kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z fiorino data 13 marca, 2011, 18:35No proszę co tu się dzieje!!!!
Ta czarownica to ma nawet cyc na miarę moich możliwości!!!
:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
No proszę co tu się dzieje!!!!
Ta czarownica to ma nawet cyc na miarę moich możliwości!!!
:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z Jessi data 13 marca, 2011, 18:36to byłby świetny avatar naszej kanciapy :takaemotka: :takaemotka:
dziewczyny dziś zakończenie sezonu zimowego - byłam z moim synkiem w Wiśle - popatrzyłam jak żegna się z nartami, zjadłam lody "u Janeczki" i wypiłam pyszna kawke :smileyflower:
sypialnia nietypowa :takaemotka: kto widzi grafitowa ścianę pyta na jaki kolor to pomalujemy :heartspink: jak słyszy, ze czarne przecierki będą 😯 😯 😯 😯 😯
pyta czy ja mogę mieć coś normalnego :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:za wiosnę :drink:
za narciarzy :drink:
za zaskoczonych :drink:
za zdegustowanych :drink:
i w końcu za szalone pomysły i z***ane gusty :drink: :drink: :drink: :drink:
to byłby świetny avatar naszej kanciapy :takaemotka: :takaemotka:
dziewczyny dziś zakończenie sezonu zimowego - byłam z moim synkiem w Wiśle - popatrzyłam jak żegna się z nartami, zjadłam lody "u Janeczki" i wypiłam pyszna kawke :smileyflower:
sypialnia nietypowa :takaemotka: kto widzi grafitowa ścianę pyta na jaki kolor to pomalujemy :heartspink: jak słyszy, ze czarne przecierki będą 😯 😯 😯 😯 😯
pyta czy ja mogę mieć coś normalnego :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
za wiosnę :drink:
za narciarzy :drink:
za zaskoczonych :drink:
za zdegustowanych :drink:
i w końcu za szalone pomysły i z***ane gusty :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z czikola data 13 marca, 2011, 18:48za wiosne :drink:
za szalone pomysły :drink:u mnie w jednym pokoju mam na całej ścianie fototapete w olbrzymie zielono-kremowe tulipany, w przedpokoju Marilyn Monroe,a w kuchni kwiaty :takaemotka:
za wiosne :drink:
za szalone pomysły :drink:
u mnie w jednym pokoju mam na całej ścianie fototapete w olbrzymie zielono-kremowe tulipany, w przedpokoju Marilyn Monroe,a w kuchni kwiaty :takaemotka:
Cytat z Jessi data 13 marca, 2011, 18:50CZIKOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja się zastanawiałam nad tymi tulipanami :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: zamiast tego tynku za łóżkiem - stanęło na tynku :smileyflower:
CZIKOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja się zastanawiałam nad tymi tulipanami :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: zamiast tego tynku za łóżkiem - stanęło na tynku :smileyflower:
Cytat z kawa1972 data 13 marca, 2011, 18:51no to sie ciesze że wam sie moja czarownica z podobała :drink: :drink: :drink:
to za wiosnę :drink:
za dziewczyny :drink:
za mój tydzień chorowania :drink: :drink: i wyjęty z życia :drink: :drink:
no to sie ciesze że wam sie moja czarownica z podobała :drink: :drink: :drink:
to za wiosnę :drink:
za dziewczyny :drink:
za mój tydzień chorowania :drink: :drink: i wyjęty z życia :drink: :drink:
Cytat z czikola data 13 marca, 2011, 18:56Jessi :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: no niemożliwe :smokingjoint:
a ja mam fioła na punkcie zmian i przemalowywania wszystkiego jesli mi sie cos znudzi :takaemotka:
nie mogłam patrzec na kafelki w łazience wiec je przemalowałam bo nie stac mnie było na remont :takaemotka:
fronty w kuchni tez przemalowałam :smileyflower: były białe,pomarańczowe a teraz czerwone :takaemotka:
Jessi :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: no niemożliwe :smokingjoint:
a ja mam fioła na punkcie zmian i przemalowywania wszystkiego jesli mi sie cos znudzi :takaemotka:
nie mogłam patrzec na kafelki w łazience wiec je przemalowałam bo nie stac mnie było na remont :takaemotka:
fronty w kuchni tez przemalowałam :smileyflower: były białe,pomarańczowe a teraz czerwone :takaemotka:
Cytat z swietlana marciniak data 13 marca, 2011, 19:14Też z Wami się napije,przez 2dni robot w ogrodzie :zmeczony: :zmeczony: zasłużyłam na ......... :drink: :drink: Już taka pogoda mogłaby zostać :naughty:
Też z Wami się napije,przez 2dni robot w ogrodzie :zmeczony: :zmeczony: zasłużyłam na ......... :drink: :drink: Już taka pogoda mogłaby zostać :naughty:
Cytat z G.o.s.i.a data 13 marca, 2011, 19:48olerka a ja nie mam czasu na ogród:(((((((,a czułam się w nim jak ryba w wodzie 😀 :bravo: :bravo: :drink:
olerka a ja nie mam czasu na ogród:(((((((,a czułam się w nim jak ryba w wodzie 😀 :bravo: :bravo: :drink:
Cytat z skimmia data 13 marca, 2011, 20:06Oj tak Gosiu pamiętam ze zdjęc jaki piękny :inlove: ogród masz i te grzyby 😀 i wilczury 😀 i wogóle u Ciebie pięknie :loveit:
za wiosnę żeby już została na dobre :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
i za moje polowanie :naughty: w Czaczy muszę się napic bo nogi to mnie już nosic nie chcą :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Oj tak Gosiu pamiętam ze zdjęc jaki piękny :inlove: ogród masz i te grzyby 😀 i wilczury 😀 i wogóle u Ciebie pięknie :loveit:
za wiosnę żeby już została na dobre :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
i za moje polowanie :naughty: w Czaczy muszę się napic bo nogi to mnie już nosic nie chcą :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: