kanapcia w kanciapie szalonych florystów
Cytat z Jessi data 16 września, 2010, 21:54VIOLUŚ - a takie plany my miały................................... :buzki:
Magica - dzięki - zapytam we wtorek :**
:buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
:drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
VIOLUŚ - a takie plany my miały................................... :buzki:
Magica - dzięki - zapytam we wtorek :**
:buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
:drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z skimmia data 17 września, 2010, 06:42A ja się napiję za wczorajszy wieczór :drink: :drink: za miła pogawędkę z G.O.S.I.Ą. :buziak: :drink: :drink: , za trzy godziny przegadane z Fiorinką :buziak: :drink: :drink: :drink: :drink: i za Magdę M :buziak: - jesteś the best dawno się tak nie uśmiałam te 17 minut rozmowy bezcenne :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Za Was dziewczyny :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
A ja się napiję za wczorajszy wieczór :drink: :drink: za miła pogawędkę z G.O.S.I.Ą. :buziak: :drink: :drink: , za trzy godziny przegadane z Fiorinką :buziak: :drink: :drink: :drink: :drink: i za Magdę M :buziak: - jesteś the best dawno się tak nie uśmiałam te 17 minut rozmowy bezcenne :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Za Was dziewczyny :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z fiorino data 17 września, 2010, 07:51...to ja też,to ja też się pod tym podpisuję :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
...to ja też,to ja też się pod tym podpisuję :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z violeta data 17 września, 2010, 08:26I ja dziewczyny wszystkie was kocham i każdą z osobna i zal mi d...e ściska ze nic mi nie wyszło z tych naszych precyzyjnych planów ,no cóż ....widocznie tak miało być ,ale to nie koniec moich perypetii,bowiem zaplanowany ślub na 11 tez robiłam przy akompaniamencie schizy panny młodej ,bowiem kwiaty z Holandii tez nie raczyły dolecieć z powodu tego strajku i czekały sobie spokojnie na cargo....młoda o pięknym imieniu Marina szalała a ja razem z nią .Zaprzyjaźniony dostawca robił co mógł żeby mnie ratować /pożyczał kwiaty z innych kwiaciarni....historia/ale udało się młoda zadowalana a ja padnięta ,teraz siedzie tu i czytam te posty trochę pochlipuje i no cóż do przodu ...mam dwa wachlarze do ukręcenia wiec do roboty ,a do Polski i tak przyjadę choć by nie wiem co... :buzki: violeta
I ja dziewczyny wszystkie was kocham i każdą z osobna i zal mi d...e ściska ze nic mi nie wyszło z tych naszych precyzyjnych planów ,no cóż ....widocznie tak miało być ,ale to nie koniec moich perypetii,bowiem zaplanowany ślub na 11 tez robiłam przy akompaniamencie schizy panny młodej ,bowiem kwiaty z Holandii tez nie raczyły dolecieć z powodu tego strajku i czekały sobie spokojnie na cargo....młoda o pięknym imieniu Marina szalała a ja razem z nią .Zaprzyjaźniony dostawca robił co mógł żeby mnie ratować /pożyczał kwiaty z innych kwiaciarni....historia/ale udało się młoda zadowalana a ja padnięta ,teraz siedzie tu i czytam te posty trochę pochlipuje i no cóż do przodu ...mam dwa wachlarze do ukręcenia wiec do roboty ,a do Polski i tak przyjadę choć by nie wiem co... :buzki: violeta
Cytat z fiorino data 17 września, 2010, 08:44... no ja myślę,bo inaczej zbierzemy się do kupy
[a po warsztatach wiem że wszystkie jesteśmy szalone
i jest to do zrobienia]i zawitamy u Ciebie. :smileyflower:
... no ja myślę,bo inaczej zbierzemy się do kupy
[a po warsztatach wiem że wszystkie jesteśmy szalone
i jest to do zrobienia]i zawitamy u Ciebie. :smileyflower:
Cytat z skimmia data 17 września, 2010, 09:42Violeta my też ciebie bardzo kochamy :buziak: i jestem przekonana 😀 że jeszcze przyjdzie czas że będziemy :friends: razem pić Mochito :drink: zrobione prze Swietlanę :naughty: :mniam: :mniam: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Violeta my też ciebie bardzo kochamy :buziak: i jestem przekonana 😀 że jeszcze przyjdzie czas że będziemy :friends: razem pić Mochito :drink: zrobione prze Swietlanę :naughty: :mniam: :mniam: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z orchidea.m data 17 września, 2010, 10:23Ja dziś piję za 5 rocznicę ślubu :inlove:
Przyłączycie się?? 🙂 :drink:
Ja dziś piję za 5 rocznicę ślubu :inlove:
Przyłączycie się?? 🙂 :drink:
Cytat z skimmia data 17 września, 2010, 10:30O taka okazja :smileyflower: - jasne :upup: :drink: :drink: :drink: :drink: Wasze zdrowie i kolejnych jubileuszy :loveit: :buziak: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
O taka okazja :smileyflower: - jasne :upup: :drink: :drink: :drink: :drink: Wasze zdrowie i kolejnych jubileuszy :loveit: :buziak: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
Cytat z parviflora data 17 września, 2010, 11:11Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!! :drinkingdrunk: :balloons: :drinkingdrunk: :balloons: :drinkingdrunk: :balloons: :drinkingdrunk: :balloons: :drinkingbeer: :drinkingbeer: :drinkingbeer: :drinkingbeer: :drinkingbeer: :drinkingbeer:
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!! :drinkingdrunk: :balloons: :drinkingdrunk: :balloons: :drinkingdrunk: :balloons: :drinkingdrunk: :balloons: :drinkingbeer: :drinkingbeer: :drinkingbeer: :drinkingbeer: :drinkingbeer: :drinkingbeer:
Cytat z violeta data 17 września, 2010, 12:00WSZYSKIEGO CO NAJLEPSZE ,MILOSCI I RADOSCI Z POTRZEBY BYCIA RAZEM ,NASTEPNYCH 5CIU LAT ZYCZY VIOLETA. :heartbeating:
WSZYSKIEGO CO NAJLEPSZE ,MILOSCI I RADOSCI Z POTRZEBY BYCIA RAZEM ,NASTEPNYCH 5CIU LAT ZYCZY VIOLETA. :heartbeating: