakuje mi w tym miejscu emotki opadającej kopary) , no to pieknie :-), zyczyłabym sobie 1/4 tego (ech marzenia) - ale fajnie ze ludzie kupują kwiaty
jak znajdziesz chwile czekam na relacje i co z tą ręką zrobiłas?
o ja cie Gaabi , 40 tysi :upup: (brakuje mi w tym miejscu emotki opadającej kopary) , no to pieknie :-), zyczyłabym sobie 1/4 tego (ech marzenia) - ale fajnie ze ludzie kupują kwiaty
jak znajdziesz chwile czekam na relacje i co z tą ręką zrobiłas?
Cytat z parviflora data 14 marca, 2011, 17:52a te znowu na te krety narzekają i narzekają - a kretokapcie zrobione chociaż?
a te znowu na te krety narzekają i narzekają - a kretokapcie zrobione chociaż?
Cytat z swietlana marciniak data 14 marca, 2011, 18:05A no narzekamy,narzekamy,bo skubane tak szkodzą :teeth: :teeth: :teeth: A kretokapciej nie mamy.........bo cwany kret,nie chce dać złapać :smileyflower:
A no narzekamy,narzekamy,bo skubane tak szkodzą :teeth: :teeth: :teeth: A kretokapciej nie mamy.........bo cwany kret,nie chce dać złapać :smileyflower:
Cytat z Jessi data 14 marca, 2011, 17:36nooo moja droga Jak Ty taaaaakie obroty trzepiesz to ja juz nic nie mówię ............... 😯 😯 😯 😯
cieeeeszę się niezmiernie i gratuluję :heartspink:ps czy w końcu się pojawisz na kawce?
no i mów coś to panno porobiła z tą ręką????
nooo moja droga Jak Ty taaaaakie obroty trzepiesz to ja juz nic nie mówię ............... 😯 😯 😯 😯
cieeeeszę się niezmiernie i gratuluję :heartspink:
ps czy w końcu się pojawisz na kawce?
no i mów coś to panno porobiła z tą ręką????
Cytat z swietlana marciniak data 14 marca, 2011, 13:01Gaaabi :upup: :upup: :upup: oby tak dalej!A rączka się zrośnie,tylko uważaj nie podnoś ciężkiego kufla z piwem,lepiej mały kieliszeczek naleweczki :naughty: :naughty: :naughty:
Gaaabi :upup: :upup: :upup: oby tak dalej!A rączka się zrośnie,tylko uważaj nie podnoś ciężkiego kufla z piwem,lepiej mały kieliszeczek naleweczki :naughty: :naughty: :naughty:
Cytat z zielonafarbka data 15 marca, 2011, 19:34😀 no to za kupujących kwiaty :drink: :drink: :drink:
i za mega utargi dla wszystkich :drink: :drink: :drink:
😀 no to za kupujących kwiaty :drink: :drink: :drink:
i za mega utargi dla wszystkich :drink: :drink: :drink:
Cytat z skimmia data 14 marca, 2011, 18:32te papcie to masakra 😕 😯 skąd Ty je wzięła z własnej szafki na buty :tease: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :smokingjoint:
te papcie to masakra 😕 😯 skąd Ty je wzięła z własnej szafki na buty :tease: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :smokingjoint:
Cytat z honcia data 14 marca, 2011, 19:12O ja... ale papucie , a te utargi gaaabi 😯 poprostu szok 😯 . Pewnie nigdy się takich nie doczekam 🙂
O ja... ale papucie , a te utargi gaaabi 😯 poprostu szok 😯 . Pewnie nigdy się takich nie doczekam 🙂
Cytat z hanusia data 14 marca, 2011, 19:40Gaabi, łoooo matko, tyś Grobelny jakiś czy co?????? A niechby Ci przyszyli te 40 000 na zawsze do ręki !!!! Dziennie oczywista!!!!
Jak dobrze, że ktoś z zadowoloniem pada na pysk 8) :upup: :upup: :clap: :friends: Ale poleż trochę, odpocznij, zasłużyłaś....
Gaabi, łoooo matko, tyś Grobelny jakiś czy co?????? A niechby Ci przyszyli te 40 000 na zawsze do ręki !!!! Dziennie oczywista!!!!
Jak dobrze, że ktoś z zadowoloniem pada na pysk 8) :upup: :upup: :clap: :friends: Ale poleż trochę, odpocznij, zasłużyłaś....