Essen 2011
Cytat z wojciechmielech data 21 stycznia, 2011, 19:04Czy ktoś ze Szczecina chciał jeszcze pojechać .?
Czy ktoś ze Szczecina chciał jeszcze pojechać .?
Cytat z jolka data 24 stycznia, 2011, 17:33oj coraz bliżej Essen - jadę pociągiem jednak 😉
Czikola w końcu Ciebie poznam hihi.. :cwaniak:
oj coraz bliżej Essen - jadę pociągiem jednak 😉
Czikola w końcu Ciebie poznam hihi.. :cwaniak:
Cytat z swietlana marciniak data 25 stycznia, 2011, 16:24Jolka,jedziesz.......szczęściara....ale jak wrócisz wszystko,wszystko opowiesz :paluszkiem: Bawcie się dobrze :buzki:
Jolka,jedziesz.......szczęściara....ale jak wrócisz wszystko,wszystko opowiesz :paluszkiem: Bawcie się dobrze :buzki:
Cytat z wojciechmielech data 25 stycznia, 2011, 18:50Do zobaczenia w Szczecinie :buzki: :buzki: a potem dalej.Pogoda jest o.K
Do zobaczenia w Szczecinie :buzki: :buzki: a potem dalej.Pogoda jest o.K
Cytat z jolka data 25 stycznia, 2011, 19:31no ba!! na 100% opowiem w końcu to mój 1 taki wyjazd 😳 :smileyflower:
aaa... już nie mogę doczekać się jak Was poznam :cwaniak: :smileyflower:
no ba!! na 100% opowiem w końcu to mój 1 taki wyjazd 😳 :smileyflower:
aaa... już nie mogę doczekać się jak Was poznam :cwaniak: :smileyflower:
Cytat z jolka data 28 stycznia, 2011, 12:18iii juz Po hihi...
Czikola jak podróż?
hehe.... powiem w skrócie... super!!! 🙂
relacje.. 😉 haha.. :takaemotka: czyli zdjęcia jakoś jak wyśpię się.. :takaemotka:
iii juz Po hihi...
Czikola jak podróż?
hehe.... powiem w skrócie... super!!! 🙂
relacje.. 😉 haha.. :takaemotka: czyli zdjęcia jakoś jak wyśpię się.. :takaemotka:
Cytat z swietlana marciniak data 28 stycznia, 2011, 15:05No,Jolka,chyba już się wyspała :smileyflower: Dawaj,opowiadaj :clap: Fotki,fotki też poprosimy :naughty: :cwaniak: Jooooolka,nuuuuuuuuu............
No,Jolka,chyba już się wyspała :smileyflower: Dawaj,opowiadaj :clap: Fotki,fotki też poprosimy :naughty: :cwaniak: Jooooolka,nuuuuuuuuu............
Cytat z wojciechmielech data 28 stycznia, 2011, 15:35Miła wiadomość, :adore: że dziewczyny są już w domu.Teraz będzia gadania :klotnia: i pokazywania :friends: :friends: :cwaniak: Muszę się teraz pozbierać :drink: :partydance:
Miła wiadomość, :adore: że dziewczyny są już w domu.Teraz będzia gadania :klotnia: i pokazywania :friends: :friends: :cwaniak: Muszę się teraz pozbierać :drink: :partydance: