Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

Było zbyt fajnie... i nagle po prostu się zaczeło walić... nie chcę Was zanudzać, pisać, skarżyć się, użalać bo to nie o to chodzi, bo to do mnie niepodobne, w każdym razie nie wiem kiedy z Wami znowu wypije na kanapci... nie mam teraz na to głowy... po prostu muszę sobie poukładać wszystko... życie... co dalej... proszę nie dzwońcie, bo nie umiem jeszcze rozmawiać o tym... Pewnie będę zaglądać, żeby się odstresować ale chyba czynna zbyt nie będę... Wiem, że jakby co to jesteście ze mną. No to po piwku... :drink:

Parvi co Ty, co się dzieje? 😯 😯 😯
Mam nadzieję że będzie ok i z czasem poukłada się to co się rozsypało trzymam kciuki

Parvi - nie wiem o co chooo, ale ściskam mocno i przesyłam dużo siły i dobrej energii ! Oby się ułożyło ! :drink:

Parvi czekamy na Ciebie. Poukładaj sobie wszystko i prędko wracaj. Co to za kanapcia bez Ciebie. Jak tylko będę mogła pomóc to wal śmiało.... Ściskam mocno i kciuki trzymam żeby się ułożyło, to co się ma ułożyć. :kotek1:

kochana Parvi :buziak: ja tez tu nowa,ale trzymam kciuki.Będzie ok:) musssssiiiii:) z całego serducha Ci tego życzę:-)

Parvi...mam nadzieję ze az tak żle nie jest...buziaki i wróc do nas :buziak:

no właśnie Parv 😐 dla Ciebie :drinkingbeer: i za Ciebie :drink: :drink: tak jakoś nie teges jak Ciebie nie ma ................z kim ja będę dyskusje toczyc 🙁 ech.................................. :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie, dzisiaj składam wniosek o dofinansowanie na moje studio 🙂 jest aż 6 miejsc w mojej grupie docelowej a Poznań to duuże miasto więc będzie ciężko ale mam nadzieję że się uda i firma ruszy 🙂

Trzymam kciuki :thumbupleft: :thumbupleft: :thumbupleft:

o Tekla :thumbupleft: no to trzymam kciuki :upup: POWODZENIA :drink: :drink: :drink: :drink:

facebook