kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z jolka data 31 stycznia, 2011, 19:29:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: Parvi wymiękkłam!! :takaemotka: :takaemotka: :thumbupleft:
:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: Parvi wymiękkłam!! :takaemotka: :takaemotka: :thumbupleft:
Cytat z kasiapek data 31 stycznia, 2011, 19:38pokazałam małżowi jacy florysci sa jajcarze :takaemotka: , hehe, jestem pod mega wrazeniem
, i ta dbałosc o szczegóły, cekinki na spodniczkach, baletki :takaemotka: ... a najpiekniejszy łabedź pierwszy z prawej :smileyflower: :takaemotka:
sebabs Twoja wypowiedz jest jak miod na me serce :D, bo juz chwilami zaczynalam watpic w sens moich działan zmierzajacych do otwarcia kwiaciarni, co rusz ktos pisze ze pusto, nie ma ruchu, kwiaty ladują w koszu, a jednak sa osoby którym sie kręci :thumbupleft: , trzymam kciuki zeby dalej było jeszcze lepiej :upup:
pokazałam małżowi jacy florysci sa jajcarze :takaemotka: , hehe, jestem pod mega wrazeniem , i ta dbałosc o szczegóły, cekinki na spodniczkach, baletki :takaemotka: ... a najpiekniejszy łabedź pierwszy z prawej :smileyflower: :takaemotka:
sebabs Twoja wypowiedz jest jak miod na me serce :D, bo juz chwilami zaczynalam watpic w sens moich działan zmierzajacych do otwarcia kwiaciarni, co rusz ktos pisze ze pusto, nie ma ruchu, kwiaty ladują w koszu, a jednak sa osoby którym sie kręci :thumbupleft: , trzymam kciuki zeby dalej było jeszcze lepiej :upup:
Cytat z kasiapek data 31 stycznia, 2011, 19:42@emjulka4 napisał/a:
parvi jesteście big big cudnie, :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: ja to bym chętnie do Was dołączyła też mi w głowie takie numery ale mój małż to by chyba foty pstrykał :thumbupleft: :thumbupleft: :thumbupleft:
emjulka mamy jeszcze szanse zrobić szoł na targach :takaemotka: , jestes chetna? Ty, farbka i ja... :smileyflower:
@emjulka4 napisał/a:
parvi jesteście big big cudnie, :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: ja to bym chętnie do Was dołączyła też mi w głowie takie numery ale mój małż to by chyba foty pstrykał :thumbupleft: :thumbupleft: :thumbupleft:
emjulka mamy jeszcze szanse zrobić szoł na targach :takaemotka: , jestes chetna? Ty, farbka i ja... :smileyflower:
Cytat z parviflora data 31 stycznia, 2011, 19:54Dziękuję za słowa uznania :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Sebabs - wstaw fotki do swojej galerii na naszym portalu, nie odsyłaj na fejsa :paluszkiem:
Dziękuję za słowa uznania :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Sebabs - wstaw fotki do swojej galerii na naszym portalu, nie odsyłaj na fejsa :paluszkiem:
Cytat z Jessi data 1 lutego, 2011, 00:01Wróciłam 😀 jakoś za mną nikt nie tęsknił ............ pomału mnie dość macie??
mimo wszystko stawiam po kolei: austriacki jagertyj :drinkingdrunk:
niemiecki gliwajn
:drink:
no i hejfewajcen 😉 :drink:
holenderskie ciasteczka 😉
a specjalnie dla Parvi duvela z Belgii :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
jak się obrobię znowu wpadnę..............
pomału z hurtowni robi się sercownia :smileyflower: nie mogłam się oprzeć................. :heartspink: :heartspink:
Wróciłam 😀 jakoś za mną nikt nie tęsknił ............ pomału mnie dość macie??
mimo wszystko stawiam po kolei: austriacki jagertyj :drinkingdrunk:
niemiecki gliwajn
:drink:
no i hejfewajcen 😉 :drink:
holenderskie ciasteczka 😉
a specjalnie dla Parvi duvela z Belgii :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
jak się obrobię znowu wpadnę..............
pomału z hurtowni robi się sercownia :smileyflower: nie mogłam się oprzeć................. :heartspink: :heartspink:
Cytat z Oranzeria data 1 lutego, 2011, 07:53witamy Jessi, witamy 😀 No to z rana :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: coby nam sie lepiej pracowało
witamy Jessi, witamy 😀 No to z rana :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: :drinkingdrunk: coby nam sie lepiej pracowało
Cytat z skimmia data 1 lutego, 2011, 08:20Oj Jessi :inlove: chyba myślami Cię ściągnęłam
bo tak sobie ostatnio o Tobie myślałam ................
ale coś wspominałas że wybierasz się na wojaże więc coś czułam że jesteś poza zasięgiem :dogrun:
opowiadaj :klotnia: co widziałaś 😯 , co przeżyłaś :naughty: bo wiesz że my spragnione nowinek ze świata :smileyflower: .......no to na dobry poranek :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Oj Jessi :inlove: chyba myślami Cię ściągnęłam bo tak sobie ostatnio o Tobie myślałam ................
ale coś wspominałas że wybierasz się na wojaże więc coś czułam że jesteś poza zasięgiem :dogrun:
opowiadaj :klotnia: co widziałaś 😯 , co przeżyłaś :naughty: bo wiesz że my spragnione nowinek ze świata :smileyflower: .......
no to na dobry poranek :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z orchidea.m data 1 lutego, 2011, 09:35Wróciłam jakoś za mną nikt nie tęsknił ............ pomału mnie dość macie??
No jak to, jak to a ja?? 🙂
Pokaż te swoje serca - może nas natchną 🙂
Wróciłam jakoś za mną nikt nie tęsknił ............ pomału mnie dość macie??
No jak to, jak to a ja?? 🙂
Pokaż te swoje serca - może nas natchną 🙂
Cytat z marlbrze data 1 lutego, 2011, 15:55I ja życzę powodzenia. choć jestem tu nowa to nie wyobrażam sobie forum bez częstych Twych odwiedzinek.
Nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło(przekonałam się o tym nie raz).
I ja życzę powodzenia. choć jestem tu nowa to nie wyobrażam sobie forum bez częstych Twych odwiedzinek.
Nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło(przekonałam się o tym nie raz).